- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.281
Sadece kizartma olarak patates kızartması vardı ondan da 3 5 adet patates yedim diğerleri yağsız hep,onun için içim rahat
Bu arada kızlar kilo bildirimi yapıyorum 79.8 oldum,ucundan da olsa 70 leri gördüm
Bi kilo bildirimide bnden gelsinnn kizlar bn 500 grama taktim her hafta 500 vee sabah ciktim 62.5
Bende çok sevindim kadercim,dışardan da söylüyorlardı,zayifladin mi diye ama ben o kadar farketmiyordum ama gerçek çok sevindim,senin adına da 2.2 çok iyi 1 hafta da geçen haftanın acısını çıkardıkÇok güzel canım 70'leri görmene çok sevindimah bende 60'ları ucundan görsem artıkk sevinçten havalara uçarım
Sıkma canını hiç kilo almandan daha iyidir,haftaya daha fazla gideceğine eminimGünaydın kader tebrik ediyorum tatlım seni
bu hafta dikkat etmeme rağmen az oldu ama
Bende bu hafta Insilin direncini kırmaya başlıyorum herhalde
Geri sayım başladi
73.2 bu sabahki kilom ---100gr
Hiç yoktan iyidir napalim
İstikrarlı olman gerçekten güzel,bazen pantolonun fermuarini kapatmak için çok uğraş veriyorum,diyorum ki yarım kilo eksik olsam ne güzel olur diye,bana bak birde bi alıyorum bi veriyorumBi kilo bildirimide bnden gelsinnn kizlar bn 500 grama taktim her hafta 500 vee sabah ciktim 62.5
Sağol tatlım yaSıkma canını hiç kilo almandan daha iyidir,haftaya daha fazla gideceğine eminim
Meliscim süper ya her hafta 500 grBi kilo bildirimide bnden gelsinnn kizlar bn 500 grama taktim her hafta 500 vee sabah ciktim 62.5
Mutlu pazarlar kizlar tatilin keyfini cikaralim
Ablamda hep ban yiyo yaaYine mi banladılar kızıo da bu hafta eksileri görmüştür inşallah güzel tablo olur 5 eksi görsekk
Ablamda hep ban yiyo yaa
300 gram vermiştim. 66.4
Banlanmadim korkmayın artık yazmıyorum başka yere.sadece günlük var ve siz çanlarim
Tebrikler hepimize,hep böyle eksili haftalar diliyorum
Tebrikler hepimize,hep böyle eksili haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?