Kaderimin Kaderi..

Sadece kizartma olarak patates kızartması vardı ondan da 3 5 adet patates yedim diğerleri yağsız hep,onun için içim rahat
Bu arada kızlar kilo bildirimi yapıyorum 79.8 oldum,ucundan da olsa 70 leri gördüm

Çok güzel canım 70'leri görmene çok sevindim ah bende 60'ları ucundan görsem artıkk sevinçten havalara uçarım

Çok güzel canım 70'leri görmene çok sevindim ah bende 60'ları ucundan görsem artıkk sevinçten havalara uçarım
Bende çok sevindim kadercim,dışardan da söylüyorlardı,zayifladin mi diye ama ben o kadar farketmiyordum ama gerçek çok sevindim,senin adına da 2.2 çok iyi 1 hafta da geçen haftanın acısını çıkardık

Sıkma canını hiç kilo almandan daha iyidir,haftaya daha fazla gideceğine eminim

Bi kilo bildirimide bnden gelsinnn kizlar bn 500 grama taktim her hafta 500 vee sabah ciktim 62.5
İstikrarlı olman gerçekten güzel,bazen pantolonun fermuarini kapatmak için çok uğraş veriyorum,diyorum ki yarım kilo eksik olsam ne güzel olur diye,bana bak birde bi alıyorum bi veriyorum benim gibi kilom da kararsız

Sıkma canını hiç kilo almandan daha iyidir,haftaya daha fazla gideceğine eminim
Sağol tatlım ya
azar azar vericem ben bu gidisle

Inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıriz
sende tebrik ediyorum canım ya çok güzel vermişsim
Bi kilo bildirimide bnden gelsinnn kizlar bn 500 grama taktim her hafta 500 vee sabah ciktim 62.5
Meliscim süper ya her hafta 500 gr
çok istikrarlı sin
-Kristal- artik sende kilo bildirimi
Kız yine banlanmadin dimi

Bugünün menüsü

Sabah uyanınca 1/2 litre su, 2 kayısı yedim

Kahvaltı 1 tabak mercimek çorbası yarım köfte yarım yumurta

Öğlen dışardaydım en hafif menüyü seçtim tost salatalık domates 3 zeytin

Ara 3 çiğ köfte marul

Ne yapıyorsunuz hanımlarrr bugün kimse yok
Ben yeni bir işe girdim yarın başlayacağım inşallah benim için hayırlısı olur :)
Heyecan bastı hehe yeni bir yaş yeni bir iş yeni ortam hadi hayırlısı :)
Bugün kahvaltı yapmadım uyandım 2 kuru kayısı yedim dışarı çıktım full dışarıda yürüdüm acıktım marketten incecik olan wafflelardan aldım yedim iki tane . Sonra öğlen iki gibi tavuk dürüm yedim yanında ayran şimdi geldim eve ancak oturdum akşam salata yada mercimek çorbası yiyeceğim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…