Kaderimin Kaderi..

Benim menum:kk77:
Kahvaltı
1 bardak yeşil çay
Yarım poğaça
1 tavada yumurta
2 kaşar

Öğlen
Çorba
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Sonrada
Karışık bitki cayi
Sonraaâ
Az şekerli kahve

Aksam
Havuç
Yoğurt kuru

1.5litreyi aşkın şu spor yok ip atıcam en az 500 d3ne.15 dans etmiştim sadece :KK46:

Senin menünde güzel canım

image.webp

Yarım litre su + Kahvemi de içtim

Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kahve harika kaderi miss misss:KK50:

Kılzar akşam menümü paylaşıyorum
Karışık kızartma yaptım bugün (biber yağsız,patates (normal kızarmış ) ve köfte (yağsız )domates soslu ) ama toplamında yarım porsiyon
1 adet çiğ köfte yedim

Karışık kızartma yaptım bugün (biber yağsız,patates (normal kızarmış ) ve köfte (yağsız )domates soslu ) ama toplamında yarım porsiyon
1 adet çiğ köfte yedim

Canim sen urfalimisin hergün menunde çiğ köfte :D

Sayılır aslında anne tarafından antepliyiz ama annem ayda1 çiğ köfte yapar bize bende buzlukta saklarim,herkesin canı tatlı çeker benim çiğ köfte ondan böyle,bitirene kadar azar azar yiyorum :KK66:

Zelifme, post: 45266408, member: 727635"]Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kahve harika kaderi miss misss:KK50:
Cnm bn denedim denemez olaydim mideyi asiri sekilde rahatsiz ediyo baslarda bilmiyosun ama sonradan cekiyosun hic tavsiye etmiyorum

1 adet çiğ köfte yedim

Akşam kızartma olmamalıydı canım. Yediklerini sabaha kadar zor eritirsin. Sabaha bırakıp sabah kahvaltısında yeseydin keşke.

Günaydıııınn canımm arkadaşlarım kader ortaklarımmm ponpişlerimm bu sabah enerjik uyandım ve tartıya gidince şok oldummm geçen hafta 74,0'ken bu hafta 71,8 i gördüm ay inanasım gelmiyor :KK48: emin olmak için evdekileride kaldırdım tartıya çıkarfım heheee
Toplam verilen kilo 2,2 kg En Büyük TÜRKİYE

Günaydıııınn canımm arkadaşlarım kader ortaklarımmm ponpişlerimm bu sabah enerjik uyandım ve tartıya gidince şok oldummm geçen hafta 74,0'ken bu hafta 71,8 i gördüm ay inanasım gelmiyor :KK48: emin olmak için evdekileride kaldırdım tartıya çıkarfım heheee
Günaydın kader tebrik ediyorum tatlım seni :KK9::KK9::KK9:
bu hafta dikkat etmeme rağmen az oldu ama
Bende bu hafta Insilin direncini kırmaya başlıyorum herhalde
Geri sayım başladi
73.2 bu sabahki kilom ---100gr
Hiç yoktan iyidir napalim

Günaydın kader tebrik ediyorum tatlım seni :KK9::KK9::KK9:
bu hafta dikkat etmeme rağmen az oldu ama
Bende bu hafta Insilin direncini kırmaya başlıyorum herhalde
Geri sayım başladi
73.2 bu sabahki kilom ---100gr
Hiç yoktan iyidir napalim

Olsun ya sen zor kilo veriyorsun o kadar diyet spor yapmana rağmen :) haftaya daha fazla verirsin inşallah

Akşam kızartma olmamalıydı canım. Yediklerini sabaha kadar zor eritirsin. Sabaha bırakıp sabah kahvaltısında yeseydin keşke.
Sadece kizartma olarak patates kızartması vardı ondan da 3 5 adet patates yedim diğerleri yağsız hep,onun için içim rahat
Bu arada kızlar kilo bildirimi yapıyorum 79.8 oldum,ucundan da olsa 70 leri gördüm

Tebrikler kadercim böyle devam etmesi dileğiyle gitsin kilolar :KK71::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X