• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Evet onun için 1 günlük mola hakkı olsun herkesin.tabi aşırıya kacmadan

Kızlaaarrr 5 kaşık ev yapımı yoğurt üç tane kuru üzüm yedim.
hazır çorba da mı yasak günde bir tabak geçmeyecek şekilde yesek olmaz mı ?
Ahh ah salı günü benim doğum günüm ve evdekiler kesin pasta börek çörek yapacaklar biliyorum. inşallah kendimi tutabilirim
Kadercim madem doğum günün o gün senin için ödül günün olsun,çok aşırıya kaçmadan ne istiyorsan ye bence,yılda 1 kez:KK9:

Evet kizlarr menum gelsin
Sabah aile kahvaltisi yaptik herkes vardi 1 dilim ekmek yicektim tutamadim 2 dilim kepek wkmwk yedim
Oglen 1 tabak dovmec
Ara 1 portakal
Aksam 1porsiyon sac kavurma

Ve ekmek sinirimi astim diye 1 saat yuruyus ceza verdm kendime programim sayesindede 2,5litre suyu hoc zorlanmadan icdim :-)

Evet kizlarr menum gelsin
Sabah aile kahvaltisi yaptik herkes vardi 1 dilim ekmek yicektim tutamadim 2 dilim kepek wkmwk yedim
Oglen 1 tabak dovmec
Ara 1 portakal
Aksam 1porsiyon sac kavurma

Ve ekmek sinirimi astim diye 1 saat yuruyus ceza verdm kendime programim sayesindede 2,5litre suyu hoc zorlanmadan icdim :-)
Bence menün güzel,sabah yenen 2 dilim ekmek de ideal aslında ama yine de saat yürüyüş çok güzel olmuş

Kızlar bu arada nette araştırırken salgam suyunun 100 ml 3 kalori imiş,inanmadim evde vardı baktım gerçekten de oyleymis,süper yeni bir icecegim oldu :KK49:

Kızlar merhaba,
Şimdiye kadar olan menümü paylaşıyorum
Sabah çay ve 1 çay tabağı kadar kete
Öğlen
2 kaşık kadar pilav
3 kaşık kadar çorba
Ve 2 kaşık kadar salata
ara öğün
Kocaman bir kase karnabahar salatası şimdi yedim,akşam a misafirim var ,akşam gelemeyebilirim,kendinize iyi bakın fıstıklar

Ben geldimmm

Bugünki menüm

Sabah 2 kuru kayısı 2 yumurta bir krepin onda biri :D 3 bardak su

Ara 1 bardak yeşil çay

Öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 tabak yoğurtlu brokoli

Akşam 1 kase mercimek çorbası

Su 1,5 lt yatana kadar 1 lt daha içeceğim

Kızlar merhaba,
Şimdiye kadar olan menümü paylaşıyorum
Sabah çay ve 1 çay tabağı kadar kete
Öğlen
2 kaşık kadar pilav
3 kaşık kadar çorba
Ve 2 kaşık kadar salata
ara öğün
Kocaman bir kase karnabahar salatası şimdi yedim,akşam a misafirim var ,akşam gelemeyebilirim,kendinize iyi bakın fıstıklar

Güzel menü canım akşamı da hafif atlattın mı sıkıntı yok :)

Benim menum:kk77:
Kahvaltı
1 bardak yeşil çay
Yarım poğaça
1 tavada yumurta
2 kaşar

Öğlen
Çorba
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Sonrada
Karışık bitki cayi
Sonraaâ
Az şekerli kahve

Aksam
Havuç
Yoğurt kuru

1.5litreyi aşkın şu spor yok ip atıcam en az 500 d3ne.15 dans etmiştim sadece :KK46:

Back