- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.241
Evet onun için 1 günlük mola hakkı olsun herkesin.tabi aşırıya kacmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadercim madem doğum günün o gün senin için ödül günün olsun,çok aşırıya kaçmadan ne istiyorsan ye bence,yılda 1 kezKızlaaarrr 5 kaşık ev yapımı yoğurt üç tane kuru üzüm yedim.
hazır çorba da mı yasak günde bir tabak geçmeyecek şekilde yesek olmaz mı ?
Ahh ah salı günü benim doğum günüm ve evdekiler kesin pasta börek çörek yapacaklar biliyorum. inşallah kendimi tutabilirim
Yilda vi kez diye 3 kilomu alalim saka ya cok siniri asmadan yiyebilirKadercim madem doğum günün o gün senin için ödül günün olsun,çok aşırıya kaçmadan ne istiyorsan ye bence,yılda 1 kez
Yok meliscim hani ceza oluyo ya onu o günlük muaf tutalım,tabi aşırı sı zarar,1 günde 3 kilo almazsin değil mi KaderYilda vi kez diye 3 kilomu alalim saka ya cok siniri asmadan yiyebilir
Bence menün güzel,sabah yenen 2 dilim ekmek de ideal aslında ama yine de saat yürüyüş çok güzel olmuşEvet kizlarr menum gelsin
Sabah aile kahvaltisi yaptik herkes vardi 1 dilim ekmek yicektim tutamadim 2 dilim kepek wkmwk yedim
Oglen 1 tabak dovmec
Ara 1 portakal
Aksam 1porsiyon sac kavurma
Ve ekmek sinirimi astim diye 1 saat yuruyus ceza verdm kendime programim sayesindede 2,5litre suyu hoc zorlanmadan icdim
Yemene bagliYok meliscim hani ceza oluyo ya onu o günlük muaf tutalım,tabi aşırı sı zarar,1 günde 3 kilo almazsin değil mi Kader
Cnm kader bu bakarsin yillik pasta ihtiyacini bigunde tamamlarYok meliscim hani ceza oluyo ya onu o günlük muaf tutalım,tabi aşırı sı zarar,1 günde 3 kilo almazsin değil mi Kader
Cnm kader bu bakarsin yillik pasta ihtiyacini bigunde tamamlar
Kadercim madem doğum günün o gün senin için ödül günün olsun,çok aşırıya kaçmadan ne istiyorsan ye bence,yılda 1 kez
Cnm kader bu bakarsin yillik pasta ihtiyacini bigunde tamamlar
İnsallah bir omur boyu gul cnm pastada yiyebilirsin sikinti yok yarini telafi edersinHahahah hiç güleceğim yoktu ilahi sen melis ama çok ince bir dilim yiyeceğim söz.
Kızlar merhaba,
Şimdiye kadar olan menümü paylaşıyorum
Sabah çay ve 1 çay tabağı kadar kete
Öğlen
2 kaşık kadar pilav
3 kaşık kadar çorba
Ve 2 kaşık kadar salata
ara öğün
Kocaman bir kase karnabahar salatası şimdi yedim,akşam a misafirim var ,akşam gelemeyebilirim,kendinize iyi bakın fıstıklar
İnsallah bir omur boyu gul cnm pastada yiyebilirsin sikinti yok yarini telafi edersin