- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.301
Hayırlı olsun yeni işin,inşallah bundan sonra da daha mutlu ve huzurlu ve daha az mesaili günlerin olsunNe yapıyorsunuz hanımlarrr bugün kimse yok
Ben yeni bir işe girdim yarın başlayacağım inşallah benim için hayırlısı olur :)
Heyecan bastı hehe yeni bir yaş yeni bir iş yeni ortam hadi hayırlısı :)
Bugün kahvaltı yapmadım uyandım 2 kuru kayısı yedim dışarı çıktım full dışarıda yürüdüm acıktım marketten incecik olan wafflelardan aldım yedim iki tane . Sonra öğlen iki gibi tavuk dürüm yedim yanında ayran şimdi geldim eve ancak oturdum akşam salata yada mercimek çorbası yiyeceğim. :)
Hayırlı olsun yeni işin,inşallah bundan sonra da daha mutlu ve huzurlu ve daha az mesaili günlerin olsun
Dert delisi yaptılar beni de ondan yemeyi unuttumTeşekkür ederim tatlım:) bugünki menün güzel canım öğlen yemeğini niye yemedin ki
Afiyet olsun canımBenim bugün mola gunum yarım güzel menylerde buluşmak üzere hepinize sevgiler
Geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versinSelam kızlar dun giremedi babaannem hastaneye yattıona bakdim ama diyetime dikkat ettim kankam yeni işin hayırlı olsun
Aaa bugün doğum günümü kaderinKadercim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere,herşey gönlünce olsun
Selam kızlar dun giremedi babaannem hastaneye yattıona bakdim ama diyetime dikkat ettim kankam yeni işin hayırlı olsun
Kadercim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere,herşey gönlünce olsun
Teşekkürler canım.Aaa bugün doğum günümü kaderin
İyiki doğdun kadeeeer iyiki doğdun kaderrrr iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaa
Ben bugün çorba detoksu yaptım
Kahvaltı
1 bitki çayı
1 haslanmıs yumurta
2 kasar
Öğle
2 kase tarhana çorbası
Aksam
2 bucuk kase tarhana
2 köfte
2 litre suyum bitmedi hala.suya ve spora devam.....
Kanka.bnden yasli oldun ha nenemi desem sanaTeşekkürler canım.Bir yıl daha yaşlandım 21 oldum
İyi cnm.cok tesekkur ederim iyi birazGeçmiş olsun kanka Rabbim şifa versin kötü mü durumu?
Sağol canım benim :)
Ay ne güzel olurdu ama yarın yine misafirim varNe güzel yarında ben yapayım çorba detoksu katılmak isteyen var mı
Aaaa kızlar gerçekten mi ya demeyin öyle,ben 34 yaşımdayım ama ruhum gerçekten 20 21,nene nedir ya? O nene ise biz öldükKanka.bnden yasli oldun ha nenemi desem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?