- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.141
Ben günlük 1 saatten fazla yapıyorum-Kristal- ablacim gelirsedee karar veririz ama bnce günlük 1 saat yürüyüş bi hafta boyunca cezaniz bu olsun
Endokrin bölümüne gittim benBen daha önce bu insülini ölçütürdüm mü hiç bilmiyorum,hangi bölümde bakıyorlar
Anladım teşekkür ederim bu arada bence de günlük 1 saat az bize,hergün olmasada 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum bendeBen günlük 1 saatten fazla yapıyorum
bazen 2 saati buluyor
Endokrin bölümüne gittim ben
dahiliye bakıyor
Ilk once dahiliye gidiyorsun doktor gerekli görürse seni endokrin e gonderiyor
Insilin direnci olan insanları olmayanlara göre daha fazla spor yapması gerekiyor ilk direnci ogrendigimdenladım teşekkür ederim bu arada bence de günlük 1 saat az bize,hergün olmasada 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum bende
Gerçekten mi,bilmiyordum en yakın zamanda hemen bi doktora gideceğim, cok tesekkur ederimInsilin direnci olan insanları olmayanlara göre daha fazla spor yapması gerekiyor ilk direnci ogrendigimde
1 5000 adımın uzerine(1 sat 20dk saat tempolu yurume)
Leslie 5 mil yapıyodum (1 saat 20dakiaka)
Önceki mesajlara şimdi bakabildim; aktif olmayanları sanırım çıkarmışşınız.
Mazeret bildiremedim, ancak bugün yazabildim. Bi daha düşünseniz benim durumu? hııhh????
Gerekli mazaret var bnce yeniden aramuza gelebilirTamam canım kızlarla konuşalım bakalım bi duruma
Ben çok yoğun çalışıyorum canım girecek fırsatım olmıyor. Hepinizi çok özledim ne yapıyorsunuz bakalımNerdesiniz kızlar
Kimse bildirim yapmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?