- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.121
Ayy insallah kaderim ya su 59u bi gorsem ne guzel olurOhhh her hafta 500 500 veriyorsun maşallah 60'lardan düşeceksin bu gidişle :)
Kaderim regl olmussun diye tartida fazla cikmissin bnce gelecek hafta kilon dengelenir merak etme
Kiz kader bu hafta bizden gizli kacamakmi yaptin yoksaÇikileta mııı
Ben çikolata yemedim ama durun eğer çikolata cezaya giracekse ben bi koşup yiyip geleyimÇikileta mııı
Oo sakin cezan daha fazla katlanirrBen çikolata yemedim ama durun eğer çikolata cezaya giracekse ben bi koşup yiyip geleyim
Şaka yaptııımmmOo sakin cezan daha fazla katlanirr
Kaderim şuanlik düşünmüyorum ya çalişmaya ihtiyacim yokBende başka işlere bakınıyorum tatlım şuan çalıştığım yerde asgari ücret alamıyorum ve sigortam geç başlatıldı . Başka yerlere başvurdum servis işinide halledersem çıkacağım şuan ki çalıştığım yerden. Sen ne yapacaksın melisim çalışmayı düşünmüyor musun?
Bn Burdayim :)Kızlar nerdesiniz?
Ben de aynı bekliyorum ama ben geçen haftada +++dayımBende burdayım,kesilecek cezayı bekliyorum,hani kediler bi hata yaptığında gizlenir bir şeyin arkasına saklanır köşeden bakar ya onun gibi heyecanlıyım ne olacak acaba diye
Maşallah diyorum,tam gazSporunu yaptım geldim
6500adim
250 ip atladim
Aksama kadar AVM gezdim
sabah
şekersiz çay
Az melemen
Ara
1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen
1 küçük kase corba
ara
1 elma
1havuc
Bugün akşam yemeği olarak 1 küçük kare pizza yedim çocukların tabanından otlandim
Ben daha önce bu insülini ölçütürdüm mü hiç bilmiyorum,hangi bölümde bakıyorlarBen de aynı bekliyorum ama ben geçen haftada +++dayım
Bu haftada aynı oldu
insilun direnci Kırman lazim daha önce 2 ayda anca vermiştim
Tekrar diyet e başlayınca yine zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?