• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Kızlar iyi akşamlar bu hafta
1 gün spor yok 4gün 10000 adım attım 2 gün de15000
Renkli dönemin deyim acayip sis durumdayi
insülin direncinin dolayi diyete baslayinca vücut kendini koruma ya aliyor:KK11:
Vede artıları :KK43::KK43: gördüm
Yeniden başa dönüyorum ben:KK17:
73.3
Ben hangi dağlara kafamı vuram:mad:
Ne yapım ben şimdi
Ceza mi kesin ne diyim:KK61:

Bizi motive edecek başka birşey gerekiyor galiba,ne yapsak ki,ceza gelince mi gerildik acaba,olsun ama,her ne olursa olsun bu kilocuklar gitmeli,pes etmek yok,benim haziran a kadar kalan 25 kilo mu vermem gerek ve benim gibi hepimizin de vermesi gerek,hadi kızlar daha fazla spor ve daha az kalori ile devam, haftaya daha fazla kilo vereceğimiz e inanıyorum

Acaba size guz
Bende başka işlere bakınıyorum tatlım şuan çalıştığım yerde asgari ücret alamıyorum ve sigortam geç başlatıldı . Başka yerlere başvurdum servis işinide halledersem çıkacağım şuan ki çalıştığım yerden. Sen ne yapacaksın melisim çalışmayı düşünmüyor musun?
Kaderim şuanlik düşünmüyorum ya çalişmaya ihtiyacim yok

Bende burdayım,kesilecek cezayı bekliyorum,hani kediler bi hata yaptığında gizlenir bir şeyin arkasına saklanır köşeden bakar ya onun gibi heyecanlıyım ne olacak acaba diye?:KK76:

Sporunu yaptım geldim
6500adim
250 ip atladim
Aksama kadar AVM gezdim
sabah
şekersiz çay
Az melemen
Ara
1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen
1 küçük kase corba
ara
1 elma
1havuc

Bugün akşam yemeği olarak 1 küçük kare pizza yedim çocukların tabanından otlandim

Bende burdayım,kesilecek cezayı bekliyorum,hani kediler bi hata yaptığında gizlenir bir şeyin arkasına saklanır köşeden bakar ya onun gibi heyecanlıyım ne olacak acaba diye
Ben de aynı bekliyorum ama ben geçen haftada +++dayım
Bu haftada aynı oldu
insilun direnci Kırman lazim daha önce 2 ayda anca vermiştim
Tekrar diyet e başlayınca yine zorlaniyorum

Sporunu yaptım geldim
6500adim
250 ip atladim
Aksama kadar AVM gezdim
sabah
şekersiz çay
Az melemen
Ara
1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen
1 küçük kase corba
ara
1 elma
1havuc

Bugün akşam yemeği olarak 1 küçük kare pizza yedim çocukların tabanından otlandim
Maşallah diyorum,tam gaz :KK49:

Ben de aynı bekliyorum ama ben geçen haftada +++dayım
Bu haftada aynı oldu
insilun direnci Kırman lazim daha önce 2 ayda anca vermiştim
Tekrar diyet e başlayınca yine zorlaniyorum
Ben daha önce bu insülini ölçütürdüm mü hiç bilmiyorum,hangi bölümde bakıyorlar

Back