Kaderimin Kaderi..

Bence menün çok güzel kader bi tek bulgur pilavı biraz şişkinlik yapar,eğer tereyağlı değilse gayet iyi bence

Pasta mı,mmmm?

Ayyy çok çok sevindim;şimdi okuyunca sanki kendimi senin yerine koydum

Selam kizlar bugun cok mutluyum bizde gun vardi daima kilolarimla dalga gecen kuzenim aa ne kadar zayiflamussin dedi o daha gorecek aramizda 3kilo kalmis zaten ondan zayifolup catlatacm bi kere yaa
Ne güzel şeyler yazıyorsunuz ya,gerçekten buraya gelirken bu kadar sorumluluk alabilecegimi düşünmüyordum ama sizlerin böyle yazdıklarını okuyunca çok mutlu oluyorum

Kızlar naçizane tavsiyem su girdigimiz yarişmada her kilodan katılımcı var.
Ben kendime bir arkadaş seçtim aramızda 700,grm fark var.o eksik. Ve ben kendimce her hafta onunla yarıscagım.tabi onun haberi yok.bakalım kim daha fazla kilo verecek size tavsiyem sizde kendi kilonuza yakın olan katılımcı seçin ve her hafta onunla yarısın haberi olmasına gerek yok.gıyabında ufacık hız verme yarısı inşallah bende işe yarar

Merhaba kızlaaaar
Öncelikle bu gün ki menümü paylaşayım
Sabah 1 poğaça
1 bardak kahve
Öğlen
1 tabak kısır ve çay
Birazcık ta turşu
4 5 adet sarma
Aksam
fırında patates ve tavuk
Ve çay
Bu arada kızlar kendimi çok hafiflemis hissediyorum bu aralar sanki biraz süzüldüm, eşim de farkediyo yada beni gaza getiriyor,eskiden lombür lombür sallanan yağlarım toparlamaya başlamış kendini,şaşırdım,şaşırdım sonra bir daha şaşırdım
Bugün bir temizlik yapmışım kan ter içinde kaldı,sanırım rahat 1 kilo verdim

Misafirlerim yeni gitmişken bu kadar yorgunluğun üstüne 1 fincan kahveyle bana eşlik etmek isteyen var mı?

Hamur işi yenecekse kahvaltıda olmalı yınede fazla olmamalı
Tursu da diyet yapanlarının hafta bir yemesi lazım tuz oranı yüksek su tutar odem yapar vucutta.
Canım bitki çayları ile menunu destekle.
Yeşil cay rezene karışık bitki çayı olabilir
Metovolizban hızlanır sindirim kolaylaştırır

Pek yemiyorum hamur işini sadece canım çekti diye nefsimi körelttim,aslında ben Yeşilçay ve hibiskus çayını çok içiyorum ama bu aralar nedendir bilmiyorum içmiyorum yarın tekrar devam çaylara,teşekkür ederim yine de uyardiğin için

Selam kizlarr menum
Sabah 1domates 1kk peynir
Ara1 elma
Oglen 1 tabak manti (yememem lazimdi)
Aksam 1/2tabak domates pilavi
Bir su icme programi var 5 dkda bir su ic diye bildirim geliyo cok iyi tavsiye ederim

Selamlar kızlar
Kahvaltı
2 ceri domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir şekersiz çay

Ara
1 latter
1 bardak ayran

Öğlen

1 kaşe çorba
1 tabak kuru fasulye
Salata

Aksam
1 kaşe muhallebi

Su icmedim Sürahi yanımda dibini görsem inşallah.
15 dk dans ettim spor yapmadım. Gidiyom bi saatte turu yapayım

Selam kizlarr menum
Sabah 1domates 1kk peynir
Ara1 elma
Oglen 1 tabak manti (yememem lazimdi)
Aksam 1/2tabak domates pilavi
Bir su icme programi var 5 dkda bir su ic diye bildirim geliyo cok iyi tavsiye ederim

A.selam canım program iyi fikrimi bende suyu unutuyorum.
Mantıdan sonra akşam çorba içip hafifçe kapatabilirsiniz günü. Domatesli pilav yerine.sabah kahvaltısı da zayıf buldum.günün ilk öğününde cimrilik etmemek lazım tabi diyete uyarak.
Bitki Çaylarının destek almalısin canım bu ara görmüyorum kimsede pek fazla

Selam bayanlar nasılsınız bakalım
Bugün ki menüm şöyle

7:30 2 kuru kayısı, 3 bardak su
10:00 4 tane kepekli grissini
13:00 1 tabak bezelye, 1/2 kepçe bulgur pilavı ve salata
16:15 3 tane kepekli grissini
19:30 1 küçük tabak kısır 5 kaşık kuru fasülye

Su toplam 1,5 lt

Evet evet bende buaralar bitki çayı içemiyorum eskiden günde 2 bardak içerdim mutlaka .. Bakayım dolapta zencefil çayı kalmışsa içeyim

[QUOTE="Zelifme, post: 45234464, member: 727635"sevmiyorumanım program iyi fikrimi bende suyu unutuyorum.
Mantıdan sonra akşam çorba içip hafifçe kapatabilirsiniz günü. Domatesli pilav yerine.sabah kahvaltısı da zayıf buldum.günün ilk öğününde cimrilik etmemek lazım tabi diyete uyarak.
Bitki Çaylarının destek almalısin canım bu ara görmüyorum kimsede pek fazla[/QUOTE]
Evet ya hic bitki cayi icmiyorum yesil cayi hic sevmiyorum

Evet kader sen onceden menunden kayısı çayını eksik etmezdin.
Evet ya hic bitki cayi icmiyorum yesil cayi hic sevmiyorum[/QUOTE]

Sevmesende içmeye çalış metobolizmayi hızlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…