Kaderimin Kaderi..

Merhabalar kızlar iyi geceler
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum
Dünkü sporum 14000 adım
Bugün 11000 adım gec en haftanın spor programı, cezası

Kiz sen çok yaşa gece gece bni güldürdün ah şu çikolata niye bu kadar güzel tahu ama normalde çikolate yemeden duramazdim şimdi haftada bir 1 parçacik bitter
Sen iyisin yine 1 parça ile duruyorsan ne ala,ben bi oturuşta 3 kocaman tablet çikolata yedigimi bilirim,zamanında yarım kilo baklavayi tek başıma yedim,hava ile değil hep baklava cips yüzünden,ben baklava işini biraz farklı algıladım sanırım,millet karnının dış yüzeyine baklava yapar bense iç yüzeyine

İlahi sen yaaa
Bu baklava işi çok fena ben de ilk cocugumu doğum yapınca ilk ramazan da oruç tutmamıstım.iftara misafir vardı.tatlı ise bi kutu baklava.
Kenardan açtım bir di iki di derken yarısına geldim
Sonra jeton düştü.herkes oruç yeme dedi.sonra tek orucsuz sensin fail belli anca durabildim tabi kilo83 du

Aynı ben

ayy tatLi komasina girmedinmi kiz baklavayi yerken :kk41:

Selamlarr fistiklar

Sabah 1yumurta 1dilm ekmek 1kk peynir

ara 1 yeşil elma

öğlen 1tabak şehriye çorbasi

akşam 1/2 tabak kısır1 bardak ayran

2litre su1saat egzersiz 30dk yürüyüş

İyi akşamlar canlarım
İşte benim menum❤
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 kasar peyniri
5 bisküvi
Sekersiz cay

Oglen
Bulgur pilavı
İki köfte büyüklüğünde tavuk
2 bardak ayran
Havuc salatası
1 fincan kahve
Aksam
1 haslanmıs yumurta
2 köfte buyuklugunde tavuk
Havuc salatası
1 saat yuruyus 2 lt ye yakın su

Cok güzel ablamm bisküvi çokmu olmuş sanki

Bence abla bisküvinin ve kaşar peynirinin bu menüde olmaması gerekiyordu ama afiyet olsun artık

Bu arada bende menümü paylaşayım Sabah 1 bardak yeşil çay
Acuka ve labne çeyrek ekmek
Öğlen
Acuka ve labne çeyrek ekmek
Aksam hamsi tava ve salgam
1 tane ceviz içi
Gün içinde 4 bardak kahve
Bu aralar ekmek yemeye başladım,ama acuka da ekmeksiz yenmiyo ki

Kızlaaarrr ben geldim kusura bakmayın iki gündür akşam 10'a kadar çalışıyorum mesai üstüne mesai eve yeni geldim acayip yorgunum dün yazamadım yorgunluktan. Ayy siz beni miii merak ettinizzz. Yerim ben sizi :)

Kaçamak yapmadım kızlar. Dün yediklerimi yazayım . Sabah 2 dilim kepekli ekmek ile sandviç yaptım marul salatalık domates peynir yumurta koydum içine.
Öğlen kuskus salatası yedim çok az ve pırasa yemeği.
Akşam çorba salata
Su hatırlamıyorum ama 2,5 lt den fazla içiyorum. 2 gün spor yapamadım dün 11 gibi eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…