- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.041
Ayy bnde aynisi annem israr edince bi kereden bişsey olmaz diye kader kizar yiyemem diyorum artik onlarda alişmiş yemeği kaçiracak olsam seni kadere şikayet ederim diyoMücver diye diye aklınıza soktum mücveriyarın yapın yiyin yerkende beni anın hh evdekilere bile sizd. Ed bahseder oldum artık o kadar yakın hissediyorum kendime yaa cansınızzz
Canım 3 kahve çok fazla aşırı kafein selülit yaparMerhaba,bugün çeyrek ekmek acuka ve labne ile başladım güne,3 bardak kahve ve 2,5 lt su içtim, öğlen kendime ödül verdim mcdonalds yedim ve dünkü kaçamak için kimse bana ceza vermeyince kendi kendime ceza verip ayaklarım patlayana kadar yürüdüm,yaklaşık 12.000 adım atmışım,şimdilik benden bu kadar,hoscakalın
İyi gidiyosun ablam devammSelam kızlar
Bugün sabah 8 sularında dolapta olmaması gereken birsey vardı. O orda duramazdı ve de durmadı onun yeri benim güzel midemdi ve yerine yerleşti
Ama oda nesi kalorisi 295 imiş.
Bende dengelemek için
Saat 10 gibi bir kase yoğurt. Bi fincan karışık bitki çayı içtim.
Öğlen
1.5 kasr çorba
1 kase yoğurt
Sonra
Sekersiz kahve
Ara
1,tatcınlı portakal
1 fincan dibek kahve
Aksam
1 kase çorba
1kase yoğurt
1 kivi
2 litre ye yakın su içtim.spor henüz yapmadım.azzz sonra
Aynen ya nerelerdeler ya kaçamakmi yaptilar acaba yazmaya korkuyolar
Keşke yapsalar bari bizede kaçamak yapma hakki doğar yasasin gelsin çikolatalarYok ben inanmıyorum kaçamak yaptıklarına yapmazlar yapma yapmamalılar
Yaa aslında burger king ama farketmez sanırım,bilmiyordum at eti olduğunu tiksindim şimdi,ben kahveyi gerçekten çok seviyorum ,çok azalttim aslında ama umarım günde 1 bardağa düşürebilirimCanım 3 kahve çok fazla aşırı kafein selülit yapar
McDonald da yeme etleri at eti imiş.
Fast food dan uzak duruyoruz.
Kahvene kaç şeker atiuosun cnmYaa aslında burger king ama farketmez sanırım,bilmiyordum at eti olduğunu tiksindim şimdi,ben kahveyi gerçekten çok seviyorum ,çok azalttim aslında ama umarım günde 1 bardağa düşürebilirim
Hayır çikolata yok,tatlı yok,şeker yokKeşke yapsalar bari bizede kaçamak yapma hakki doğar yasasin gelsin çikolatalar
Hayır birazcık süt sadeceKahvene kaç şeker atiuosun cnm
eVt ya bnde regl döenminde olduğum için cnm gidiyoHayır çikolata yok,tatlı yok,şeker yokaslında düşündüm de sadece regl dönemlerinde olsa hiç fena olmaz
Hmm iyi o zaman şeker olsaydi daha tehlikeli olurdu gün gün azaltirsin mesela bigün 1 bardak az iç bir süre sonra bünyende alişir zatenHayır birazcık süt sadece
Hepsini denedim ama nafile kör olasica Şerbetli tatlı olmazsa kesilmiyor,bi görseniz sanki aş eriyor dersinizSekersiz neskafe 50 kalori
Ben günde ikiyi geçmiyorum cogu zaman bir içiyorum bende çokkk seviyorum
Reglm diye kendinize bahane uretmeyin.
Yıyeceksenizde sutlu tatlı tercih edin 1 porsiyon vanılyalı pudıng yada kakaolu olablır çikolata bir bağımlılık bende baslaynca dibini gormem lazım onun için hiiiiç almıyorum
Sutlu tarcın da deneyebilirsinz yada turk kahvesinin içine pişirirken tarçın atabilirsinz böylece tatlı isteginiz yok olur canlarım ❤
Hepsini denedim ama nafile kör olasica Şerbetli tatlı olmazsa kesilmiyor,bi görseniz sanki aş eriyor dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?