Kaderimin Kaderi..

Selam canlarr menüm gelsinn

Sabah1 kase yoğurt1kk peynir

ara 1 portakal

oğlen 1 tabak kabak mücver (akşam yapacaktimda canim çok çekti öğlen yapayim dedim)

Akşam 1tabak arap tavasi 1tabak yoğurt

2 litre su vee dünün acisini çikardim 1 saat yürüyüş 1,5saat egzersz

Mücver diye diye aklınıza soktum mücveri yarın yapın yiyin yerkende beni anın hh evdekilere bile sizd. Ed bahseder oldum artık o kadar yakın hissediyorum kendime yaa cansınızzz
Ayy bnde aynisi annem israr edince bi kereden bişsey olmaz diye kader kizar yiyemem diyorum artik onlarda alişmiş yemeği kaçiracak olsam seni kadere şikayet ederim diyo

Selam kızlar
Bugün sabah 8 sularında dolapta olmaması gereken birsey vardı. O orda duramazdı ve de durmadı onun yeri benim güzel midemdi ve yerine yerleşti
Ama oda nesi kalorisi 295 imiş.
Bende dengelemek için
Saat 10 gibi bir kase yoğurt. Bi fincan karışık bitki çayı içtim.
Öğlen
1.5 kasr çorba
1 kase yoğurt
Sonra
Sekersiz kahve

Ara
1,tatcınlı portakal
1 fincan dibek kahve
Aksam
1 kase çorba
1kase yoğurt
1 kivi
2 litre ye yakın su içtim.spor henüz yapmadım.azzz sonra

Merhaba,bugün çeyrek ekmek acuka ve labne ile başladım güne,3 bardak kahve ve 2,5 lt su içtim, öğlen kendime ödül verdim mcdonalds yedim ve dünkü kaçamak için kimse bana ceza vermeyince kendi kendime ceza verip ayaklarım patlayana kadar yürüdüm,yaklaşık 12.000 adım atmışım,şimdilik benden bu kadar,hoscakalın

Canım 3 kahve çok fazla aşırı kafein selülit yapar
McDonald da yeme etleri at eti imiş.
Fast food dan uzak duruyoruz.

İyi gidiyosun ablam devamm

Canım 3 kahve çok fazla aşırı kafein selülit yapar
McDonald da yeme etleri at eti imiş.
Fast food dan uzak duruyoruz.
Yaa aslında burger king ama farketmez sanırım,bilmiyordum at eti olduğunu tiksindim şimdi,ben kahveyi gerçekten çok seviyorum ,çok azalttim aslında ama umarım günde 1 bardağa düşürebilirim

Sekersiz neskafe 50 kalori
Ben günde ikiyi geçmiyorum cogu zaman bir içiyorum bende çokkk seviyorum
Reglm diye kendinize bahane uretmeyin.

Yıyeceksenizde sutlu tatlı tercih edin 1 porsiyon vanılyalı pudıng yada kakaolu olablır çikolata bir bağımlılık bende baslaynca dibini gormem lazım onun için hiiiiç almıyorum
Sutlu tarcın da deneyebilirsinz yada turk kahvesinin içine pişirirken tarçın atabilirsinz böylece tatlı isteginiz yok olur canlarım ❤

17 yıldır hep kahve içiyordum,bağımlılık yaptı,şimdi çok zorlanıyorum ama bırakmam gerek,sade kahveyi çok içiyordum zift gibi,süt ekleyince biraz etkisini yitirdi

Hepsini denedim ama nafile kör olasica Şerbetli tatlı olmazsa kesilmiyor,bi görseniz sanki aş eriyor dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…