- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.021
Benim menüm
Kahvaltı
Bi fincan karışık meyve çayı
1 h.yumurta
4kasar peynir
Oglen
Sebze çorbası
1 parça et
2 kasık yoğurt
Aksam
1 tabak patates yemeği
1parca tavuk
2kasık yoğurt
Biraz once
Sutlu kafe
1,5litrw su 50,çömelme hareketi spuat dediğin den bacaklarım felç
Bı hafta işler değişti.haftaya pazar eltim geliyo 2 haftada 2 kilo vermem lazımAy ay ay ne güzel menü bu böyle :)
Umarım yapip yememissindir ama bana da örnek oldu tam da istediğim gibi bi yemek oldu,Teşekkürler, üstüne de yoğurt,Ohh miss,aksama kabak mücver varKızlar benim canım kabak mücver çektiiisaate bak 12 olacak birazda
Umarım yapip yememissindir ama bana da örnek oldu tam da istediğim gibi bi yemek oldu,Teşekkürler, üstüne de yoğurt,Ohh miss,aksama kabak mücver var
Geçmiş olsun kuzuumm. Cıss bitterdir umarım sütlü kremalı yeme. 1 parça bitter yeme hakkımız varmış nede olsa :) menün güzelSelam Kizlar menümü paylaşauim
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedimama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum
akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadimregl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah
Sağol cnm evet bitter yedimGeçmiş olsun kuzuumm. Cıss bitterdir umarım sütlü kremalı yeme. 1 parça bitter yeme hakkımız varmış nede olsa :) menün güzel
Afiyet olsun,ben olsam saat falan dinlemez eskiden yerdim,ben yapamadım,inşallah yarınaO saatte hayatta yemem canım. Bu akşam yapıp yedim :)
Ay kızlar siz diye diye bnmde canim çektiAfiyet olsun,ben olsam saat falan dinlemez eskiden yerdim,ben yapamadım,inşallah yarına
Gerçekten öyle şimdi yine canım çekti bak,galiba yarın herkes için mücver günü olacakAy kızlar siz diye diye bnmde canim çektien iyisi bnde yarin yapim Kader Allah seni ne yapmasin kader hepimizin aklina soktun bu yemeği
Afiyet olsun,ben olsam saat falan dinlemez eskiden yerdim,ben yapamadım,inşallah yarına
Ay kızlar siz diye diye bnmde canim çektien iyisi bnde yarin yapim Kader Allah seni ne yapmasin kader hepimizin aklina soktun bu yemeği
Ben bugün misafirlikteydim,gitmeden karnımı doyurdum,2 dilim ekmek üzerine acuka ve labne,misafirlikte de 1 tane kurabiye ama bugün çok su içtim,şimdi de çay keyfi yapıyorum,bu arada temizlik yaparken de spor yapmaya başladım
Kadercim bana ceza verin,akşam eşim yemek yememisti,misafirlikten geldik,bi de 20 dakika önce Karnım acıktı dedi,köfte ekmek istedi,yaptım hazırladım tutturdu sen yemezsen bende yemem diye mecburen çeyrek ekmek 3 köfte yedim,çok pişmanım ama cezayı hakettim,razıyım herşeyeMisafirlikte bir tane kurabiye mi valla helal olsun sana ben misafirliğee gdince çok ısrar ediyorlar mecbur yiyorum.
ben bugün spor yapamadım geç çıktım işyerinden 8 de evdeydim yemek yedim bulaşıkları yıkadım ve evi toparladım yahu yarına bırakmıyayım dedim çok yoruldum.
Bende yerim normalde ama gitmeden bi kaç şey atıştırmıştım ondan sinirladim kendimi,yoksa annemler olsa ağzıma tıkar bişey olmaz diyeMisafirlikte bir tane kurabiye mi valla helal olsun sana ben misafirliğee gdince çok ısrar ediyorlar mecbur yiyorum.
ben bugün spor yapamadım geç çıktım işyerinden 8 de evdeydim yemek yedim bulaşıkları yıkadım ve evi toparladım yahu yarına bırakmıyayım dedim çok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?