• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Benim menüm :-)
Kahvaltı
Bi fincan karışık meyve çayı
1 h.yumurta
4kasar peynir

Oglen
Sebze çorbası
1 parça et
2 kasık yoğurt

Aksam
1 tabak patates yemeği
1parca tavuk
2kasık yoğurt

Biraz once
Sutlu kafe

1,5litrw su 50,çömelme hareketi spuat dediğin den bacaklarım felç:-)

Ay ay ay ne güzel menü bu böyle :)

Bugun kahvaltıda değişiklik yapıp kendime meyveli yogurt yaptım;)
1elma 1 portakal yarımdan az muz yarım cay kasıgı balla 3 çorba kaşığı yoğurtu blenderdan gecerdim. Şahane bir kahvaltı oldu.60da conelme hareketi yaptım.bacaklarm mefta:-)
Simdi karışık bitki cayımı içiyorum
Güzel günler canlarım:-)

Selam Kizlar menümü paylaşauim
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim :eek: ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim:eek: regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah :63:

Sabah çorba içtim yanında 1 dilim kepekli ekmek
Öğlen çorba
Akşam mücver yedim nihahaahh dün canım çok çekmiştii :) artı karnabahar yoğurtlu, biraz da patates haşlama. Akşam çok karışık oldu heheeh.
Su 2,5 lt :)

Selam Kizlar menümü paylaşauim
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedim :eek: ama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum

akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim:eek: regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah :63:
Geçmiş olsun kuzuumm. Cıss bitterdir umarım sütlü kremalı yeme. 1 parça bitter yeme hakkımız varmış nede olsa :) menün güzel

Ben bugün misafirlikteydim,gitmeden karnımı doyurdum,2 dilim ekmek üzerine acuka ve labne,misafirlikte de 1 tane kurabiye ama bugün çok su içtim,şimdi de çay keyfi yapıyorum,bu arada temizlik yaparken de spor yapmaya başladım

Ay kızlar siz diye diye bnmde canim çekti:kk77: en iyisi bnde yarin yapim Kader Allah seni ne yapmasin kader hepimizin aklina soktun bu yemeği:KK48:

Mücver diye diye aklınıza soktum mücveri :KK71::KK71: yarın yapın yiyin yerkende beni anın :KK28: :KK70: hh evdekilere bile sizden bahseder oldum artık o kadar yakın hissediyorum kendime yaa cansınızzz :KK37:

Ben bugün misafirlikteydim,gitmeden karnımı doyurdum,2 dilim ekmek üzerine acuka ve labne,misafirlikte de 1 tane kurabiye ama bugün çok su içtim,şimdi de çay keyfi yapıyorum,bu arada temizlik yaparken de spor yapmaya başladım

Misafirlikte bir tane kurabiye mi valla helal olsun sana ben misafirliğee gdince çok ısrar ediyorlar mecbur yiyorum.

ben bugün spor yapamadım geç çıktım işyerinden 8 de evdeydim yemek yedim bulaşıkları yıkadım ve evi toparladım yahu yarına bırakmıyayım dedim çok yoruldum.

Misafirlikte bir tane kurabiye mi valla helal olsun sana ben misafirliğee gdince çok ısrar ediyorlar mecbur yiyorum.

ben bugün spor yapamadım geç çıktım işyerinden 8 de evdeydim yemek yedim bulaşıkları yıkadım ve evi toparladım yahu yarına bırakmıyayım dedim çok yoruldum.
Kadercim bana ceza verin,akşam eşim yemek yememisti,misafirlikten geldik,bi de 20 dakika önce Karnım acıktı dedi,köfte ekmek istedi,yaptım hazırladım tutturdu sen yemezsen bende yemem diye mecburen çeyrek ekmek 3 köfte yedim,çok pişmanım ama cezayı hakettim,razıyım herşeye:oops:

Bende yerim normalde ama gitmeden bi kaç şey atıştırmıştım ondan sinirladim kendimi,yoksa annemler olsa ağzıma tıkar bişey olmaz diye:kk77:
Neyse sende dinlen iyice,uzat ayaklarını

Back