Kaderimin Kaderi..

Bugün yaptığım egzersizler:
Mekik programının 31. Gününe geldim 150 mekik

15 dk leslie walk
50 basen hareketi
30 squat

Zayıf olmak nasil bi duygu bilmiyorum ama inş artık bnde bilcem

Bugun sadece 15 mekik çektim baska hiç egzersiz yapmadim

Şimdiye kadar hıç bi diyetim 3 gunden fazla sürmedi o yuzdwn korkuyoeum yine yapamıcam diye
Yapacaksın canım beraber başaracağız kilo vermek istiyorsak bazı şeyleri feda etmeliyiz örneğin yarın yiyeceğin çikolataları cipsleri abur cuburları hiç birini yemeyip daha sağlıklı beslen ve gör bak kendini daha iyi hissedeceksin.

Ama şimdi karnım nasil gurulduyo tabı hıç aç kalmamiş istediğin kadar ses çikar sana yemek yok

Ah şu çikolatadan vazgeçebilsrm ama artık almıuorum onuda her ne kadarda
çikolata krizlerine girsemde

Haha bende öyleyim çok yiyince daha fazla yemek istiyorum ama az yersem gün boyu yediklerime dikkat ediyorum. Yarın kahvaltını yap olur mu canım

Kahvalti yapmamayi düşünüyorum miye yapayimki oyle dahami iyi bn normalde hoç kahvalti yapmm

Paket onumde olcak ve bn tek bi tablet yicem hiç inanasim gelmiyo o yuzden tamamiyla kesiyorum çikolatayı

Kahvalti yapmamayi düşünüyorum miye yapayimki oyle dahami iyi bn normalde hoç kahvalti yapmm

Yap canım günün en önemli öğünü kahvaltıdır. Gün içerisinde enerjimizi ve verimli çalışmamızı dengelemek için düzenli ve iyi bir kahvaltı yapmamız herekiyormuş. Hiç yapamıyorum diyorsan çorba falan içerek başla

Paket onumde olcak ve bn tek bi tablet yicem hiç inanasim gelmiyo o yuzden tamamiyla kesiyorum çikolatayı

Tebrik ediyorum seni kendini iyi tanıyorsun ve dayanamayıp yiyeceğini bildiğin için çikolatayı çıkarıyorsun hayatından bak ne güzel bi başlangıç yaptın meliscmm devamı gelecek inşşş

Yo yapsam yapabilirim bnm mideye her dakka gönder yemek hiç yok dermi bn sadece kılo yapmasin diye ama bundan sonra yaparim cnm

İnş gelecek çok iyi mptıve ettin bni ya daha bi hirslandm çok sağol aynn bizimde yaza düğünöüz var şöyle güzel bi elbise almak istiyorm fit bi vucutla

Biri paylaşmış çok faydalı bi yazı olmuş sende oku

Buzdolabına niye gidiyoruz? Sıkıldığımız için mi, yoksa gerçekten aç mıyız? Bunu çözmemiz gerekiyor. Acıktıysanız, bir bardak su için. Doymadıysanız, buzdolabındaki en kalorisi düşük yiyecekle geçiştirin can sıkıntınızı. Salatalık, marul, meyveler gibi. Ama gerçekten açsanız, kaçmak yok. Yemek yemelisiniz. Öğün atlamak, aç kalmaya çalışmak iyi değildir. Aç kaldıktan sonra yemeye başlayınca daha fazla yemek yeme hissi oluşacak ve daha çok yiyeceksiniz. Her öğün mutlaka bir şeyler yiyin

Tamam cnm yarin yediklerimize dikkat ediyoruz iyi geceler

Günaydın canımm sabah uyandığında kahvaltını yap ve yediklerine dikkat ettt. Ve spor yapmaya başla. Yarım saat evde yürüsen bile olur :)) ben işe gidiyorumm motive olman için alttaki yazıyı oku :))

Spor yapmak istiyorsunuz ama birşeyler sizi engelliyor gibi hissediyorsunuz. Endişelenmeye gerek yok. Sadece motive olmaya ihtiyacınız var. Peki kendinizi nasıl motive edebilirsiniz. İşte bunu başarmanın yolları:

1.Kararlılık

Bahaneler üretmeyi bırakın. Dünden önce bugün var, hemen simdi başlayın. Hiçbir sebep sizin sağlığınzdan önemli değil.

2.Küçük hedefler

Kendinize küçük hedefler belirleyin. Ilk hedefinize ulaştığınızda, ikinci hedefiniz hazır olsun.

3.Kendinizi ödüllendirin

Belirlediğiniz hedefe ulaştığınızda kendinizi sevdiğiniz birşeyle ödüllendirmekten çekinmeyin.

4.Spor için partner bulun

Kimi zaman canınız spor yapmak istemeyebilir ama bir partneriniz varsa, kendinizi ona sorumlu hissedersiniz. Motivasyon düşüklüğünüzü partnerinizle paylaşıp, ondan destek alabilirsiniz. Bu şekilde birbiriniz motive eder, beraber spor yapmak zevkli hale gelir.

5.Spor ile müzik

Sevdiğiniz şarkıları telefonunuza veya müzik çalarınıza önceden yükleyin ve spor yaparken dinleyin. Size daha çok enerji verecektir.

6.Planlamaniızı iyi yapın

Spor yapmak için gününü ve saatini öncedenbelirleyin ve bunu ajandanıza yazın. Mesela sabahın erken saatlerinde veya akşam saatlerinde planlarsanız, araya herhangi bir aktivite girme olasılığı az olur.

7.Spor kıyafetleri

Severek ve zevkle giyeceğiniz spor kıyafetleri alın.

8.Vücüdünüzü tanıyın

Sadece agırlığınızı değil, vücut ölçülerinizide not alın ve 6 hafta arayla tekrar ölçün. Kilo kaybınızolmayabilir ama vücutölçülerinizdekidegişikliğigörünce mutlu olacaksınız.

9.Yeniden başlamaktankormayın

Motivasyon düşüklüğü yaşadıgınızda, bu zamana kadar göstermiş olduğunuz performansı ve kararlılığınızı düşünün ve yeniden başlamaktan korkmayın. Çünkü başlangıçlar yapılmak için vardır.

10.Kendinizi sevin

En önemlisi kendinizi sevin ve bunu kendiniz için yaptığınızı unutmayın! Çünkü bu sizin bedeniniz ve siz sağlıklı yaşamayı tercih ediyorsunuz!

Sanada gunaydin songulcum evet tabiki kahvaltimi yaptim simdi bundan sonrada yediklerime dikkat etcem insalah sebde dikkat et cnm aksam yazarim ne yediklerimi ve tabiki sporda yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…