• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Oncelikle hoş buldum cnm hiç motive olamiyorumya ama bitsin artık şu kılo derdi kendimi bildim bileli kıloluyum ama inşalah artık bitcek bu sorun

Hangisinde zayıflayabilirsem onu uygulamak istiyorum

Çok fazla bi kilon yok canım 10 kiloyu yavaş yavaş verirsin. Belirli şeyleri kesersen daha iyi sonuç alırsın. Ben mesela ekmek, pilav, makarna asitli içecekler abur cubur gibi gıdaları tüketmiyorum artık sporda yaparsan ohoooo bir de bakmışsın 10 kiloyu vermişsin bile . Dur şimdi motive olman için bir şeyler paylaşayım

Boyum kısa olduğ için inan bpyle insana kılo az geliyo ama duruşum gobrk basrn of aynı obezim yaa

Bende akşamlari girebilirim akşam girdiğimde butun gun ne yediysdm yazarim

• Öncelikle diyetimizi ve sporumuzu neden yaptığımızı hatırlatıyoruz kendimize. Bizi sağlıklı yaşama ve beslenmeye bağlayan ve spora başlatan nedenimiz geçici bir neden olmamalı. Çoğu kişinin hatası, özel bir güne odaklanarak sağlıklı yaşamaya başlamaktır. Halbuki doğru beslenme hayatımızın geri kalanında uygulamamız gereken bir şey

Aynen çok doğru diuon valla hadi inş gidcek kılolar

• Motivasyonumuz: sarkık olmayan, fit, sıkı, ince bir vücut. İçinde memnun ve mutlu hissettiğimiz kiloda, sağlıklı ve diri bir vücut istiyoruz

Diyet için neler yapıyosun mesela bnm diyetim sadece az yemek adi yok

Ewt yeter ya elbise alirken kılolarimiz değil biz karar vercez

Diyet için neler yapıyosun mesela bnm diyetim sadece az yemek adi yok

Aynen bende öyle yapıyorum isimsiz diyet :D sabah çorba yada domates salatalık 3 zeytin 1 yumurta yiyorum

Öğle yemeğini işyerimde yiyorum artık menüde ne varsa. Genellikle sebze yemeği ağırlıklı çıkıyor .

Akşam çorba salata . Bugün tabi acıktım akşam mesai yapınca eve geldiğimde baya bi yedim ama yarın çok dikkat edicem.

Az az yiyorum ara öğünlerde 1 kayısı çayı içiyorum sana da tavsiye ederim yeşil çay içemiyorum ama karışık kayısı çayının tadı daha çok hoşuma gidiyor.

Şimdiye kadar hıç bi diyetim 3 gunden fazla sürmedi o yuzdwn korkuyoeum yine yapamıcam diyeo_O

Back