• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Kızlar ben emziriyorum spor yapınca daha doğrusu vücut yorulunca laktik asit birikiyor ya o sütün tadını bebekler beğenmiyormuş. Bi de başta süt olsun diye yedim durdum. Midem büyüdü galiba şimdi de doymuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Buarada kahvaltı gerçekten önemli eskiden okula giderken annem derdi aç karnına kafan çalışmaz diye gerçekten de öyle insanın enerjisi olmuyo kahvaltı yapmayınca.

Oncelikle hoşgeldin cnm aramiza diyet yaparakda zayiflayabilirsin bnde spor salonuma falan gityorum evde egzersiz yapıyorum kılonu boyunu yazarmısın

Bugun kahvaltimi yaptim evet her diyet sayfasinda kahvalti çok onemli diyo hepsi artik duzenli şekilde kahvaltimi yapıyorum

Selamlarr bugun yemek programimi paylaşayim
08:30Sabah;1dilim ekmek 1 bardak yeşilçay peynir ve 4 tane zeytin
12:00 Oğlen; yarim kase sehriye çorbasi
14:00 türk kahvesi (şekersiz)
17:00 yarim kase domates pilavi
18:30 1bardak çay (şekersiz)
30 tane mekik vs egzersizler hadi bakalim
Bugun istediğim gibi diyetimi yapabildim inşallah kararliyim :KK45::KK59:çikolata biskuvi vb:KK20:asla

Ben geldimmm hemen menümü paylaşıyorum

KAHVALTI:
1 yumurta
1/2 domates
3 zeytin

Ara Öğün:
1 kayısı çayı

ÖĞLE:
1 kase şehriye çorbası
1/2 tabak etli patates yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
Yemekten sonra 2 küçük dilim portakalda mideye indirdim..

ARA:
1 küçük elma

AKŞAM:
Çorba ve salata ayrıyetten 1 tane köfte dayanamadım yedim bak yemeyecektim

Kızlar ben emziriyorum spor yapınca daha doğrusu vücut yorulunca laktik asit birikiyor ya o sütün tadını bebekler beğenmiyormuş. Bi de başta süt olsun diye yedim durdum. Midem büyüdü galiba şimdi de doymuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Buarada kahvaltı gerçekten önemli eskiden okula giderken annem derdi aç karnına kafan çalışmaz diye gerçekten de öyle insanın enerjisi olmuyo kahvaltı yapmayınca.

Hoşgeldinn canımm. Yazdıklarına katılıyorum günün en önemli öğünü kahvaltı bende eskiden hiç sevmezdim ama önemini anlayınca her gün mutlaka kahvaltı yapıyorum.

Bol bol sebze ye canım hem emziriyorsan birden spora yüklenme evde diyetle birlikte küçük egzersizler yada yoga yapabilirsin. İnternetten araştırdıktan sonra yazarım yine bu konuyla ilgili pek bi bilgim yok sanada yanlış tavsiyelerde bulunmayayım hehe ismin neydi buarada

Selamlarr bugun yemek programimi paylaşayim
08:30Sabah;1dilim ekmek 1 bardak yeşilçay peynir ve 4 tane zeytin
12:00 Oğlen; yarim kase sehriye çorbasi
14:00 türk kahvesi (şekersiz)
17:00 yarim kase domates pilavi
18:30 1bardak çay (şekersiz)
30 tane mekik vs egzersizler hadi bakalim
Bugun istediğim gibi diyetimi yapabildim inşallah kararliyim :KK45::KK59:çikolata biskuvi vb:KK20:asla

Oyy ne güzel menü bu böyle kahvaltınıda yapmışsın ;) öğlen yemeğinde çorbanın yanına sebze yemeği de ekleseydin canım açlık hissetme sonra .

Kızlar telefonuma fat secret diye bi program yükledim her gün yediklerimi yazıyorum ve günlük kaç kalori aldığımı hesaplıyor çok kullanışlı bi program sizde indirin.

Bana mesela 2000 kalori alabileceğimi söylüyor bende günlük 1000 kalori alıyorum bazen çok aldığımda ertesi gün az alarak dengelemeye çalışıyorum. Yaptığım sporu yazınca kaç kalori yaktığını bile hesaplıyor. Sizde bi bakın derim

image.png

Midem her ne kadarda zil çalsada sadece çorbayla yetinmeye çaliştim senin menünde çok güzel olmuş egzersiz yapabildinmi:cool:

Midem her ne kadarda zil çalsada sadece çorbayla yetinmeye çaliştim senin menünde çok güzel olmuş egzersiz yapabildinmi:cool:

Şimdi net yavas 2-3 gün sonra yenilenecek o zaman indiririm cnm

1 bardak süt iç canım açlığını gider. Ben henüz spor yapmadım canım sana sorayım 31 günlük mekik programını dün bitirdim bugün tekrar 1.güne mi başlayayım yoksa squat programını mı yapayım?

Slm kızlar Bluedreamer02 Bluedreamer02 ben geldim benimde motive ye ihtiyacım var canım bana yardım edin bende sizinle Zayıflamak istiyorum

Hoşgeldin aramızaaa bizde birbirimizi motive ederek diyet spor yapmaya başladık. Her gün yediklerimizi yaptığımız sporu içtiğimiz suyu yazarak birbirimi eleştireeğiz.

Teşekkürler canım beni de aranıza aldığınız için bende paylaşımda bulunurum
Aksam 6 ya kadar çok iyiydi şimdi çok kötü CIS yedim çok pişmanım bi anlık yeme zevki beni bitirdi

aksam aciktiginizda sinirsiz cacik yiyebilirsiniz kizlar doyana kadar yiyin yeter ki abur cubura yonelmeyin. isterseniz herkes kendini bi kisa tanitsin yabancilik falanda cekmeyiz.

ben Songül Kader. 20 yasindayim. Samsunda yasiyorum. kucuklugumden beri hep kiloluydum. Ailem full kilolu. Bende kasim ayinda diyete basladim 92 kilo ile. Guncel kilom 78. Hedefim 62. boyum 1.64 veeee simdi 45 dk leslie walk yapacagimm sporumu yaptiktan sonra gelecegimmm siz kaynasin bakalim

Merhabalar canım ben 34 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim adım sema 2 oğlum 1 kızım var ben doğumlardan sonra kilo aldım oğlum 4 yaşında veremedim 82 kilodan 73 e düştüm şimdi al- ver kilo gitmiyor boy 165

1 bardak süt iç canım açlığını gider. Ben henüz spor yapmadım canım sana sorayım 31 günlük mekik programını dün bitirdim bugün tekrar 1.güne mi başlayayım yoksa squat programını mı yapayım?
Canim bnde bugun mekik programina basladim sen hangisini istiyosan onu yap derim ama madem mekik programi bitmiş squatıda dene kadercim

Bn de kendimi tanitayim bn melis yaş 20 bekarim:) boy 158kilo 65
En son tartıldığımda 63tüm ama 65e çikmişim bnde kendimi bildim bileli kıloluyum :KK43: yeter ama artik inş verczEn Büyük KK

Back