- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Kızlar ben emziriyorum spor yapınca daha doğrusu vücut yorulunca laktik asit birikiyor ya o sütün tadını bebekler beğenmiyormuş. Bi de başta süt olsun diye yedim durdum. Midem büyüdü galiba şimdi de doymuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Buarada kahvaltı gerçekten önemli eskiden okula giderken annem derdi aç karnına kafan çalışmaz diye gerçekten de öyle insanın enerjisi olmuyo kahvaltı yapmayınca.
Selamlarr bugun yemek programimi paylaşayim
08:30Sabah;1dilim ekmek 1 bardak yeşilçay peynir ve 4 tane zeytin
12:00 Oğlen; yarim kase sehriye çorbasi
14:00 türk kahvesi (şekersiz)
17:00 yarim kase domates pilavi
18:30 1bardak çay (şekersiz)
30 tane mekik vs egzersizler hadi bakalim
Bugun istediğim gibi diyetimi yapabildim inşallah kararliyimçikolata biskuvi vb asla
Midem her ne kadarda zil çalsada sadece çorbayla yetinmeye çaliştim senin menünde çok güzel olmuş egzersiz yapabildinmi
Slm kızlarBluedreamer02 ben geldim benimde motive ye ihtiyacım var canım bana yardım edin bende sizinle Zayıflamak istiyorum
Canim bnde bugun mekik programina basladim sen hangisini istiyosan onu yap derim ama madem mekik programi bitmiş squatıda dene kadercim1 bardak süt iç canım açlığını gider. Ben henüz spor yapmadım canım sana sorayım 31 günlük mekik programını dün bitirdim bugün tekrar 1.güne mi başlayayım yoksa squat programını mı yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?