Kaderimin Kaderi..

Bir derdim var bölümü kısaca bdv:)

Ben de yarın başlıyorum diyete. Tartımız bozuldu. Gidip yeni bir tane alayım bugün.
Hee anladım. Ha diyet günlüğü ha bdv sonuçta bizimde bir nevi bi derdimiz var
Diyete başlamak için yarını bekleme hemen şimdi başla. Güzel bir kahvaltı. Sağlıklı öğlen yemeği. Akşam hafif bir şey ye kendini yarın için hazırlamış olursun.

Bugün son elveda yapsam olmaz mı yaa, şimdi dışarı da gidicem aklım kalacak

Bugün son elveda yapsam olmaz mı yaa, şimdi dışarı da gidicem aklım kalacak

Olmazzz bugün yersen daha fazla kilo alacaksın ve tekrar bu kiloları vermen için daha çok uğraşman gerekecek. Ama yinede dayanamayacaksan 1 yemek türü seçip yiyebilirsin (en az kalorili olanından) hehe yaniii senin bileceğin bir şey bu. Ben sadece tavsiye veriyorum. İsim neydi canım?

Ben 300 grm vermişim.diyecek bir şey yok kendim ettim kendim buldumbeni hep o pudingler mahvetti 67.1
Yuvarlak 67 olaydı bari ona bile razıydım
Ama asıl dusuncem haftalık 700gr vermekti olmadı yarrrr son pişmanlık neye yarar

Canım geçen hafta 67.8 'din bugün 67,1 ise 700 gr vermiş oluyorsun zaten .

Slm. Pazar günleri mi bildirim yapılıyormuş burda. Ben 72,5 kg ile bu pazar başladım.her hafta bildirim yapayim motive için..:)

Hoşgeldin. Canım. Tabi insanı çok motive ediyor.elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz birbirimize günlük liste paylaşımı yapma ve kaçamak yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…