Kaderimin Kaderi..

KAHVALTI:
1 dilim peynir
Yumurta salatası

ÖĞLEN:
1 porsiyon biber dolması + yoğurt

1 fincan türk kahvesi yanında 1 dilim çikolata

Su 1 lt

99.9 çıktım. He he ikili rakamlar ama ne yazık ki kas kaybetmişim ölçümde öyle çıktım. Anlamadım ben bu isi. Bu arada tatile gidiyorum kızlar. Havalar beter hayırlısı bakalım. Kazasız belasiz

Iyi akşamlar canlarim nasılsınız bakalım
Bende menuyu yazayım
Sabah 50 gr koy ekmegi
1 kk peynir
4adet siyah zeytin
Ara 1 Türk kahvesi
2 kayısı
Oglen
Oğlumun mantı corbasi ndan 3 4 kasik aldım
Aksam
1kucuk tabak dolma ve yaprak sarma
1kucuk kase mercimek corba
Spor sabah 3mil lesli 200 ip atlama
Aksam 3mil lesli 100 ip atlama
Birazdan tarçınlı süt içmeyi dusunuyorum
Vede yeşil çay içecek canlarim
KAHVALTI:
1 dilim peynir
Yumurta salatası

ÖĞLEN:
1 porsiyon biber dolması + yoğurt

1 fincan türk kahvesi yanında 1 dilim çikolata

Su 1 lt
Canim cok az bence akşam yemeğin yoksa eger
99.9 çıktım. He he ikili rakamlar ama ne yazık ki kas kaybetmişim ölçümde öyle çıktım. Anlamadım ben bu isi. Bu arada tatile gidiyorum kızlar. Havalar beter hayırlısı bakalım. Kazasız belasiz
Canim çift rakamları görme çok sevindim
Canim menun çok güzel gayet az aşure yi de çok severim senmi yaptin
Bebeğin vardı emziriyodun galiba birazdan yoğurt yada tarçınlı süt icebilirsin bebek icin

Melis çim gayet başarılı gidiyosun sendeki bu azim keşke bende de olsa

Canım çok güzel bir menü ayrıca çok güzel spor yapmışsın 45 + 45 + ip atlamaaa çok iyi yaa örnek oluyorsun bize

Hoşgeldin canım sevindim 90'ları görmene. Nereye gidiyorsun tatile?

Hoşbulduk canım ben bi giriyorum bakıp çıkıyorum hemen . Napıyorsunuz bakalımm günün nasıl geçiyor. Çalışmayı özlemedin mi
Doğruyu söylemek gerekirse çalişmamak çok güzelmişş hiç bidaha çalişmayi düşünmüyorum Cok şükür paraya ihtiyacim yokki ne alcam sanki

Doğruyu söylemek gerekirse çalişmamak çok güzelmişş hiç bidaha çalişmayi düşünmüyorum Cok şükür paraya ihtiyacim yokki ne alcam sanki
Bende evde oturmak istiyorum hehe yada güzel bir iş bulabilsemm .

Günaydın kızlaarr, güne pozitif başlayın. Bol eksili günler görün inş. Ben kahvaltımı yaptım şimdi işe gideceğmmm .

Selam kizlarrr bügünki menümü paylaşayim
sabah 1 dilim ekmek 3 zeytin1 kk peynir
öğlen 1tabak tavuklu pilav
ara1portakal
akşam 1kase kuruluk yemeği2dilim ekmek
1,5 litre su 1saat egzersiz bnm bugünüm böyle geçti kizlarr sizlerinkinide bekliyorum

Selam kizlaaar

Benim menum bugun kotu cunku kvde idim
Sabah
10 patates kizartmasi
1 kasigi cikolata
Tavada yumurta
3zeytin
4salatalik

Ogleni hic sormayin kizlar
Tavuk durum ayran
5 su brdgi su

Bugun menum kotu biliyorum ama evde olmadigm icin boyle

Kızlaaaar çikolata krizim tutuyorrr bu aralar. Önümde çikolata yiyip duruyorlar eve geldim hemen 2 dilim çikolata yedim.
Çikolata krizim tuttuğunda ne yapmam gerekiyor kızlar yardım edin tavsiyeniz yok mu. Tarçınlı süt hiç bir şekilde o an ki krizi durdurmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…