• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Kızlar bn yatiyorum görüşürüz kendinize iyi bakün tabi yedüklerinizede kader bugın menünü paylaşmadin :110:yarin ne yediklerimiz diikaat ediyoruz:KK59:bol ekdılı günler iyi gecelrrr:KK15:

Kızlar bn yatiyorum görüşürüz kendinize iyi bakün tabi yedüklerinizede kader bugın menünü paylaşmadin :110:yarin ne yediklerimiz diikaat ediyoruz:KK59:bol ekdılı günler iyi gecelrrr:KK15:

Günaydın fıstıkk . Nasıl görmedin menümü paylaştım ya :)) ya da gönderirken bi sorun mu oldu göndermedi? Alla alla ben paylaştım diye biliyorum o_O bunadım galiba heheheej.
Bollll diyetliiii booollll egzersizliii boool boool su içtiğimiz bir gün olsun hehe

Olsun kaderim onemli değil biz sana sorarız halin hatrin nasil :)

İyiyim tatlımm dün misafirlerimiz falan vardı. Pek giremedim. Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet. Ya kuzum ben rüyamda artık abur cubur kızartma türlerii görmeye başladım hepsinide yiyordum sonra pişman oluyordum hehe iki kere böyle bi rüya gördüm galiba psikolojim bozuldu :KK53::KK45::KK45:

Kızlar yardıma ihtiyacım var,regl oldum ve ağrım çok ve canım çok tatlı istiyor,kek yedim ama kesmedi ve önüme ne gelirse yemek istiyorum

Kızlar yardıma ihtiyacım var,regl oldum ve ağrım çok ve canım çok tatlı istiyor,kek yedim ama kesmedi ve önüme ne gelirse yemek istiyorum

Tarcınlı elma yada tarcınlı sut iç canım tatlı ihtiyacını keser.en olmadı sutlu tatlı tercih et

Bugün ilk menü benden gelsin :-)
Kahvaltı
1bardak maydonozlu limonlu su
1 bardak çay
1tavada yumurta
3zeytin
Yarım kepek ekmeği

arada yarım portakal

Oglen

5kasık makarna
2 bardak ayran

Aksam
1 kase aşure

Bugün benim menüm böyle idi:P:-)

Kahvaltı
1 bardak çay
1tavada yumurta
3zeytin
Yarım kepek ekmeği

arada yarım portakal

Oglen

5kasık makarna
2 bardak ayran

Aksam
1 kase aşure

Bugün benim menüm böyle idi:p:-)
Cok güzel olmuş cnm böyle devam

:KK24::KK54:
Kahvaltı
1 bardak çay
1tavada yumurta
3zeytin
Yarım kepek ekmeği

arada yarım portakal

Oglen

5kasık makarna
2 bardak ayran

Aksam
1 kase aşure

Bugün benim menüm böyle idi:p:-)

Aferin tatlımm süper gidiyorsun:KK54:

Bnde menümü paylaşayim
çok geç kalktim öğleyle sabah yemeği bir oldu
Sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek 1 yumurta(tavada)
1portakal
Akşam kuru fasulye pilav küçük porsiyon
2 litre su 1 saat egzersiz bnmde menüm böyle fistiklarr

Bnde menümü paylaşayim
çok geç kalktim öğleyle sabah yemeği bir oldu
Sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek 1 yumurta(tavada)
1portakal
Akşam kuru fasulye pilav küçük porsiyon
2 litre su 1 saat egzersiz bnmde menüm böyle fistiklarr

Güzel aslında kötü değil :cool: ben kahvenin yanında 1 dilim çikolata yedim o_O napıcaz şimdii​

Back