- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Kızlar bn yatiyorum görüşürüz kendinize iyi bakün tabi yedüklerinizede kader bugın menünü paylaşmadin yarin ne yediklerimiz diikaat ediyoruzbol ekdılı günler iyi gecelrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerKızlar bn yatiyorum görüşürüz kendinize iyi bakün tabi yedüklerinizede kader bugın menünü paylaşmadin yarin ne yediklerimiz diikaat ediyoruzbol ekdılı günler iyi gecelrrr
Kızlar bn yatiyorum görüşürüz kendinize iyi bakün tabi yedüklerinizede kader bugın menünü paylaşmadin yarin ne yediklerimiz diikaat ediyoruzbol ekdılı günler iyi gecelrrr
Olsun kaderim onemli değil biz sana sorarız halin hatrin nasil :)
Kızlar yardıma ihtiyacım var,regl oldum ve ağrım çok ve canım çok tatlı istiyor,kek yedim ama kesmedi ve önüme ne gelirse yemek istiyorum
BN geldimmm kaderimmNerdesiniz kızlar yahuu kimsecikler yok .?
Şimdi gördüm bn bakdim bakdim göremedim demek bn bunamişim heheh :)Sayfa 62 de paylaşmışım melisimm demek ki bunamamışım hehe
Cok güzel olmuş cnm böyle devamBugün ilk menü benden gelsin
Kahvaltı
1bardak maydonozlu limonlu su
1 bardak çay
1tavada yumurta
3zeytin
Yarım kepek ekmeği
arada yarım portakal
Oglen
5kasık makarna
2 bardak ayran
Aksam
1 kase aşure
Bugün benim menüm böyle idi
BN geldimmm kaderimm
Bugün ilk menü benden gelsin
Kahvaltı
1bardak maydonozlu limonlu su
1 bardak çay
1tavada yumurta
3zeytin
Yarım kepek ekmeği
arada yarım portakal
Oglen
5kasık makarna
2 bardak ayran
Aksam
1 kase aşure
Bugün benim menüm böyle idi
Hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür sen nasilsinHoşgeldin canım nasılsın
Bende iyiyim canım fal baktırıyordum kızlarla hehe bugün işe gitmedim kafamı dinledim oohh evde keyif yapmakta ayrıı bi güzellHoşbuldum cnm iyiyim çok şükür sen nasilsin
Bnde menümü paylaşayim
çok geç kalktim öğleyle sabah yemeği bir oldu
Sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek 1 yumurta(tavada)
1portakal
Akşam kuru fasulye pilav küçük porsiyon
2 litre su 1 saat egzersiz bnmde menüm böyle fistiklarr
Bişey olmaz bnde 1tablet çikolata yedim ablam çook israr ettiGüzel aslında kötü değil ben kahvenin yanında 1 dilim çikolata yedim napıcaz şimdii