• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

SELAMLAR ARKADAŞLAR

BU GÜN 3. GÜN

BEN DE YEDİKLERİMİ PAYLAŞİM

SABAH
YEŞİL ÇAY YARIM LT YARIM LT SU 1 ELMA

ÖĞLE16.00 BİR YUMURTA ASLINDA TAM ÖĞLE DEĞİL
1 AVUÇ KURUYEMİŞ 2 DİLİM PEYNİR 2 DİLİM EKMEK

ŞİMDİ DE 1AVUÇ KURUYEMİŞ YİYORUM 1LT DAHA SU İÇTİM

YANIMDA SUYUM VAR BAKALIM SABAHA KADAR BURDAYIM DAHA
HAYIRLISI VERİCEM İNŞALLAH BİR KEZ BAŞARDIM TEKRAR BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM

SEVGİLER SAYGILAR

geçmiş olsun melisiiimm dikkat et kendine bak kilo verdikçe hastalıklar ortaya çıkıyor . İyileşene kadar işe gitme kuzum yat dinlen. Bugün spor yapma kötüysen
Buraya gireyimde biraz hastalği unutim dedim şimdi atesimi olcdüm38.9 çikdi bu gidişle hastaneye gitcm galiba zaten kolmum kaldiracak gücüm yok malaseff spor yapamicam:KK43: işden ayrildim zaten kaç gündr düşünüyodmda demek bu zamana nasipmiş bir süre evde kalcam internette biyerde okudum diyet yapinca bünye zayifliyomuş galiba o yüzden hasta oldm çünki şimdiye kadar hiç böyle diyet yapmadim:KK61:

SELAMLAR ARKADAŞLAR

BU GÜN 3. GÜN

BEN DE YEDİKLERİMİ PAYLAŞİM

SABAH
YEŞİL ÇAY YARIM LT YARIM LT SU 1 ELMA

ÖĞLE16.00 BİR YUMURTA ASLINDA TAM ÖĞLE DEĞİL
1 AVUÇ KURUYEMİŞ 2 DİLİM PEYNİR 2 DİLİM EKMEK

ŞİMDİ DE 1AVUÇ KURUYEMİŞ YİYORUM 1LT DAHA SU İÇTİM

YANIMDA SUYUM VAR BAKALIM SABAHA KADAR BURDAYIM DAHA
HAYIRLISI VERİCEM İNŞALLAH BİR KEZ BAŞARDIM TEKRAR BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM

SEVGİLER SAYGILAR

Canım bence kahvaltıda zeytin peynir salatalık domates vs ye. Öğlen yemeğinde sebze ağırlıklı beslen . Ve akşam çorba salata yoğurt.
Çünkü bu menüyle 2 güne kalmaz vücudun isyan eder. Ve sende çok acıkırsın. Yani benim düşüncem böyle

Buraya gireyimde biraz hastalği unutim dedim şimdi atesimi olcdüm38.9 çikdi bu gidişle hastaneye gitcm galiba zaten kolmum kaldiracak gücüm yok malaseff spor yapamicam:KK43: işden ayrildim zaten kaç gündr düşünüyodmda demek bu zamana nasipmiş bir süre evde kalcam internette biyerde okudum diyet yapinca bünye zayifliyomuş galiba o yüzden hasta oldm çünki şimdiye kadar hiç böyle diyet yapmadim:KK61:

Evet canım bünyen alışık değil böyle şeylere hemen hasta olursun birde benim nazarım değmiş olabilir çok güzel gidiyorduk. Canım hastaneye git kötysen. Sağlık önce gelir üzülme spor yapamıyorm diye.Rabbim şifa versin melisim.

Evet canım bünyen alışık değil böyle şeylere hemen hasta olursun birde benim nazarım değmiş olabilir çok güzel gidiyorduk. Canım hastaneye git kötysen. Sağlık önce gelir üzülme spor yapamıyorm diye.Rabbim şifa versin melisim.
Cok tşk ederim ya buraya girdm biraz moralim düzeldi kaderim :stop:

Selam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm

Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt

oğlen boğazimdan bişey gecmedi 1portakal yiyebildim:KK43:

akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff:cry:
Çok geçmiş olsun,bi an önce iyileşmen dileğiyle,tavsiyem sıcağa yakın ılık su iç,bademcik şişliğine iyi gelir

Çok utanarak yazıyorum bugün diyetimde kaçamak değilde zorla yedirilen şeyler oldu,ama yinede ölçüyü kaçırmadım, Utandığım İçin bu günlük menümü paylaşamıyorum :110::eek:

bende birkaç kaçamak yaptım.
hiç yazmıyorum. kötü örnek olurum.

Bugün toplam 650 kalori almışım :KK49:
ama bu arada 650 kalori çok düşük canım. 1200falan hadi neyse ama muhakkak sor bunu. ömür boyu bu kadar düşük beslenilmezki. Kastan kaybediyor olabilirsin kiloları. Çok düşük kalorili beslendiğimde öyle olmuştu. Kas ve yağ ölçen güvendiğin bir yerde ölçtür. Kas kaybedince bu sefer metabolizma hızın da düşer. Daha az kalori bile seni zayıflatmaya yetmez. Ben öyle biliyorum. Lütfen araştır canım.

bu arada kim karıştırıyorum hasta arkadaşa geçmiş olsun

Benim kilo verememem benim iradesizliğim ve hareketsizliğimden .Tabii tiroid yoksunluğu da var.

Verdiğin linke baktım canım biliyordum aslında bunları ama yinede çok kısıtlıyordum kendimi . Melisin hastalanmasıda buyüzden aslında. Çok az kalori alıyoruz. Bugün biraz daha yükselticem. Kahvaltıda aylardır yemediğim ekmekten yedim çorbanın içine doğradım yedim valla. Çok halsiz oluyorum, baş ağrısı, sinirlilik uuf yazan herşeyde var bnde ahaah.

Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tatlım

Selam fistiklarr bn gldim 39 derece ateşle geldim :KK43: ama bugün düne göre biraz daha iyiyim 25 mekik yarim saatte egzersiz yapmaya calişdim 2 litre su içdim bademciğe iyi geliyomuş menümü paylaşayim

sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

öğlen 1 köfte salata
Nane limon
akşam 2 lokma saç kavurma yedim

Portakal elmayi eksik etmedim :KK1:
daha yeni acike gittim iğne vurdular çok acidi :KK57:
bnden bu kadar sizinde menünüzü bekliyorum canlar:KK61:

Back