• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Simit yerine meyveyi tercih etseydin daha iyi olurdu sanki kanka
:KK45: Paylaşıyorum şimdi. bugün daha çok dikkat ettim

Kahvaltı:
1/2 salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir

ARA:
1/2 simit

Öğle:
Tavuk çorbası
1 tabak kelem yemeği

AKŞAM:
Cacık
Fırında patates
2 kaşık bulgur pilavı

Kızlar dün hiç yazamadım. Sizler iyisinizdir umarım. Kadercim kendimi kötü hissettim aslında dünkü kaçırman konusunda. Ama çok aşırı düşük diyetler tehlikeli diye uyarmak istedim.
bu arada eskiden çok sık araştırırdım o geldi aklıma P90X diye bir program var ve onu yapabilecek kapasitede duruyorsunuz. zor bir program ama süper sonuçları var.

Kızlar dün hiç yazamadım. Sizler iyisinizdir umarım. Kadercim kendimi kötü hissettim aslında dünkü kaçırman konusunda. Ama çok aşırı düşük diyetler tehlikeli diye uyarmak istedim.
bu arada eskiden çok sık araştırırdım o geldi aklıma P90X diye bir program var ve onu yapabilecek kapasitede duruyorsunuz. zor bir program ama süper sonuçları var.
İYiyiz cnm çok şükür sdn nasilsin nasil bi program ilk defa duydum bieaz daha detayli bilgi verebilirmisin

cdden izliyorsun belli programları var gün hani sizin günlük belirlediğiniz squat tarzı
yiyecek programı da var hatta shakeology diye içeceği var ama özel istek falan galiba..

p90x-testimonial-cathy.jpg
şu tip sonuçlar alınıyor. sıkılaşma sağlıyor.ve kaslı birvücut

Phase 1 Classic Doubles Leans
Weeks 1~3
Day 1 Chest & Back, Ab Ripper X Chest & Back, Ab Ripper X Core Synergistics
Day 2 Plyometrics Plyometrics Cardio X
Day 3 Shoulders & Arms, Ab Ripper X Shoulders & Arms, Ab Ripper X Shoulders & Arms, Ab Ripper X
Day 4 Yoga X Yoga X Yoga X
Day 5 Legs & Back, Ab Ripper X Legs & Back, Ab Ripper X Legs & Back, Ab Ripper X
Day 6 Kenpo X Kenpo X Kenpo X
Day 7 Rest or X Stretch Rest or X Stretch Rest or X Stretch

İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet? Yok o gün moralim çok bozuktu kafamı dağıtmak için yemeğe yöneldim e sonrasında zaten pişmanlık duygusu yakamı bırakmadı. Seninle bir ilgisi yok canımm, kendini suçlu hissetme.

O programı ilk senden duyuyorum. Ben öyle programlara pek sadık kalamıyorum. Kendimi tanıyorum yani :F sen yaptın mı peki ?

Günaydın kızlar,
Yarın ilk tartı günümüz hazırlıklı olun derim :KK49:

Sabah kahvaltı ayak üstü zeytin peynir salatalık domates atıştırdım.

Back