Kaderimin Kaderi..

Sende yarin yediklerine dikkat et kuşum kızlar sakin kaçamak yapmiyoruzz

Gerçek adım imge

Yeni uyandım günaydın sizede,84 le dün başladığım diyetimee bugün 82.3 olarak devam ediyorum,1.7 kilom gitmiş bile mutluyum mutlu

Merhaba kızlar
Yeni uyandım günaydın sizede,84 le dün başladığım diyetimee bugün 82.3 olarak devam ediyorum,1.7 kilom gitmiş bile mutluyum mutlu
Süpersin canim tebrik ediyorum seni 1 günde harika sonuçlar almışsin gitsin bü kilolar gelmesin bi daha
Bu ara spor yapuyomusun canim

Açlık 127
Tokluk 116 idi
Simdi baktım açlık 88 çıktı
Bence bi hastanede açlık tokluk baktım bende insülin direnci çıkmıştı aynen açlığımı 127
Doktor acil kilo vereceksin
Veremezsen şeker hastasının ömür boyu çekeceksin demişti
12 kilo verdim şimdi normale bindi
Ama çok zor verdim

Ya iste bende superli diyetteyim ayda 1 kilo zor veriyorum.

Merhaba kızlar

Süpersin canim tebrik ediyorum seni 1 günde harika sonuçlar almışsin gitsin bü kilolar gelmesin bi daha
Bu ara spor yapuyomusun canim
Teşekkür ederim. Dün yürüyüş yapacaktım ama zamanım olmadı, bakalım fırsat bulursam bugün biraz yürümek istiyorum

Ya iste bende superli diyetteyim ayda 1 kilo zor veriyorum.
Muhakkak dr kontrolune git dahiliyeye. Benim D vitamini eksikliği falan da çıktı. Kansızlık hipotiroid d vitamin eksikliği hepsi etkiliyor kiloyu. Rutin bakılan testleri mubakkak yaptır. Ama 127 açlık icin yüksek. Benim ise açlık 93 tokluk82 saçma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…