- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
İnşallah cnm tabiki atlatacaksinilk ilaç iyi geldi galiba normalde 2 saat önce titreyip yatmalıydım. Hiç böyle olmamıştım.AtlatıcamAllah ın izni ve sizlerin yardımıyla
Sende yarin yediklerine dikkat et kuşum kızlar sakin kaçamak yapmiyoruzzİnşalllaaaahhh. İyi geceler tatlım bende yatıyorum şimdi. İnt çekmiyor zaten .
Kızlar yarın lütfen yediklerimize daha çok daha çok ve daha çok dikkat edelim .!
+ spor egzersiz yürüyüş hangisi hoşunuza giderse yapın işte yeterki hareket olsun .!
Merhaba ben de imge menmun oldumHoşgeldin cnm aramiza bn melis
Gerçek adım imge6.30 da öğlen yemeği miisim neydi canım? İlk gün için gayey başarılı bi menü yavaş yavaş tatlılardan uzak durmaya başlayabilirsn bnce çünkü en çok kaloriler tatlılarda var şekerli yiyecekler falan tatlı krizlerinde bir bardak süt içiyorum ben
Ben biraz gec uyuyorum ve dolayısıyla geç uyanıyorum onun için bu şekilde yazdımGerçek adım imge
Merhabamerhaba imge
Açlık 127değerlerin kaç
Süpersin canim tebrik ediyorum seni 1 günde harika sonuçlar almışsin gitsin bü kilolar gelmesin bi dahaYeni uyandım günaydın sizede,84 le dün başladığım diyetimee bugün 82.3 olarak devam ediyorum,1.7 kilom gitmiş bilemutluyum mutlu
Bence bi hastanede açlık tokluk baktım bende insülin direnci çıkmıştı aynen açlığımı 127Açlık 127
Tokluk 116 idi
Simdi baktım açlık 88 çıktı
Ya iste bende superli diyetteyim ayda 1 kilo zor veriyorum.Bence bi hastanede açlık tokluk baktım bende insülin direnci çıkmıştı aynen açlığımı 127
Doktor acil kilo vereceksin
Veremezsen şeker hastasının ömür boyu çekeceksin demişti
12 kilo verdim şimdi normale bindi
Ama çok zor verdim
Teşekkür ederim. Dün yürüyüş yapacaktım ama zamanım olmadı, bakalım fırsat bulursam bugün biraz yürümek istiyorumMerhaba kızlar
Süpersin canim tebrik ediyorum seni 1 günde harika sonuçlar almışsin gitsin bü kilolar gelmesin bi daha
Bu ara spor yapuyomusun canim
Muhakkak dr kontrolune git dahiliyeye. Benim D vitamini eksikliği falan da çıktı. Kansızlık hipotiroid d vitamin eksikliği hepsi etkiliyor kiloyu. Rutin bakılan testleri mubakkak yaptır. Ama 127 açlık icin yüksek. Benim ise açlık 93 tokluk82 saçma yaniYa iste bende superli diyetteyim ayda 1 kilo zor veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?