• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Muhakkak dr kontrolune git dahiliyeye. Benim D vitamini eksikliği falan da çıktı. Kansızlık hipotiroid d vitamin eksikliği hepsi etkiliyor kiloyu. Rutin bakılan testleri mubakkak yaptır. Ama 127 açlık icin yüksek. Benim ise açlık 93 tokluk82 saçma yani
Evet en yakin zamanda gidecegim.kansizlik var biliyorum ama su seker osi kafami karistirdi canim tesekkurler;)

Bnde bugunki menümü paylasayim
Aç karna sirkeyi birakdim midemi kötü yapiyodu :KK12:yarim limonu ılık suya sıkıp içdim

Sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Öğlen 1 kase şehriye çorbasi

Ara 1/2muz 1/2 armut

Akşam küçük porsiyon domates pilavi
egzersiz 100 mekik adini bilmediğim egzersizleride yaptim1 saat ve birazdan mezdeke oynamaya gidicem:KK54::KK66:

Benim menüm
Sabah
1 bardak yeşil çay ılık su
2 zeytın
Bıraz peynır
1 sivri biber
Arada 1 portakal suyu
Oglen

1tabak nohut
1 tabak salata

Arada 3kurabiye

Aksam
1 kase mantar çorbası
1 yaprak lahana

Spor olarak sımdılık 200kere zıpladım :-)
100kerede bel çevirme yaparsam çok güzel olacak ;)

Kızlar liste yazmasam iyi olcak aslında ama eleştirin. Sabah(11 i buldu çocuklara kar tatili ilan ettin) aynı hep yediğimden biber peynir 1 dilim ekmek
O yüzden 3-4 civarı. 20 findik(ki sonradan öğrendim 165 kcal falanmış eskiden cok yerdim yine iyi) 5 badem 10 gr leblebi
Aksamsa.... Bir nefes alıp söylüyorum affedin bol yoğurtla mantı. Mantı bir kepce falandı bol yoğurt koydum. Mantılı yoğurt yani.
Kahve içicem inşallah. Sonra da yürüyüşe niyetleniyorum. Uzun zamandır bantta yürümüyordum. Bakalım bakımını yapıp calistirabilecek miyim? Bandı kayıp duruyordu en son. Sonra haber veririm. Bu arada son bir haftaya göre bu listem dehşet iyi o kada:KK11::KK54::KK54:

Kızlar bu arada o kadar diyetisyen geçmişim var 1200 kcal altı diyetler pek sağlıklı değil sanırım. Diyetisyenler hep başta çok düşük kalorili başlarsak sonra ne yaparız. Gıda girmeyince vücut kendini korumaya alıyor az gıda gelecek diyordu.

Selam bayanlarr hemen menümü paylaşayım

KAHVALTI:
3 zeytin
1 kk peynir
Salatalık

ARA:
1 kayısı çayı

ÖĞLE:
1 kase ayran çorbası
Tabağın çeyreği kadar kuru fasülye
salata

AKŞAM:
Mantar çorbası
Salata
Fırında patates

Kızlar liste yazmasam iyi olcak aslında ama eleştirin. Sabah(11 i buldu çocuklara kar tatili ilan ettin) aynı hep yediğimden biber peynir 1 dilim ekmek
O yüzden 3-4 civarı. 20 findik(ki sonradan öğrendim 165 kcal falanmış eskiden cok yerdim yine iyi) 5 badem 10 gr leblebi
Aksamsa.... Bir nefes alıp söylüyorum affedin bol yoğurtla mantı. Mantı bir kepce falandı bol yoğurt koydum. Mantılı yoğurt yani.
Kahve içicem inşallah. Sonra da yürüyüşe niyetleniyorum. Uzun zamandır bantta yürümüyordum. Bakalım bakımını yapıp calistirabilecek miyim? Bandı kayıp duruyordu en son. Sonra haber veririm. Bu arada son bir haftaya göre bu listem dehşet iyi o kada:KK11::KK54::KK54:

Fındık fazla yeme bence çok kalorili . Leblebi tokluk hissi veritr onda sıkıntı yok. Mantı olabilir sonuçta başka bi öğün yememişsin. Yani gayet iyi

Benim menüm
Sabah
2 zeytın
Bıraz peynır
1 sivri biber
Arada 1 portakal suyu
Oglen

1tabak nohut
1 tabak salata

Arada 3kurabiye

Aksam
1 kase mantar çorbası
1 yaprak lahana

100kerede bel çevirme yaparsam çok güzel olacak :KK66:

Öğünlerin çok güzel :KK9: ama ara olarak ÜÇ kurabiye biraz fazla değilmiydi? 1 kurabiye ile yetinebilirdin . Ve bir şey sorayım portakal suyu hazır mı aldın paketlerdn? Yoksa kendin mi hazırladn

Bnde bugunki menümü paylasayim
Aç karna sirkeyi birakdim midemi kötü yapiyodu :KK12:yarim limonu ılık suya sıkıp içdim

Sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Öğlen 1 kase şehriye çorbasi

Ara 1/2muz 1/2 armut

Akşam küçük porsiyon domates pilavi
egzersiz 100 mekik adini bilmediğim egzersizleride yaptim1 saat ve birazdan mezdeke oynamaya gidicem:KK54::KK66:

Tatlııım benim Sirke içme mideni kötü yapıyorsa akşam pulbiberli yoğurt ye onun yerine. Bugün sanki çok az yemişsin öğlen çorbayla doyabildin mi :KK57: Menüye meyve eklemişsin canım bravoo :KK60: öpüyorum seni hihi bende nirazdan mezdeke oynayacağım

Öğünlerin çok güzel :KK9: ama ara olarak ÜÇ kurabiye biraz fazla değilmiydi? 1 kurabiye ile yetinebilirdin . Ve bir şey sorayım portakal suyu hazır mı aldın paketlerdn? Yoksa kendin mi hazırladn

Bende sonra çok vicdan azabı cektim:(
Kendim sıkıyorum cnm hazırları sevmiyorum

Benim menüm
Sabah
2 zeytın
Bıraz peynır
1 sivri biber
Arada 1 portakal suyu
Oglen

1tabak nohut
1 tabak salata

Arada 3kurabiye

Aksam
1 kase mantar çorbası
1 yaprak lahana

100kerede bel çevirme yaparsam çok güzel olacak :KK66:
CAnim listen güzelde kaderiminde dediği gibi kurabiye çok olmuş

Tatlııım benim Sirke içme mideni kötü yapıyorsa akşam pulbiberli yoğurt ye onun yerine. Bugün sanki çok az yemişsin öğlen çorbayla doyabildin mi :KK57: Menüye meyve eklemişsin canım bravoo :KK60: öpüyorum seni hihi bende nirazdan mezdeke oynayacağım
Çorbayla doyamamdim ama bişey yemedim suyla kendimi doyurmaya çalişdim:110:

Back