Kaderimin Kaderi..

Yok yok ben hiç hamur işine yönelir miyim hııı beni çok yanlış tanımışsın adını hatırlayamadığım jokernes girmedimi bugün menü eleştirmek istiyorum yahuu hehee

Yok yok ben hiç hamur işine yönelir miyim hııı beni çok yanlış tanımışsın adını hatırlayamadığım jokernes girmedimi bugün menü eleştirmek istiyorum yahuu hehee
Tabiki hamur işine yonelmek yok aferin datluma bilmem bugun hiç girmemiş hakketen bnmde eliştiri yapasim geldi

Gece bir kaçamağın oldu. Hatta birkac kacamak. Yazıp sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim

Bugünüm çok değişik geçti. Saat 10 Bfit seansa girdim. Biraz dolandım dışarda sonra dr kontrol vardı. Tahlil sonuçlarına baktı. Homa IR 4.88 ÇIKTI. 3 olması gerekirken. İnsulin direncim varmış. Üşüme geliyordu yemekten yarim saat sonra.

Kesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.

Anladığım kadarıyla bu kötü bir şey? Üzülme ama tatlım Rabbim şifasını da verir elbet. Hadi yaz bakalım menünü ;p

Kesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.

1200 az değil ben günlük 700-1100 arası alıyorum bir de her öğün karnımı doyuruyorum yanii . Yapacaksın canımm başaracağız .

Yaa
Selam ben de dünden beri şekerimi kontrol ediyorum.açlıkta tokluk da yüksek çıktı normal de sekerim yok.bakalım yarın da yüksek olursa doktora gitcem.cok geçmiş olsun

Sabah8
1 dilim ekmek
1 yağ biberi
Beyaz peynir.

Öğlen muz
1/6 simit

İkindi
Titreme geldi 6 fındık
1saat geçti kalktım 6-7 fındık
8-10 kaju (acele ağzıma atacağım o vardı. Yeni başladım ilaç almamıştım daha. Düzelecek insallah) sonra
Akşam
yarım dilim ekmek
Somon (tavada bugulama) 1ince dilim göğüs bölümü
Az önce de sütlü filtre kahve tek splendali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…