- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Merhaba, mesajlariniza bakıyodum ne kadar içten ev gibi herkes birbirini tanıyor,ne yapmam gerek beni yönlendirir misinHoşgeldiniz kızlaarrimgehayal sende hoşgeldin aramıza canımm ben Songül Kader.
Merhaba, mesajlariniza bakıyodum ne kadar içten ev gibi herkes birbirini tanıyor,ne yapmam gerek beni yönlendirir misin
Sabah8
1 dilim ekmek
1 yağ biberi
Beyaz peynir.
Öğlen muz
1/6 simit
İkindi
Titreme geldi 6 fındık
1saat geçti kalktım 6-7 fındık
8-10 kaju (acele ağzıma atacağım o vardı. Yeni başladım ilaç almamıştım daha. Düzelecek insallah) sonra
Akşam
yarım dilim ekmek
Somon (tavada bugulama) 1ince dilim göğüs bölümü
Az önce de sütlü filtre kahve tek splendali
Anladım ben bugün başladım diyete 84 kilo olarak hedefim 55(kilo almadan önceki kilom buydu )Canım bazı arkadaşlarda daha yeni katıldı aramıza çizelge hazırladık başlangıç kilomuzu ve hedef kilomuzu yazdık ve her pazar tartılacağız. Sende bilgilerini verirsin senide kaydedcm. Her gün o günki menümüzü paylaşıyoruz ve herkes iyi kötü yorum yapıyor . Spor ve içtiğimiz su bildirimi yapıyoruz. Birbirimizi gaza getirip motive ediyoruzuyguladığımız bir diyet yok. Sabah kahvaltı yapılması şart. Öğlen çorba sebze yemeği salata meyve fark etmiyor akşamda öyle yeterki günlük alacağımız kalori az olsun . Daha çok yazıcamda internet çekmiyor odamda heehhe
Geldim kankam kırgın çiçekler oyle bir bolum çekmişki ağlaya ağlaya bi hal oldum yaaKankamm gelmişş
Hoşgeldin cnm aramiza bn melisAnladım ben bugün başladım diyete 84 kilo olarak hedefim 55(kilo almadan önceki kilom buydu )
Bugün sabah uyandigimda 500ml yeşil çay içtim (ben biraz gec uyanıyorum )ardından fasulye kavurması yedim kahvaltı olarak ,arada 1 bardak sade granül kahve içtim,öğlen(saat 6.30 du ama bana göre öğle yemeği idi)Pırasa yemegi yedim yanında 3 kaşık yoğurt ile sonra 1 2 saat sonra tatlı isteğimi bastiramadigim için 1 tane badem çikolata ve bir dilim ananas yedim,akşam yemeği olarak da bi 15 dakika önce 1 kase zerdaçal lı zencefilli tarçınlı yoğurt yedim, gün içinde 2 lt su içtim ama su 3 ü bulacak bu gün için,bu kadar
Bu arada beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim,an itibariyle 400 gr vermişim
6.30 da öğlen yemeği miAnladım ben bugün başladım diyete 84 kilo olarak hedefim 55(kilo almadan önceki kilom buydu )
Bugün sabah uyandigimda 500ml yeşil çay içtim (ben biraz gec uyanıyorum )ardından fasulye kavurması yedim kahvaltı olarak ,arada 1 bardak sade granül kahve içtim,öğlen(saat 6.30 du ama bana göre öğle yemeği idi)Pırasa yemegi yedim yanında 3 kaşık yoğurt ile sonra 1 2 saat sonra tatlı isteğimi bastiramadigim için 1 tane badem çikolata ve bir dilim ananas yedim,akşam yemeği olarak da bi 15 dakika önce 1 kase zerdaçal lı zencefilli tarçınlı yoğurt yedim, gün içinde 2 lt su içtim ama su 3 ü bulacak bu gün için,bu kadar
Bu arada beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim,an itibariyle 400 gr vermişim
Geldim kankam kırgın çiçekler oyle bir bolum çekmişki ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa
Allah inşallah şifa verecekama bu duruma ben getirdim sülalemde şekerli yokAnladığım kadarıyla bu kötü bir şey? Üzülme ama tatlım Rabbim şifasını da verir elbet. Hadi yaz bakalım menünü ;p
değerlerin kaçYaa
Selam ben de dünden beri şekerimi kontrol ediyorum.açlıkta tokluk da yüksek çıktı normal de sekerim yok.bakalım yarın da yüksek olursa doktora gitcem.cok geçmiş olsun
yok dışarı çıktım ya anlamadım eve geldim uyukladım üşüme falan.... yerdim yiyecek güç kalmadı. hatalı tabii ama düzelecek inşallah.Sabah kahvaltın güzel ama öğlen yemeğini yemediğin için acıkıyorsun bak öğlen muz ve simitle karnın nasıl doysun?
Evet ya kızın zaten annesi babasi oldu gokhanin olmemesi lazimdi ya uff moralmen yerlerdeyimAğla kuşum ağla bende çok üzüldüm ya gökhan ölmemeliydi dizi gökhanla güzeldi bm cemreyede acıdım valla
Canim aynısı bendede var spor çok önemliKesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?