Kaderimin Kaderi..

Merhaba, mesajlariniza bakıyodum ne kadar içten ev gibi herkes birbirini tanıyor,ne yapmam gerek beni yönlendirir misin

Canım bazı arkadaşlarda daha yeni katıldı aramıza çizelge hazırladık başlangıç kilomuzu ve hedef kilomuzu yazdık ve her pazar tartılacağız. Sende bilgilerini verirsin senide kaydedcm. Her gün o günki menümüzü paylaşıyoruz ve herkes iyi kötü yorum yapıyor . Spor ve içtiğimiz su bildirimi yapıyoruz. Birbirimizi gaza getirip motive ediyoruz uyguladığımız bir diyet yok. Sabah kahvaltı yapılması şart. Öğlen çorba sebze yemeği salata meyve fark etmiyor akşamda öyle yeterki günlük alacağımız kalori az olsun . Daha çok yazıcamda internet çekmiyor odamda heehhe

Sabah kahvaltın güzel ama öğlen yemeğini yemediğin için acıkıyorsun bak öğlen muz ve simitle karnın nasıl doysun?

Anladım ben bugün başladım diyete 84 kilo olarak hedefim 55(kilo almadan önceki kilom buydu )
Bugün sabah uyandigimda 500ml yeşil çay içtim (ben biraz gec uyanıyorum )ardından fasulye kavurması yedim kahvaltı olarak ,arada 1 bardak sade granül kahve içtim,öğlen(saat 6.30 du ama bana göre öğle yemeği idi)Pırasa yemegi yedim yanında 3 kaşık yoğurt ile sonra 1 2 saat sonra tatlı isteğimi bastiramadigim için 1 tane badem çikolata ve bir dilim ananas yedim,akşam yemeği olarak da bi 15 dakika önce 1 kase zerdaçal lı zencefilli tarçınlı yoğurt yedim, gün içinde 2 lt su içtim ama su 3 ü bulacak bu gün için,bu kadar
Bu arada beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim,an itibariyle 400 gr vermişim

Hoşgeldin cnm aramiza bn melis

6.30 da öğlen yemeği mi isim neydi canım? İlk gün için gayey başarılı bi menü yavaş yavaş tatlılardan uzak durmaya başlayabilirsn bnce çünkü en çok kaloriler tatlılarda var şekerli yiyecekler falan tatlı krizlerinde bir bardak süt içiyorum ben

İnşalllaaaahhh. İyi geceler tatlım bende yatıyorum şimdi. İnt çekmiyor zaten .

Kızlar yarın lütfen yediklerimize daha çok daha çok ve daha çok dikkat edelim .!

+ spor egzersiz yürüyüş hangisi hoşunuza giderse yapın işte yeterki hareket olsun .!

Sabah kahvaltın güzel ama öğlen yemeğini yemediğin için acıkıyorsun bak öğlen muz ve simitle karnın nasıl doysun?
yok dışarı çıktım ya anlamadım eve geldim uyukladım üşüme falan.... yerdim yiyecek güç kalmadı. hatalı tabii ama düzelecek inşallah.

yalnız mesajlar çok acaip geliyor. geç geliyor 40.sayfaya bakıyorum mesela son mesaj gözüküyor ama 42 sayfalık mesela gibi

ilk ilaç iyi geldi galiba normalde 2 saat önce titreyip yatmalıydım. Hiç böyle olmamıştım.AtlatıcamAllah ın izni ve sizlerin yardımıyla

Kesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.
Canim aynısı bendede var spor çok önemli
Ilac olarak ben glifor kullandım hala kullaniyorum
Bana doktor zor kilo verirsin demişti
Dwli gibi spor yapmama ragmenGerçekten 2 ay hiç kilo veremedim
Doktor çok sabırlı olacaksın yavaş verirsin demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…