- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Evet en yakin zamanda gidecegim.kansizlik var biliyorum ama su seker osi kafami karistirdi canim tesekkurlerMuhakkak dr kontrolune git dahiliyeye. Benim D vitamini eksikliği falan da çıktı. Kansızlık hipotiroid d vitamin eksikliği hepsi etkiliyor kiloyu. Rutin bakılan testleri mubakkak yaptır. Ama 127 açlık icin yüksek. Benim ise açlık 93 tokluk82 saçma yani
Eleştir beni delice bakalımKızlar hadi menü paylaşinda eliştiri yapasim var
Kızlar liste yazmasam iyi olcak aslında ama eleştirin. Sabah(11 i buldu çocuklara kar tatili ilan ettin) aynı hep yediğimden biber peynir 1 dilim ekmek
O yüzden 3-4 civarı. 20 findik(ki sonradan öğrendim 165 kcal falanmış eskiden cok yerdim yine iyi) 5 badem 10 gr leblebi
Aksamsa.... Bir nefes alıp söylüyorum affedin bol yoğurtla mantı. Mantı bir kepce falandı bol yoğurt koydum. Mantılı yoğurt yani.
Kahve içicem inşallah. Sonra da yürüyüşe niyetleniyorum. Uzun zamandır bantta yürümüyordum. Bakalım bakımını yapıp calistirabilecek miyim? Bandı kayıp duruyordu en son. Sonra haber veririm. Bu arada son bir haftaya göre bu listem dehşet iyi o kada
Benim menüm
Sabah
1 bardak yeşil çay ılık su
2 zeytın
Bıraz peynır
1 sivri biber
Arada 1 portakal suyu
Oglen
1tabak nohut
1 tabak salata
Arada 3kurabiye
Aksam
1 kase mantar çorbası
1 yaprak lahana
Spor olarak sımdılık 200kere zıpladım
100kerede bel çevirme yaparsam çok güzel olacak
Bnde bugunki menümü paylasayim
Aç karna sirkeyi birakdim midemi kötü yapiyoduyarim limonu ılık suya sıkıp içdim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Öğlen 1 kase şehriye çorbasi
Ara 1/2muz 1/2 armut
Akşam küçük porsiyon domates pilavi
egzersiz 100 mekik adini bilmediğim egzersizleride yaptim1 saat ve birazdan mezdeke oynamaya gidicem
Öğünlerin çok güzelama ara olarak ÜÇ kurabiye biraz fazla değilmiydi? 1 kurabiye ile yetinebilirdin . Ve bir şey sorayım portakal suyu hazır mı aldın paketlerdn? Yoksa kendin mi hazırladn
Öğünlerin çok güzelama ara olarak ÜÇ kurabiye biraz fazla değilmiydi? 1 kurabiye ile yetinebilirdin . Ve bir şey sorayım portakal suyu hazır mı aldın paketlerdn? Yoksa kendin mi hazırladn
Tatlııım benim Sirke içme mideni kötü yapıyorsa akşam pulbiberli yoğurt ye onun yerine. Bugün sanki çok az yemişsin öğlen çorbayla doyabildin miMenüye meyve eklemişsin canım bravoo öpüyorum seni hihi bende nirazdan mezdeke oynayacağım
CAnim listen güzelde kaderiminde dediği gibi kurabiye çok olmuşBenim menüm
Sabah
1 bardak yeşil çay ılık su
2 zeytın
Bıraz peynır
1 sivri biber
Arada 1 portakal suyu
Oglen
1tabak nohut
1 tabak salata
Arada 3kurabiye
Aksam
1 kase mantar çorbası
1 yaprak lahana
Spor olarak sımdılık 200kere zıpladım
100kerede bel çevirme yaparsam çok güzel olacak
Selam bayanlarr hemen menümü paylaşayım
KAHVALTI:
3 zeytin
1 kk peynir
Salatalık
ARA:
1 kayısı çayı
ÖĞLE:
1 kase ayran çorbası
Tabağın çeyreği kadar kuru fasülye
salata
AKŞAM:
Mantar çorbası
Salata
Fırında patates
Çorbayla doyamamdim ama bişey yemedim suyla kendimi doyurmaya çalişdimTatlııım benim Sirke içme mideni kötü yapıyorsa akşam pulbiberli yoğurt ye onun yerine. Bugün sanki çok az yemişsin öğlen çorbayla doyabildin miMenüye meyve eklemişsin canım bravoo öpüyorum seni hihi bende nirazdan mezdeke oynayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?