- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
As hoşgeldiin kuşumm napıyonSelamın Aleyküm kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As hoşgeldiin kuşumm napıyonSelamın Aleyküm kızlarr
İyidir kanka kirgin çiçekleri izliyodum reklam girdi kkya gireyim dedim girdimde ne görüm bizim kader lahmacunu mideye indirme peşindeAs hoşgeldiin kuşumm napıyon
Tabiki hamur işine yonelmek yok aferin datluma bilmem bugun hiç girmemiş hakketen bnmde eliştiri yapasim geldiYok yok ben hiç hamur işine yönelir miyim hııı beni çok yanlış tanımışsın adını hatırlayamadığım jokernes girmedimi bugün menü eleştirmek istiyorum yahuu hehee
Kirgin çiçeklere bak o daha güzlBende kırgın çiçekleremi bakayım yoksa güneşin kızlarındaki alişe mi bakayım karar veremedim
Bugünüm çok değişik geçti. Saat 10 Bfit seansa girdim. Biraz dolandım dışarda sonra dr kontrol vardı. Tahlil sonuçlarına baktı. Homa IR 4.88 ÇIKTI. 3 olması gerekirken. İnsulin direncim varmış. Üşüme geliyordu yemekten yarim saat sonra.
Kesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.
Selam ben de dünden beri şekerimi kontrol ediyorum.açlıkta tokluk da yüksek çıktı normal de sekerim yok.bakalım yarın da yüksek olursa doktora gitcem.cok geçmiş olsunKesinlikle zayıflamalısın senin için son şans dedi. 1200kcal diyet verdi. Glisemik indeksi düşük gıda ile beslenmem lazım. Yoksa şeker hastası olacakmışım.