- Konu Sahibi depresyonnn
-
Geçenlerde sırf boşluktan (belkide istediğim için bilmiyorum) nette biriyle chat yaptım, hayal kurduk, onun hayalleri hep seks'ti benimse kalp bütünlüğü...O hep beni kullanma çabasındaydı bense onun gözlerine bakma...Bana kadınım, aşkım demesiyle ona bağlandım, tabi sanal ortam bitti bi yerde, bi daha onunla hiç karşılaşmıcam..Belkide kızacaksınız ama yaptım işte offf offff..
.......SLM... Çok ayıp bir bayan bu kadar basit olamaz illaki hayatımızda bir erkekmi olmalı anneniz size yeter onunla arkadaş olmayı denedinizmi KADER BU DEĞİL Allah akıl vermiş ama bunu neden biz doğru kullanmıyoruz sorarım size...lütfen cevap verin yukarda okuduklarım çok yalnış ve bu yalnışları bizler yapıyor sonrada KADER diyoruz yapma ....be gülüm
SEVGİLİ SCHEKER
yazdıklarımın arkasındayım gençler malesef bu tür tuzaklara düşüyor sonra içinden çıkılmaz hatalar yapıyorlar ama senin yazdığın manasız ne demek tok acın halinden anlamaz ne demek şimdi .bence herkes okuyup burdan ders almalı bu kardeşimiz hatasını anlayıp doğruyu bulmuş umarım diğer gençlerde okuyup doğruyu bulur ahlak dersi herkese lazım.
Yorumlar için teşekkürler kızlar...
Şuan çok daha iyiyim artık sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım biri var hayatımda, hemde hiç ummaığım zamanda karşılaştırdı Rabbim bizi.
Şu saatten sonra sizden tek isteyeceğim lütfen dua edin olurmu, ilgilenip yorum yazan herkese teke tek teşekkür ederim...
bak canım,bu amcan seni dövmüş,sende gitmişsin onun oğluna aşık olmuşsun yanılmıyorsam.
ne kadar yanlışta olduğunun sende farkındasın.
hatalarla dolu bir hayat yaşamanın sebebi
neyi,neden yaptığını bilmemenden kaynaklanıyor.
gözün kapalı tosluyorsun hayata.
önce okulunu bitir,madem derslerin çok güzel,daha güzel bir meslek edin.
2.işin iyice otursun ki kimseye muhtaç olmadan bile yalnız yaşayabilme gücüne sahip ol.
annenle belliki amcanlarda kalıyorsunuz.başkalarının sizin üstünüzde hakimiyeti ve üstünlük çabası var.
hayatını erkeklere güvenerek geçirirsen en baştan kaybedersin.
amcanın oğlu yalvardı diye,sandın ki beni çok seviyor.ilerde seni tokat manyağı yapmayacağı ne malum?
bak canım,herşey elde edene kadardır.
olmaz öyle şey deyip, şu amca oğlundan uzaklaş.git ayaklarının üstünde durmasını öğren önce.
sonra çevren genişlediğinde kısmet gelir seni bulur.
Öyle bir senaryo yazmışsınki okurken acayip şaşırdım...
Ortada beni döven falan yok, hem o amcamın oğlu değil...
Ayrıca bizim kendi evimiz var kimsenin evinde kalmıyoruz.
Kısmetim geldi buldu beni canım merak etme, hemde tam istediğim gibi Rabbim dualarımı bir bir kabul etti. Bazen ben bile şaşırıyorum gerçekleşeceğini hiç tahmin etmediğim hayallerim gerçek oluyo. Rabbim bozmasın, ha unutmadan sadece sevgili konusu değil, hayatımın genelinde bir düzelme var...
Bence sen birdahakine daha güzel anlat derdini.Öyle bir senaryo yazmışsınki okurken acayip şaşırdım...
Ortada beni döven falan yok, hem o amcamın oğlu değil...
Ayrıca bizim kendi evimiz var kimsenin evinde kalmıyoruz.
Kısmetim geldi buldu beni canım merak etme, hemde tam istediğim gibi Rabbim dualarımı bir bir kabul etti. Bazen ben bile şaşırıyorum gerçekleşeceğini hiç tahmin etmediğim hayallerim gerçek oluyo. Rabbim bozmasın, ha unutmadan sadece sevgili konusu değil, hayatımın genelinde bir düzelme var...
Allah mutluluğunu daim etsinn...ama nasıl oldu?? hayatının akışı nasıl değişti? bilmek isterim gerçekten,çünkü bende son zamanlarda pek farklı değilim..:gitme:
Bence sen birdahakine daha güzel anlat derdini.
öyle bir abartılı anlatmışsınki herşeyi ,kafamda bu tabloyu çizdin.
bir derdinde yokmuş niye hayıflanıyorsun ki?
şimdi senin gibi memnuniyetsiz birine yardımcı olmaya çalıştığım için pişmanım.
birdaha değerli vaktimi alma
:mymeka:
Arkadaşım biz insanız bazen sorunlarımız öyle bir hal alıyorki altında kalkamayacakmışız gibi hissediyoruz. Bazı arkadaşlarımız diyo ya çok derdin yok diye, insan o bunalım anında derdinin azlığına çokluğuna bakmıyor sadece kurtulmaya çalışıyor o buhrandan...
Sahte'cim dualarımın çok büyük etkisi oldu, o kadar içten ediyordumki bu duaları beni rahatlatıyordu. Bi yerden sonra böyle devam etmeyeceğini anladım, daha sosyal olmayı ve farklı faaliyetlere katılmayı denedim. Gerçekten işe çok yaradı. Belediyenin ücretsiz kurslarından faydalandım, zamanımın bir çoğunu orada geçirmeye çalıştım, sabah zaten işe gidiyorum akşamsa o faaliyetlere katılıyorum, yani evden uzaklaşmamı sağlıyor bu hemde eve gidince o ortamdan aldığım enerjiyi evede yansıtıyorum...Annem zor bir kadındır bazen yine bağırıyo ama çoğu zaman o enerjiyi ona aksettirebiliyorum. Sevdiğime gelince hiç ummadığım biri aracılığıyla tanıştım. Onunla ilgili detaylara girmeyeyim okumak istersen yine anlatırım tabi...
Canım seni çok iyi anlıyorum, sitede bir çok arkadaşımız bazen sıkılıyor bunalıyor, inan hepinizi çok iyi anlıyorum, evet birçoğumuzun büyük derdi yok Allah'a şükür, ama olan sıkıntılarımız bazen aşılmaz gibi geliyor ve bir yerlerden destek almak istiyoruz, şahsen benim anlatmak için ilk aklıma gelen yer burası, "derdin yok" niye yazıyorsun" diyenlere de kızmıyorum herkesin bakış açısı farklıdır. Ama destek olanlardan Allah razı olsun diyorum...
Canım inşallah biran önce bu sıkıntılardan kurtulursun...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?