- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi depresyonnn
tamam canım düzelttiysen sorun değil.psikolojik destek alabilir misin? hepimizin zaman zaman olur ya ,destek almamız gerekir,paylaşmamız gerekir.var mı böyle bir imkanın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde hayata bu kadar olumsuz bakma mutlu olacak o kadar çok şey var ki pozitif ol boşver çevrenin sözlerini umursama hayat senle dalga geçeceğine sen dalga geç ben evlenme demiyorum evleneceğin kişi çok iyi seç . umarım mutlu olursun
tamam canım düzelttiysen sorun değil.psikolojik destek alabilir misin? hepimizin zaman zaman olur ya ,destek almamız gerekir,paylaşmamız gerekir.var mı böyle bir imkanın.
kaç yaşındasınız merak ettim, Yaşadıklarınız bir çok insanın yaşadığı ve bu sebeple ölmediği sorunlar.
Tabiki herkesten aynı dirayeti bekleyemeyiz, herkesin acı eşiği farklıdır ama kendinizi bu kadar heba edecek
isyan edecek bir şey yok , evet büyük bir acı yaşamış babanızı çok erken kaybetmişsiniz
bu yadsınamaz ama bunun dışındakiler bir çok kişinin yaaşadığı sorunlar.
Sİzinde dediğiniz gtibi özgüven sorununuz var öncelikle bunu aşmalısınız ki hayat size karşı daha pozitif olabilsin.
sanal arkadaşlık kurmanızın sebebi olarakta babanızın erken vedasını görüyorum.
Küçük yaşlardan gelen bir sevgi açlığı ve sevdiğinizden ayrılmış olmak sizi bu arayışlara itmiş olabilir.
Fakt hatanın neresinden dönerseniz kardır, anladığım kadıryla bunu hata olduğunu görmüşsünüz.
Reelde arkadaş sahibi olmaya ve sizinle evlenmek isteyenleri tanımaya çalışın , belkide aradığınız oralarda bir yerlerdedir.
alabiliyosan bi doktorla görüşüp destek al.iyiliğini yada kötülüğünü kimse yargılamıyo ama bu kadar karmaşıkken hiç doğru şeyler yapacağını sanmam.üstelik hayatında o kadar büyük bi sıkıntıda yok gibi görünüyo.mutlaka doktora gitmelisin
canım bence git.bir kağıda yaz ve onu okut danışmana.emin ol çok yararı olacaktır.
Elbetteki mutlu olmayı istemek kimseye çok görülmez ama siz çok fazla negatif enerji yüklüsünüzEvet bende şu zamana kadar hep üstesinden gelebilirim diyodum, ama ben tepeye çıktıkça karşıma hep daha büyük ve zorlu tepeler çıkıyor, yıldım artık bende biraz rahatlamak istiyorum, yastığa başımı sorunsuz rahat koymak istiyorum. Günlük ağlamanın ve duygusallığın yerini gülücükler alsın istiyorum. Sence çokmu istediklerim??
Elbetteki mutlu olmayı istemek kimseye çok görülmez ama siz çok fazla negatif enerji yüklüsünüz
anladığım kadarıyla dolyısıyla mutluluğu yakalayamıyorsunuz.
Her şeye hep kötü tarafından bakıyorsunuz , herkesin sizin karşınızda olduğunu düşünüyorsunuz.
Söylesenize herkes size karşı olduğu zaman ellerine ne geçebilir , neden böyle bir şey yapsınlar.
Sizin psikolojiniz fena halde ve bunu bir yardımla ancak atlatabilirsiz, zira siz kendi kendinizi telkin edecek kadar güçlü değilsiniz.
Bu çok yanlış , hayat sadece çevrendeki insanlardan ibaret değildir.Peki fikir almak istesem ne yapmalıyım kendim için...
Bu güne kadar hep ablamı annemi mutlu etmeye çalıştım, hiçbirşeyden kaçınmadım, kendim için hiç birşey yapmadım inanırmısın???
Kusurabakma canım yaşadıklarını sen bilirsin tabii ama hayatında bu kadar depresyona girecek bir sorun göremiyorum ben..
Olay senin ufak yaşta babanı kaybetmiş olman sadece..
Bunu anlayabiliyorum uzaktan da olsa..
Ufak yaşta bir yarını kaybetmiş ve kendini desteksiz hissederek büyümüşsün..
Onun haricinde burda yazdıkların çoğu insanın zaman zaman yaşadığı aşk_iş sorunları..
Bence biraz toparlan..
İlaç tedavisi ile toparlanabilirsin..
Kendine gel, bazı şeyler de insanın kendi elinde inan..
Sağlıklısın, bir mesleğin ve işin var, annen var..
Bu kadar sorun yapacak, hayata isyan edecek bir sorun yok bence..
Ama dediğim gibi ayrıntıları sen bilirsin, Allah yardımcın olsun.