- Konu Sahibi depresyonnn
Geçenlerde sırf boşluktan (belkide istediğim için bilmiyorum) nette biriyle chat yaptım, hayal kurduk, onun hayalleri hep seks'ti benimse kalp bütünlüğü...O hep beni kullanma çabasındaydı bense onun gözlerine bakma...Bana kadınım, aşkım demesiyle ona bağlandım, tabi sanal ortam bitti bi yerde, bi daha onunla hiç karşılaşmıcam..Belkide kızacaksınız ama yaptım işte offf offff..
.......SLM... Çok ayıp bir bayan bu kadar basit olamaz illaki hayatımızda bir erkekmi olmalı anneniz size yeter onunla arkadaş olmayı denedinizmi KADER BU DEĞİL Allah akıl vermiş ama bunu neden biz doğru kullanmıyoruz sorarım size...lütfen cevap verin yukarda okuduklarım çok yalnış ve bu yalnışları bizler yapıyor sonrada KADER diyoruz yapma ....be gülüm
tok acin halinden anlamaz diye buna denir sanirim kiz bir boslukta siz namus dersi veriyorsunuz kaldiki zaten yasanmis birsey de yok sadece bosluktan kaynaklanan yazisma gecmis aralarinda okadar yazdiklarinin icin de bula bula bunu bulup hata senin diye yazmissiniz süpersiniz tebrik ederim!!!