• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kader denen ey bu mu?

Geçenlerde sırf boşluktan (belkide istediğim için bilmiyorum) nette biriyle chat yaptım, hayal kurduk, onun hayalleri hep seks'ti benimse kalp bütünlüğü...O hep beni kullanma çabasındaydı bense onun gözlerine bakma...Bana kadınım, aşkım demesiyle ona bağlandım, tabi sanal ortam bitti bi yerde, bi daha onunla hiç karşılaşmıcam..Belkide kızacaksınız ama yaptım işte offf offff..
.......SLM... Çok ayıp bir bayan bu kadar basit olamaz illaki hayatımızda bir erkekmi olmalı anneniz size yeter onunla arkadaş olmayı denedinizmi KADER BU DEĞİL Allah akıl vermiş ama bunu neden biz doğru kullanmıyoruz sorarım size...lütfen cevap verin yukarda okuduklarım çok yalnış ve bu yalnışları bizler yapıyor sonrada KADER diyoruz yapma ....be gülüm

tok acin halinden anlamaz diye buna denir sanirim kiz bir boslukta siz namus dersi veriyorsunuz kaldiki zaten yasanmis birsey de yok sadece bosluktan kaynaklanan yazisma gecmis aralarinda okadar yazdiklarinin icin de bula bula bunu bulup hata senin diye yazmissiniz süpersiniz tebrik ederim!!!

Yorumlar için teşekkürler kızlar...
Şuan çok daha iyiyim artık sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım biri var hayatımda, hemde hiç ummaığım zamanda karşılaştırdı Rabbim bizi.
Şu saatten sonra sizden tek isteyeceğim lütfen dua edin olurmu, ilgilenip yorum yazan herkese teke tek teşekkür ederim...

senin yazdigin seyler herkesin basina gelebiliyor, ornegin calistigin yerde asilmalari, bunu sadece senin bahtsiz basina gelen bi olay olarak gorme, inan cogu kisinin basina gelebilir ve de geliyor da ama onemsenecek bisey degil. Herkes kendi degerini belirler yani asilirlar ama yuz vermezsin ceker gider bu kadar basit.

Bir de calistigin yerde program bilmiyorsun diye isten atacaklarını soylemissin, bence bunu da sen abartiyorsun seni bilmedigini bile bile ise aldilarsa egitimini de onlarin ustlenmesi lazim. Yani hicbi isyeri su programı ogrenmen lazim git kendi paranla ogren gel demez yani.

Dost bildigim insanlar kendi derdine dustu demissin ama herkesin ayri bi derdi var, herzaman kimse seni dinleyemez ki, herkes icin ayni sey gecerli ustelik. Seni dinleyen tek dostun olsun o da yeter, ona da her dakka dert anlatmana gerek yok sonucta kimse de surekli dert anlatan bi dost istemez yani biraz da kendi kendimizin dermani olacagiz.

Mutlulugu nette ararsan tabiki orda da hayal kirikligi yasarsin, orada erkeklerin %99 u seks ariyorlar bunun bilincinde ol ve yanlis yerlerde arama o insani. Bir de neden illa baska sehir?

hakkında hayırlısı olsun çok dikkat et yalnız sen sevgi aşk arıyorsun karşına çıkanlar anlamayabilirler gerçekten düzgün biri çıkarsa karşına hayırlısı olsun derim ben

SEVGıLı SCHEKER
yazdıklarımın arkasındayım gençler malesef bu tür tuzaklara düşüyor sonra içinden çıkılmaz hatalar yapıyorlar ama senin yazdığın manasız ne demek tok acın halinden anlamaz ne demek şimdi .bence herkes okuyup burdan ders almalı bu kardeşimiz hatasını anlayıp doğruyu bulmuş umarım diğer gençlerde okuyup doğruyu bulur ahlak dersi herkese lazım.

SEVGİLİ SCHEKER
yazdıklarımın arkasındayım gençler malesef bu tür tuzaklara düşüyor sonra içinden çıkılmaz hatalar yapıyorlar ama senin yazdığın manasız ne demek tok acın halinden anlamaz ne demek şimdi .bence herkes okuyup burdan ders almalı bu kardeşimiz hatasını anlayıp doğruyu bulmuş umarım diğer gençlerde okuyup doğruyu bulur ahlak dersi herkese lazım.

tok acin halinden anlamaz demek basina gelmeden anlamazsin demek bu durumda... hic yanliz kaldinmi hic bosluga düstünmü belki evlisin cocuklarin vardir belki vs...tecrübeli bir insan olarak vermen gereken ilk nasihat bumu olmaliydi yada yalnizca bunu yazip hata senin mi demeliydin geri kalan koca bir yaziyi hice sayarak.... neyse arkadas mutluymus allah mutlulugunu daim etsin allah sizide hic bir zaman bosluga yanlizliga düsürmesin

Babanı kaybetmen gerçekten çok üzücü bir durum..:çok üzgünüm:

Bazıları bu yaşadıkları karşısında dimdik durabilir..

Ben de ailemden birini kaybetsem sanırıım çokk acı çekerdiim hatta başıma normal olaylar bile gelse hemen hemen herkesin başına gelebilen olaylarr bile olsa,benim dünyamı karartmama yeterdi..

Psikolojik destek görmelisin çok yararı olacaktır sana :teselli:

bende büyük bir derdin var sandım
anlatınca şaşırdım yahu allaha şükret allah başka dert vermesin hele bi hayata dört elle sarıl senin sinirlerin bozulmuş babanı kaybedince doktora git ben kullanıyorum deprasyon hapı al o insanı kötü düşündürmüyor iyiye yöneltiyor ve sonra hepsi düzelir ha sakın bilmediğin tanımadığın biriyle bile evlenmek yanlış ki kaldıki netten cet yaparak asla oldumu o zaman hayat öyle bir oyun oynarki sana bu günleri unutursun güvenilir ilişkiler yaşa akıllım sabır

chatle evlenen insanlar var ama asil sorulmasi gereken soru ''chat yaparak evlenen insanlar eslerinden memnun mu?'' olmali. esimin erkek kardesi aynen bu sekilde evlendi, hem de baska bir ulkede yasayan bir kizi buldu, illallah ediyor cunku kizin tek istegi para pul! iyi huylu gorunur ama cok yalanci, cok sinsi biri ayrica! hep ortaligi karistirir onun bunun arasini bozan bir tip ayrica!
ya ben bunu chat muhabbeti gecti diye yazmistim ama diger tum yorumlari okuyunca konuya cok alakasiz gibi durmus :)) sakin haa evlilik falan yapmayin chatle...

Son düzenleme:
merhaba.ben de yeni üye oldum.senin için üzüldüm doğrusu.yanlış anlama,hepimiz zaman zaman böylesine olumsuz düşüncelere kapılıyoruz.sana bir tavsiyede bulunabilir miyim,Allah'a sığın,bol bol dua et,yürekten yapılan duları gerçekten kabul ediyor Allah.bunu çok yaşadım ben.senin şu anda ihtiyacın olan tek şey sabır bence.ve emin ol,kısmetin,o beklediğin kişi bir yerlerde seni bekliyor habersiz,zamanı geldiğinde Allah onu senin karşına çıkaracak bir şekilde.göreceksin bak,sen de mutlu olacaksın.sadece sabret ve bol bol dua et.Allah işini rast getirsin,bol şanş...

Yorumlar için teşekkürler kızlar...
Şuan çok daha iyiyim artık sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım biri var hayatımda, hemde hiç ummaığım zamanda karşılaştırdı Rabbim bizi.
Şu saatten sonra sizden tek isteyeceğim lütfen dua edin olurmu, ilgilenip yorum yazan herkese teke tek teşekkür ederim...

hadi hayirlisi olsun .. ama ne bu hiz? ne cabuk tanisinizda ne cabul sevdiniz birbinirizi ..?-tatlicadiarzu-

size mutlulukLar .. hakkinizda hayirlisi neyse o olur insallah ..

bak canım,bu amcan seni dövmüş,sende gitmişsin onun oğluna aşık olmuşsun yanılmıyorsam.
ne kadar yanlışta olduğunun sende farkındasın.
hatalarla dolu bir hayat yaşamanın sebebi
neyi,neden yaptığını bilmemenden kaynaklanıyor.
gözün kapalı tosluyorsun hayata.
önce okulunu bitir,madem derslerin çok güzel,daha güzel bir meslek edin.
2.işin iyice otursun ki kimseye muhtaç olmadan bile yalnız yaşayabilme gücüne sahip ol.
annenle belliki amcanlarda kalıyorsunuz.başkalarının sizin üstünüzde hakimiyeti ve üstünlük çabası var.
hayatını erkeklere güvenerek geçirirsen en baştan kaybedersin.
amcanın oğlu yalvardı diye,sandın ki beni çok seviyor.ilerde seni tokat manyağı yapmayacağı ne malum?
bak canım,herşey elde edene kadardır.
olmaz öyle şey deyip, şu amca oğlundan uzaklaş.git ayaklarının üstünde durmasını öğren önce.
sonra çevren genişlediğinde kısmet gelir seni bulur.

bak canım,bu amcan seni dövmüş,sende gitmişsin onun oğluna aşık olmuşsun yanılmıyorsam.
ne kadar yanlışta olduğunun sende farkındasın.
hatalarla dolu bir hayat yaşamanın sebebi
neyi,neden yaptığını bilmemenden kaynaklanıyor.
gözün kapalı tosluyorsun hayata.
önce okulunu bitir,madem derslerin çok güzel,daha güzel bir meslek edin.
2.işin iyice otursun ki kimseye muhtaç olmadan bile yalnız yaşayabilme gücüne sahip ol.
annenle belliki amcanlarda kalıyorsunuz.başkalarının sizin üstünüzde hakimiyeti ve üstünlük çabası var.
hayatını erkeklere güvenerek geçirirsen en baştan kaybedersin.
amcanın oğlu yalvardı diye,sandın ki beni çok seviyor.ilerde seni tokat manyağı yapmayacağı ne malum?
bak canım,herşey elde edene kadardır.
olmaz öyle şey deyip, şu amca oğlundan uzaklaş.git ayaklarının üstünde durmasını öğren önce.
sonra çevren genişlediğinde kısmet gelir seni bulur.

Öyle bir senaryo yazmışsınki okurken acayip şaşırdım...
Ortada beni döven falan yok, hem o amcamın oğlu değil...
Ayrıca bizim kendi evimiz var kimsenin evinde kalmıyoruz.
Kısmetim geldi buldu beni canım merak etme, hemde tam istediğim gibi Rabbim dualarımı bir bir kabul etti. Bazen ben bile şaşırıyorum gerçekleşeceğini hiç tahmin etmediğim hayallerim gerçek oluyo. Rabbim bozmasın, ha unutmadan sadece sevgili konusu değil, hayatımın genelinde bir düzelme var...

Kısmetim geldi buldu beni canım merak etme, hemde tam istediğim gibi Rabbim dualarımı bir bir kabul etti. Bazen ben bile şaşırıyorum gerçekleşeceğini hiç tahmin etmediğim hayallerim gerçek oluyo. Rabbim bozmasın, ha unutmadan sadece sevgili konusu değil, hayatımın genelinde bir düzelme var...

Allah mutluluğunu daim etsinn...:nazar: ama nasıl oldu?? hayatının akışı nasıl değişti? bilmek isterim gerçekten,çünkü bende son zamanlarda pek farklı değilim..:gitme:

Bence sen birdahakine daha güzel anlat derdini.
öyle bir abartılı anlatmışsınki herşeyi ,kafamda bu tabloyu çizdin.
bir derdinde yokmuş niye hayıflanıyorsun ki?
şimdi senin gibi memnuniyetsiz birine yardımcı olmaya çalıştığım için pişmanım.
birdaha değerli vaktimi alma
:mymeka:

Allah mutluluğunu daim etsinn...:nazar: ama nasıl oldu?? hayatının akışı nasıl değişti? bilmek isterim gerçekten,çünkü bende son zamanlarda pek farklı değilim..:gitme:

Arkadaşım biz insanız bazen sorunlarımız öyle bir hal alıyorki altında kalkamayacakmışız gibi hissediyoruz. Bazı arkadaşlarımız diyo ya çok derdin yok diye, insan o bunalım anında derdinin azlığına çokluğuna bakmıyor sadece kurtulmaya çalışıyor o buhrandan...
Sahte'cim dualarımın çok büyük etkisi oldu, o kadar içten ediyordumki bu duaları beni rahatlatıyordu. Bi yerden sonra böyle devam etmeyeceğini anladım, daha sosyal olmayı ve farklı faaliyetlere katılmayı denedim. Gerçekten işe çok yaradı. Belediyenin ücretsiz kurslarından faydalandım, zamanımın bir çoğunu orada geçirmeye çalıştım, sabah zaten işe gidiyorum akşamsa o faaliyetlere katılıyorum, yani evden uzaklaşmamı sağlıyor bu hemde eve gidince o ortamdan aldığım enerjiyi evede yansıtıyorum...Annem zor bir kadındır bazen yine bağırıyo ama çoğu zaman o enerjiyi ona aksettirebiliyorum. Sevdiğime gelince hiç ummadığım biri aracılığıyla tanıştım. Onunla ilgili detaylara girmeyeyim okumak istersen yine anlatırım tabi...
Canım seni çok iyi anlıyorum, sitede bir çok arkadaşımız bazen sıkılıyor bunalıyor, inan hepinizi çok iyi anlıyorum, evet birçoğumuzun büyük derdi yok Allah'a şükür, ama olan sıkıntılarımız bazen aşılmaz gibi geliyor ve bir yerlerden destek almak istiyoruz, şahsen benim anlatmak için ilk aklıma gelen yer burası, "derdin yok" niye yazıyorsun" diyenlere de kızmıyorum herkesin bakış açısı farklıdır. Ama destek olanlardan Allah razı olsun diyorum...
Canım inşallah biran önce bu sıkıntılardan kurtulursun...:
1hug:

Bence sen birdahakine daha güzel anlat derdini.
öyle bir abartılı anlatmışsınki herşeyi ,kafamda bu tabloyu çizdin.
bir derdinde yokmuş niye hayıflanıyorsun ki?
şimdi senin gibi memnuniyetsiz birine yardımcı olmaya çalıştığım için pişmanım.
birdaha değerli vaktimi alma
:mymeka:

amacım sizi kırmak değildi, ama bunca insan yanlış anlamadı siz yanlış anladıysanız hatayı kendinizde aramanız lazım, destek olmak istemişsiniz saolun ama ben hiçbirşeyi abartmadım sadece o an aklımdan geçenleri yazdım...
Yinede saygılarımı sunarım, tekrar söylüyorum kimseyi kırmak istemem...

Arkadaşım biz insanız bazen sorunlarımız öyle bir hal alıyorki altında kalkamayacakmışız gibi hissediyoruz. Bazı arkadaşlarımız diyo ya çok derdin yok diye, insan o bunalım anında derdinin azlığına çokluğuna bakmıyor sadece kurtulmaya çalışıyor o buhrandan...
Sahte'cim dualarımın çok büyük etkisi oldu, o kadar içten ediyordumki bu duaları beni rahatlatıyordu. Bi yerden sonra böyle devam etmeyeceğini anladım, daha sosyal olmayı ve farklı faaliyetlere katılmayı denedim. Gerçekten işe çok yaradı. Belediyenin ücretsiz kurslarından faydalandım, zamanımın bir çoğunu orada geçirmeye çalıştım, sabah zaten işe gidiyorum akşamsa o faaliyetlere katılıyorum, yani evden uzaklaşmamı sağlıyor bu hemde eve gidince o ortamdan aldığım enerjiyi evede yansıtıyorum...Annem zor bir kadındır bazen yine bağırıyo ama çoğu zaman o enerjiyi ona aksettirebiliyorum. Sevdiğime gelince hiç ummadığım biri aracılığıyla tanıştım. Onunla ilgili detaylara girmeyeyim okumak istersen yine anlatırım tabi...
Canım seni çok iyi anlıyorum, sitede bir çok arkadaşımız bazen sıkılıyor bunalıyor, inan hepinizi çok iyi anlıyorum, evet birçoğumuzun büyük derdi yok Allah'a şükür, ama olan sıkıntılarımız bazen aşılmaz gibi geliyor ve bir yerlerden destek almak istiyoruz, şahsen benim anlatmak için ilk aklıma gelen yer burası, "derdin yok" niye yazıyorsun" diyenlere de kızmıyorum herkesin bakış açısı farklıdır. Ama destek olanlardan Allah razı olsun diyorum...
Canım inşallah biran önce bu sıkıntılardan kurtulursun...:
1hug:

çok teşekkür ederim paylaşımın için .."derdin bu mu" ?? bu kavram herkese göre değişiyor arkadşım evet haklısın hani bir laf vardır; "her kuşun tüyü kendine ağırdır " diye..aynen öyle işte biz insanoğlu ne yazık ki çok değişik sebeplerden ötürü canımızı sıkabiliyoruz.bende çalışıyordum ve işten çıkarıldım,sonra güzel bir ilişkinin özlemini çekiyorum ve eksikliğini yaşıyorum.iyi bir ailem var çok şükür ama bu saydığım sebeplerle başlıbaşına mutlu olmama yetmiyor.şurda sorsak herkesin farklı bir gerekçeyle sıkıntıları vardır ama büyük ama küçük..haa bunları sıkıntı,dert olarak görmeyen arkadaşlarımda demek ki Yaradan tarafından son derece donanımlı olarak yatarılmış insanlar ki herşeyin üstesinden gelip kendilerine dert etmemeyi beceriyorlar.ama ne yazık ki herkes bu yetkinliğe sahip olarak doğmuyor.
ne zaman anlatmak istersen dinlerim açıkçası,Allah mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin diliyorum ki...Her gecenin bir sabahı oluyor,her kışın bir baharı ..önemli olan sanırım en az acıyla atlatmak bunları..sevgiyle kalınn,daha güzel haberlerini bekliyorummkaydirigubbakcemile5

bu yazdığın sıkıntılar hala devam ediyor hayatında ama iç huzuru bulmak önemli...
iç huzurun varsa ne kadar dert olursa olsun ölüm dışında Allahın izniyle kurtuluyor insan.
belkide hayatına giren yeni insanın rolü çok büyük yaşamında.
o an buhran haliyle yazdın onları anlayabiliyorum.
ama ilişkin açısından sana tavsiyem psikolojik yardıma al çünkü yine buhrana girebilir,
bu sefer o kişiyi kaybedebilirsin davranışlarınla...
herkes ve sen mutlu olursun işallah.

Back
X