• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kader denen ey bu mu?

canım şuanda bunalımdasın ama bu bunalımdan çıkmanın tek yolunun sende olduğuna inanıyorum çok şükür hayatta bi annen var tutunabileceğin ve de bir işin . durumun olmadığını söylemişsin kursa gitmek için. belediyenin kursları var onlara katılabilirsin istersen bu senin için büyük bi artı olur hem de özel kurslardan daha iyilermiş çünkü milli eğitimden sertifika veriyorlar nasıl olsa çalışıyorsunda orada geliştirirsin de. ayrıca cehennemlik olduğunu söylemişsin bunu Allah bilir yapacağın bir iyilik belki de her ibadeti yerine getirdiğini düşünen insanlardan daha yüksek kılabilir seni o yüzden senin için en büyük psikolojik destek olacağına inandığım Allaha sığınmaya devam et anladığım kadarıyla inançlı bi insansın dualar et bu sitede de öyle bi bölüm var ordaki arkadaşlarla birlikte de dua edebilirsin hem senin için terapi de olur . insanların seni sevdiğini söylüyorsun eminim ki çok iyi bi insansın o yüzden inanmıyorum ki Allah senin dualarını geri çevirsin dua ile olmayacak dilek yok ben kesinlikle buna inanıyorum ayrıca istediğin her zaman dertleşebiliriz elimden geldiğince seni dinlerim burdaki arkadaşların çoğuda yapıcıdır. hiç kimsem yok diyorsun annen var arkadaşların da vardır eminim ve burdaki insanlar da var. ayrıca şu chat konusuna gelince sanırım vakit geçirmek için yaptın zaten sen de onaylamıyorsun yaptığın davranışı o yüzden seni ayıpmaya hakkım yok ayıplamam da kendin hakkında en iyi kararı sen verirsin vermişsin de zaten böyle doğruolmayacağını düşünen bi insan eminim mantıklı akıllı bi insandır o yüzden kendine güven her işi başarabileceğine inan

bende öncelikle şunu söyleyeyim..en başta bir yanlış anlaşılma olmuş.konuyu açan arkadasımız zaten "beni kullanma çabasındaydı" diye ifade etmiş...beni s... çabasındaydı dememiş yani iyi okunmalı o kısım bence...herneyse...
arkadasım...sabahım şu saatinde Rabbimden sana gönül ferahlıgı,huzur ve mutluluk diliyorum:Saruboceq:yaşadıklarını çogu kişi büyük bir dert olarak görmesede bence herkesin derdi kendine göre büyüktür..yaşamadan kimse hiçbirşeyi bilemez..belkide bize yaşadıklarının çeyregini ifade edebildin bilemiyorum.o kadarsıkılmış olmalısın ki böyle gelip içini dökmüşsün.şimdi sana tavsiyem o iki gönül sızının ikincisini tamamen kafandan silmen.bunu yap ki kendine saygın olsun..hem amcanın oglu olan ve üstelik şuanda evli olan biri için hala kendini üzüyor olman bana göre çok saçma.elimde degil diye birşey de yok.elinde herşey...yeter ki dogru olanın ne oldugunu düşünüp ona odaklanman.
diger sıkıntına zaten söz denemez.babacıgına Rabbimden bol bol rahmet diliyorum nur içinde yatsın inşallah:Saruboceq:
bak zar zor bile olsa ne güzel okumuşsun ki bu ülkemizde çogu kızımızın yapamadıgı hatta isteyipte yapamadıgı birşey...işine ve ailene sımsıkı sarıl.seni onlardan başkası anlayamaz.inşallah çok yakında da seni senden çok sevebilecek bir insanla evlenir ömür boyu çok mutlu olursun.öpüyorum seni.opuyorumnanaktan

bidahamı geliceksin dünyaya be:dilcikar:ne kendini yedin bitirdin harap oldun kıyamam sana:teselli:bitanem babanı erkek yaşta kaybetmeyle birlikte sorunlar doğmuş ve zincirleme takip etmiş seni bu günlere getirmiş...
bu saatten sonra hayatın tadını çıkarmaya bak,sat anasını şu dünyanınzemuszemus

çoklu alıntı yapamıyorum, tek tekte çok zaman alıyor...
Herkese çok teşekkür ederim, şimdi bi çoğunuza bu sorunlar küçük gibi geliyor, fakat bide aynanın görünmeyen yüzü var...Neyse fazla ayrıntıya girip sizi daha fazla sıkmak istemem...
Bu sorunlar bazen toplanıp öyle bir hal alıyorki, içinden çıkamıyorum, ama sayenizde, verdiğiniz desteklerle rahatladım. En önemlisi artık kendim içinde bişeyler yapmamın vaktinin geldiğini düşündüm...
Akşam çok mutlu oldum, iftara gittiğimiz yerde insanların hepsi bana dua ettiler, oysaki hiçbirine bişey söylememiştim, bu dün düşündüğümün aksine, iilik meğer ne kadarda güzel bişeymiş dedim kendikendime...Bundan sonra kötü olmayı aklımın ucundan bile geçirmem heralde...
Herkesten Allah razı olsun, Rabbimden dileğim şu sitedeki bütün üyelerin dertlerini Allah bir bir döksün...

sanal ortamda doğruda söyleyenler var yalanda bunun için sakın inanma kanma derim. amcanın oğluna aşık olman hataymış ve bitmiş hala neden düşünüp kendini yaralayıp duruyorsun. herşey kendi isteklerimiz doğrultusunda olmaz hiçbir zaman. bizlerde belli şeylerden geçtik ama yılmadık tükenmedik. benim babam vardı başımda ne oldu bende burslu okudum mesleğimi elime aldım. biraz hayata bağlan kaldır kafanı sen çalışan ayakları üzerine basna birisisin. muhakkak seveceğin birisi karşına çıkacaktır sabretmelisin. düşünerek hareket etmelisin bu güne kadar ezilmişsin ama bu günden sonra ezilmek tamamen senin hatan olacaktır bunuda unutma.

okurken daraldım
aslında basit ve önemsiz olan birçok şeyi ortada büyük birşey varmış gibi yazmışsın
biraz kendi kendini onarmaya çalış
sanmaki insanların hayatları döt dörtlük
öyle herşeyi takacak olursan
ya evli olup sana hakaret eden döven söven bir eşin olsaydı dahamı iyi olurdu
herşey evlilikten sevgiliden ibaret değil bu hayatta
mutluluk senin elinde
pozitif ol
fazla bunalıma sokmuşsun kendini
öyle sadece hayatımda biri olsun diyede herkesede atlama
sonuçları kötü olur

gulum hayat seni cok yormus..annen ve kardeslerine karsi sorumluluklarini yerine getirme cabasi icerisinde, kendini unutmusun..kendine zaman ayir..kendini unutursan hayata kusersin..

hani bir laf vardırya iyi düşün iyi olsun..
sen hep karamsar hep çıkmazda hissedersen kendini negatifliği üzerine çekersin..
meditasyon yapmayı denesen...
ne bileyim seni mutlu edecek uğraşlar bulup kafanı rahatlatsan oyalasan kendini..
yahut iyi bir psikiyatra falan gitsen.
anladımki gerçekten depresyondasın ve açılamıyorsun.
çevrenden bir şey bekleme sorunlarını evlenerek aşacağınıda düşünme canım.
şu an gerçekten zor dönemden geçiyorsun herşey senin elinde
önce kendini tedavi et sonra hayatına yön ver...
sevgiler...

Yeni üye olduğumu sanırım anlamışsınızdır ilk msjım bu benim... Derdimi kimseye anlatamıyorum anlatsam ne anlatıcamki, belkide depresyon geçiriyorum bildiğim tek şey hayat benle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor, bense bir hamster misali çemberde hızlıca koşuyorum, ama hiçbiryere varamıyorum, karşıdan bakan gıpta ediyor ne kadar hızlı koşuyor diye ama içimdeki yorgunluk ve fırtınayı kimse bilmiyor...
14 yaşımda babamı kaybettim, hayatla tek başıma mücadele etmek zorundaydım, oku dediler bana, sen oku işin hazır, (O iş vadenler şimdi benden yararlanmaya çalışıyor, iş ancak o zaman) bende okudum, binbir zorlukla, arkadaşlarımdan gelen yardımlara mecburen evet diyerek, burslardan yararlanarak...Okudum evet babamı yitirmiş olmanın psikolojisi ve annemi memnun etme çabasıyla, dersanesiz zar zor 2 yılı kazandım ve hocalarımın takdiriyle bitirdim okulumu anlım açık, etraftakilerin parmakla gösterdiği biriydim, ne güzeldir dimi parmakla gösterilen biri olmak :))
Herşey babamı kaybetmeyle başladı, amcamın vurduğu darbeler, etrafın bizi ezme çabaları ne geçecekki ellerine bizi öldürseler ne geçecek bunu kimse düşünmüyor, insanlar neden bu kadar kibirli, neden bu kadar haset, hep bana hep bana...Üniv'tede aşık oldum, ama kime olduğunu söylesem biliyorumki tepki çok olacak, çünkü arkadaşımda büyük tepki göstermişti. Amcamın oğluna aşık oldum, ama aklımda yoktu, o beni aradı o teşvik etti, okula geldiği günü hiç unutmuyorum, ben onu bırakınca yalvarmalarınıda...Aşık oldum işte yapabileceğim bişey yok söz geçiremiyorum kalbime :((
Neyse okul faslından sonra iş hayatına atıldım o arada yengem beni istediklerini anneme söylemiş, annem kesinlikle karşı çıktığını söyledi, ve ben annemin 1 sözünü 2 etmeden bıraktım içim hala sızlar ama bıraktım işte. Şimdi ise o evli belki çok mutlu bilmiyorum, uzaklarda çünkü, sadece arada bir haber gelince, evli olduğu aklıma geliyor ve daha çok sızlıyor içim...Şimdi 2 sızı oldu babam ve o....
Evet iş hayatındadım şuan çalışıyorum 6 senedir dur durak bilmeden çalıştım, hep farklı yerlerde bir çok iş değiştirdim, kimi asıldı, kimi çok az maaşla çalıştırdı, kimisi ii birisin evlen benimle dedi (ve bunu söyleyen kişi 42 yaşında) hiçbir yerde huzurum olmadı... Şuanki işimden memnunum fakat işten atılma tehlikesiyle karşı karşıyayım, program bilmiyorum param olmadığı içinde eğitimini alamıyorum diye :(( Evlenmeyi düşünüyorum fakat isteyenlerin birçoğu hep tanıdıklarım, ben istemiyorum bu şehirde yaşamak lanet olsun bu şehire...Ben uzaklara çok uzaklara gitmek istiyorum...Derdimi paylaşmaya çalıştığım insanlar yüzüme söylüyor sen çok ii birisin o nedenle bu dünyada mutlu olamazsın, birilerini idare etmek zorundasın...İilik mutsuzluksa ben ii olmak istemyorum, istemiyorum. Çaresizim, perişanım anlayacak kimsem yok, dost bildiğim inslar hep kendi derdine düştü, beni dinlemeye bile fırsatları yok...
Sessiz çığlığımı hayat duymuyor, bağırınca hayat deli olduğumu düşünüp ilgilenmiyor benimle...Hayat sen neden bu kadar zorsun???
Neden ben bu kadar kalabalığın içinde yalnızım, neden gülmeyi unuttum, neden gülmeye çalıştığım zama yapamıyorum...
İçimdeki 2 sızının üzerine hergeçen gün daha çok sızı ekleniyor, şuan tüm vücudum yanıyor, kalbimse çok acıyor...Ne dünya için neden ahiret için hiçbirşey yapamıyorum, ölsem ne olacakki sonum cehennem, orada da mutsuz olucam...
Geçenlerde sırf boşluktan (belkide istediğim için bilmiyorum) nette biriyle chat yaptım, hayal kurduk, onun hayalleri hep seks'ti benimse kalp bütünlüğü...O hep beni kullanma çabasındaydı bense onun gözlerine bakma...Bana kadınım, aşkım demesiyle ona bağlandım, tabi sanal ortam bitti bi yerde, bi daha onunla hiç karşılaşmıcam..Belkide kızacaksınız ama yaptım işte offf offff....

ARKADAŞLAR LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN İÇİDEKİLERİ DÖKTÜM ORTAYA, SAÇMA SAPAN Bİ YAZIYDI DİKKATE ALMAYABİLİRSİNİZ...

Emin ol bunları yaşayan tek sen değilsin hayat her zaman herkese gülücükler dağıtmıyor canım senin yapman gereken kendinden ve doğrularından ödün vermeden hayata tutunmaya devam etmen kaç yaşındasın bilmiyorum ama oldukça gençsin galiba, biraz sabırla zorlukların üstesinden gelebilirsin. Bunun içinde illede bir erkeğe ihtiyacın yok. Seninde dediğin gibi hayat zor ama imkansız değil. Birgün sende doğr insanlarla karşılacaksın buna inan ve güçlü olmaya bak.

bnm de bu tarz sorunlarım vardı annemle babam bn küçükken ayrıldılar daha bissürü şey anlatmak uzun olur ergenlik dönemim pekte rahat geçmedi neler yaşadım bi bn bilirim sorunlar bi türlü yakamı bırakmıyodu bn küçüktüm ama yüküm ağırdı üzerimde, ezildiğimi hissettim tabi bu dönemlerde neler yaşadım..... zordu hayatım yani.... ama gülmeyi hiç eksik etmedim hep pozitif bi insanımdır içim kanağlasa bile biraz gözyaşı döker birazda gülerim sonra aşkımla tanıştım o bni hep güclü gördü bu zorlukları beraber atlattık 4 senelik bi beraberliğimiz var yakında düğünüm var mutluyum ama hayat işte nerden ne çıkacağı belli olmaz ama ayakkatayım işte bn yaşadıkçada bütün zorlukların üstesinden gelicem .....sende kendine güven bu hayat senin hayatın unutma kimseyi kafana artık baban hariç sil geçmiştekileri, kimseyi hatırlamaya üzülmeye değmez onlar sana üzülüyomu yerimseniben
HERŞEY SENıN ELıNDE MUTLU OLMAKTA ÜZGÜN OLMAKTA

Son düzenleme:
bazı olayları düşündükçe olaylar beynimizde büyür.....

önemli olan onları yaşanmışları kalbimizde saklamak ama üstüne ipek bir örtü çekmek olucak..

yaşanmışlıklar bizim için birer derstir... kafaya takıp büyütmek yersiz..

herkezin hayatında bin bir türlü dert sıkıntı oluyor.....

bak ben 1.5 yıllık evliyim ve bebeğim olsun istiyorum ama malesef olmuyor..

yılmıyorum derdimin üstüne üstüne gidiyorumm

aşılatıyorum iki defa aşılattım ve tutmadı negatif sonuç...

üzüldüm evet yıkıldım belkide utandım eşime ne diyeceğim diye ama korkmadım daha çok güçlendim..

eğer böyle olmasa hayat bizi yer yutar bizler dimdik tüm zorluklara göğüs germeliyiz....

hayat acımasız yaşadıklarını okuyunca hayatın çirkinliğini bir daha görüyoruz ama hayat böyle kaç milyon kişi yaşıyor

ve temizleyen yok......

önmeli olan senin yaşantını tüm pisliklerden arındırman .....

buda yaşanmışlıkları unutmak ve en iyi seçimleri yapmaya çalışmaktır....

ben yorum yapmıycam herkesin hayatı kendine zor gelir ve yaşmayan bilemez rabbim yardımcın olsun tek diyeceğim sanaldan adam çıkmıyor galiba eğer bulursanda kendini kaptırma ikinci bir gönül yarası alma rabbim yardımcın olusn

bir kere unutamadıgın kısı amcanın cocugu yani kardesın, muhtemelen ıyı oldu ayr ıldıgın
2. sı babasız buyumssun bu hayatındakı en buyuk bosluk eksıklık ve acı
ayrıca baska ıstesın işlerden ınsanlar atılıyr baska işe gırıyor bunlar normal.
normal bı sevgılı bul onla takıl ılerde ewlenırım gozuyle bak, olursa olur olmazsa baska bakacaksın, olay bu zaten

hayattt o kadar acımasızkıı en mutlu oldugun anlarda bıle aslında o kadar yanlızsındırkı bunu senden baska kımse bılmez gulersın eglenırsın ama sonucta herkes gıttıkten sonra yıne kendınle basbasasın bıraz toparlan canım kendıne gell azcık ozguvenının olsun kendı ayaklarının uzerınde azcok durmayı basarabılmıssınn ıstee ama su depresyondan bıan once kurtulmaya bakk hayattaa mutlu olmak ıcın o kadar cok neden varkıı Alllahım yardımcın olsun canım hersey gonlunce olsunn .....:Saruboceq:

herkese çook teşekkür ederim önerileri için, şuan aynı sıkıntıları yaşamıyorum yani sayenizde bi kaçını düşünmemeye başladım...
Bu seferde annemin srumsuzluğu çıktı, herşeyi benden bekliyor hep ben yapayım istiyor, hastaneden numara alınacak ben, faturalar yatacak ben, evin temizliği yapılacak ben, misafir ağırlanacak ben, evin tadilatı için ben, ben ben ben herşeye ben bakayım istiyor... Ablam eniştemin işinden dolayı bizde kalıyor, iş yapmaz neredeyse ben işten giderim bide mutfakla ilgilenirim, kardeşim evi otel gibi kullanır hiçbirşeyden haberi yok, sırf o kendini biraz sınırlamayı öğrensin diye interneti sınırsız yapmıyorum fakat her ay bakıyorum kota aşılmış 2 katı para geliyor annemin hiç umrunda değil. Ben 10tl'lik bişey alsam kendime hesabı sorulur ama kardeşim paraları savurur hiçbirşey söylenmez neymiş çalışıyormuş e bende çalışıyorum... Haksız olan taraf hep benim inanırmısınız bu güne kadar 1 kere bile sen haklısın yada Allah razı olsun şu işi yaptın demedi annem...Hep daha ii yapmadığımdan dolayı şikayet etti, herşeyin en iisi olsun istiyor...ınanırmısınız yengemler bile halime üzülüyor adımı külkedisi koymuşlar bazen abarttığımı düşünüyorum fakat etraftakiler bile acıdıklarını dile getiriyorlar, bir an önce evlen diyorlar...Sırf annem yüzünden yanlış evlilik yapmaktan korkuyorum, şimdi istemeye gelecekler fakat hiç istemiyorum, bizimkilerde illa görüş iyolar ne yapıcam bilmiyorum...Annenle konuş diceksiniz ama hayatta dinlemez ya başı ağırır, yada kızar bana sen haksızsın der yine...

belki derdim çok büyük değil ama birikim çok hep içime atıyorum kızdığım hiçbirşeyi dile getiremiyorum, ve bunlar içimde o kadar biriktiki çığlık atmak geliyor içimden...

Bence annene sarıl hayatta seni tek aldatmayacak sana yalan söylemeyecek ve seni üzmek istemicek kişi annendir. Sen hem kendine hem de annene sahip çıkmak zorundasın. ınsan böyle dönemlerden geçebilir ama sen kendine hakim olacaksın sinirlerine ruhsal yapına. Sonrasında düzelecektir. Bu kadar üzülme çünkü hayatta dönülmez bir yolda falan değilsin. Her şey senin elinde karşına tabi ki zamanı gelince evlenilecek bir insan çıkar. Sabırlı olman lazım.

Geçenlerde sırf boşluktan (belkide istediğim için bilmiyorum) nette biriyle chat yaptım, hayal kurduk, onun hayalleri hep seks'ti benimse kalp bütünlüğü...O hep beni kullanma çabasındaydı bense onun gözlerine bakma...Bana kadınım, aşkım demesiyle ona bağlandım, tabi sanal ortam bitti bi yerde, bi daha onunla hiç karşılaşmıcam..Belkide kızacaksınız ama yaptım işte offf offff..
.......SLM... Çok ayıp bir bayan bu kadar basit olamaz illaki hayatımızda bir erkekmi olmalı anneniz size yeter onunla arkadaş olmayı denedinizmi KADER BU DEĞıL Allah akıl vermiş ama bunu neden biz doğru kullanmıyoruz sorarım size...lütfen cevap verin yukarda okuduklarım çok yalnış ve bu yalnışları bizler yapıyor sonrada KADER diyoruz yapma ....be gülüm

öncelikle allah bunu kaldiramiycagini düsünseydi sana bu derdi vermezdi güzelim ayrica ne demekmis iyiler dünyada mutlu olamaz nerde yaziyormus bu hangi kitapta yaziyormus böyle hurafelerle kendini bosu bosuna mutsuz etme olumlu düsün elbet sende birgün mutlu olucaksin buna inan.... ölsem ne olucak demissin kimin cennete kimin cehenneme gidecegini biz bilemeyiz canim... hem madem kismetlerin var neden evlenmiyorsun neden icindeki boslugu doldurmuyorsun en azindan kismetlerine bir sans versen belki tanisan seversin olan olmus giden gitmis hem amcanin oglu cok yakin akraba bence sen onu zaten sevmemissin sevseydin anneni razi etmeye calisirdin

Back
X