- Konu Sahibi depresyonnn
-
"O hep beni s...me çabasındaydı bense onun gözlerine bakma..."
şu cümlene kadar seni dikkatle okudum ama bu cümleyi safr etmen inan beni rahatsız etti
chatleştiğin adamdan ne bekliyosun ki,
sonuç ortada
anneniz yaşıyormu..ya kardeşleriniz.......
neden evlenmek istemiyorsunuz acaba hala onu unutamadınızda ondanmı.........
bir boşluk içindesiniz........bazı şeyleri istemiyorum deyip elinizin tersiylede uzaklaştırmayın bence..
sizle evlenecek kişilere bir fırsat verin netten tanımadıgınız....kişilerden güzel sözler beklerken bakarsınız.......evlenmek istiyen birinde bu yakın ilgiyi görürüsünüz.....
akraba olmaları belki kafanızı karıştırıyor olabilir.......
ama herkeste aynı degildir......
başka bir şehirde yeniden bir hayat kurma durumunuz varmı.....hem iş anlamıyla hem maddiyat anlamıyla ......
belkide herşeyden biraz uzaklaşmanınız kafanızı dinlemeniz..başka bir meçguliyet bulmanız.....
şuanki durmunuzdan uzaklaştıra bilir.........
bazen insanın hayaatın herşey güzel gitmeye bilir....kimin gidiyor ki.herkesin inişli yokuşlu hayatı canım.....
ama dedigim gibide herşeydende kendinizi soyutlamyın...........
Neden??
Chatla evlenen çiftler yokmu? Ben bazı insanların ş..sizliğini anlatmaya çalıştım orada, hem bu hayatta karşılaltığımın en basitiydi neden orada takılı kaldın? Diğerleri ilgini çekmedi dimi, işte insanlardan bu yüzden nefret ettim ben, hep uç noktamı yakalamaya çalışıyorlar, yaptığım ii şeyleri görmek istemiyorlar...
canım sanırım arkadaş o kelimeyi bir bayana yakıştıramadığı için öyle söyledi.beni kullanmak istedi falan yazsaydın daha iyi olurdu sanki.o yüzden öyle demiştir.
ne yazacağımı bilemedim.sadece çok dikkat et şuan doğru karar veremiyorsun bence.yanlış bir şey yapma.ve sakın nette tanıştığın erkeklerle falan de görüşme.bunun yanlış olduğunu sen de biliyorsun zaten.alabiliyorsan psikolojik destek al derim.
Neden??
Chatla evlenen çiftler yokmu? Ben bazı insanların ş..sizliğini anlatmaya çalıştım orada, hem bu hayatta karşılaltığımın en basitiydi neden orada takılı kaldın? Diğerleri ilgini çekmedi dimi, işte insanlardan bu yüzden nefret ettim ben, hep uç noktamı yakalamaya çalışıyorlar, yaptığım ii şeyleri görmek istemiyorlar...
arkadaşaım benim bi uç nokta yakalama çabam yok
o kelimenin geçtiği bi konu beni rahatsız etti,
daha düzeyli bir anlatım beklerdim belki de
ayrıca elbette evlenen var ama bi oranla istersen
%90 nının derdi o senin söylediğindir
hayatta bol şanslar
Gerçekten sinirlerin fena yıpranmış, herkesin senin bir açığını yakalamaya çalıştıklarına takılmışsın..
Belki 1-2 insan böyledir karşına çıkan.Ama bu, hayatta herkesin ve burdakilerin senin uç noktalarını yakalama gibi bir niyeti olduğu anlamına gelmez.
Bence kendine güven konusunda birşeyle yapman gerekiyor..
Atlatılamayacak sorunlar değil bunlar..
Biraz gayret ve istek sadece..
flim gibi hayat bence chat falan gşrme ordaki insanlra güvenme daha gençsin karışına sevebileceğin biri çıkar unutma gün doğmadan neler doğar babanı kaybetmenede çok üzüldüm . hayata daha farklı gözlerle bak hiç olmazsa annen var sağlığın yerinde çalışıyorsun hayatta herşey evlenmek değil evlilikte çok zor aslında
çok karışıksın bence ve çok sorguluyosun hayatı..sanki tek tek çekip acı ve kötü olanları çelmişsin hayatından..
sen mutsuzluğa bu kadar sarınırsan onu üzerinden atamazsinki..
dışardan seni bu nedenli alt üst edecek bi durum gibi gelmedi yaşadıkların..dışı beni içi seni yakar tabi bu durumda ama bu kadarda umutsuz va acı dolu bakma hayata..hoşcakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?