• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Önce ne için okumak istediginizi niyet edeceksiniz sonrada 4444 kere bu dua okunacak 1 günde değil tabi ne zamana kadar okuyabilirseniz artık abdestli olmanıza gerek yok ama başınız kapalı olsa güzel olur
Teşekkür ederim canım salatı tefriciye şu an dua grubundayım okuyoruz zaten rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

İlk denemede hamile kaldım çok şükür Allah'ıma şu an 35. Haftadayim 🙏 bu yolda emek veren dua eden herkese aynı mutluluğu yaşasın hep dua ederim. Sebepsiz infertilite dendi bize 2 sene denedik olmayınca uzatmayalım diyip tüp bebeğe başladık Malatya'da doğu fertil tüp bebek merkezinde canım doktorlarım Denizhan deniz ve uğraş uçar hocalarım var Allah onlardan razı olsun .
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar bu yolda istediğinizi Allah verecek ama bugün ama yarın..

Hayirli olsun , ilk denemde hamile kalmak, doğal yollarla hamile kalabilmek kadar şanslı bir durum

Saglikla , mutlulukla gelsin bebisiniz

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Merhaba benim 3 .denenem olacak ama daha transfer olmadım oyuzden oylayamadim daha inşallah son olur hepimizin gönlüne göre 🙏🙂

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Öncelikle inş Rabbim isteyen herkese nasip eder ve tüp bebek yolcugunda başarılı sonuçlar almayı nasip eder.Benim yolculuğum uzun sürdü 2016 da başladım ilk denemem Bursa Acıbadem 3.gun embriyosu ve negatif zaten pozitif olması çok beklenemezdi çünkü yumurta toplama günü gecesi darbe oldu stres bir yana izinler durduruldu cok sıkıntılıydı.
2 denemede ayni yerde oldu yine negatif bu sefer çok iyi geçmişti ve kalite de iyiydi.
3.denemede doktor tavsiyesi üzerine İstanbul Brüksel tüp bebek 3.gun embriyosu ve negatif ama doktor ve ekip çok iyi
4.deneme yine Brüksel bu sefer ilk kez 5.gun embriyosu ve 5 AB kalitesi aynı zamanda dondurulmuş embriyolarim var ama yine negatif
5.deneme dondurulmuş embriyo ve sonunda savaşçı prensesim dünyaya geldi Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum asla pes etmeyin çok zor ama sonu güzel olacak inş

By aazorluklar yasamissiniz ama sonu güzel bitmiş. Inşaallah herkese nasip olsun
Öncelikle inş Rabbim isteyen herkese nasip eder ve tüp bebek yolcugunda başarılı sonuçlar almayı nasip eder.Benim yolculuğum uzun sürdü 2016 da başladım ilk denemem Bursa Acıbadem 3.gun embriyosu ve negatif zaten pozitif olması çok beklenemezdi çünkü yumurta toplama günü gecesi darbe oldu stres bir yana izinler durduruldu cok sıkıntılıydı.
2 denemede ayni yerde oldu yine negatif bu sefer çok iyi geçmişti ve kalite de iyiydi.
3.denemede doktor tavsiyesi üzerine İstanbul Brüksel tüp bebek 3.gun embriyosu ve negatif ama doktor ve ekip çok iyi
4.deneme yine Brüksel bu sefer ilk kez 5.gun embriyosu ve 5 AB kalitesi aynı zamanda dondurulmuş embriyolarim var ama yine negatif
5.deneme dondurulmuş embriyo ve sonunda savaşçı prensesim dünyaya geldi Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum asla pes etmeyin çok zor ama sonu güzel olacak inş

Benim daha öncesinde iki negatif denemem oldu. Sonra bahçecide sabri cavkaytarda başladım ve ilk denemede Allahıma şükür bebeğimi kucağıma aldım. 3. Denememde bebeğime kavuşabildim.

İki kez normal gebeliğim oldu ama kalp atışı durması ve boş gebelikten kürtaj oldum. Doktorumun normal yolla denemeye devam et demesine rağmen biz yaştan dolayı denemek istedik ilk deneme 3. gün ve tek embriyo ile tek yumurta ikizlere hamileyim . allah isteyen herkese benim gibi tek seferde versin inşallah :)
Yaşiniz kac. Benimde durumum aynı sayılır bende bir keZ tüp bebek yaptım negatif sonra iki.dogal.yolla hamileliğim var ve 10. Haftada düşük oldu.

Öncelikle hayırlı geceler RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benimde bi kızım var normal yolla oldu 5 yaşında şu an klomen tedavisi görüyorum olmasa bi kaç ay içinde tüp Bebek yapcaz inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum nasıl oluyor bu süreci geçirenler altan çok işlem yapılıyor mu nasıl geçiyor

Öncelikle hayırlı geceler RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benimde bi kızım var normal yolla oldu 5 yaşında şu an klomen tedavisi görüyorum olmasa bi kaç ay içinde tüp Bebek yapcaz inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum nasıl oluyor bu süreci geçirenler altan çok işlem yapılıyor mu nasıl geçiyor
Butun işlemler alttan zaten 😃 bı tek iğneler gobekten

Merhaba ben daha önceden femera ile çatlatma denedim 8 kez falan daha sonra 1 aşılama denedim hiç birinden sonuç alamadım rahim filmim temiz tüplerim açık artık en son Ümit tüp bebek yaptırdık 2 mart transfer günümdü ve pozitifi gördük Allah’a çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşAllah 10 gün sonra ultrasona gideceğiz 😍😍

Herkese merhaba 🙋‍♀️
maslak acıbadem Dr. Suat Dede ile tedavi sürecine girdim. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer yapıldı. İlk denememdi ve ikisi de tuttu. Bugün itibariyle bebeklerim 9 haftaşıklar🥰Çok tatlı bir doktor. 💕💕 gönğl rahatlılığıyla tavsiye ederim

Herkese merhaba 🙋‍♀️
maslak acıbadem Dr. Suat Dede ile tedavi sürecine girdim. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer yapıldı. İlk denememdi ve ikisi de tuttu. Bugün itibariyle bebeklerim 9 haftaşıklar🥰Çok tatlı bir doktor. 💕💕 gönğl rahatlılığıyla tavsiye ederim
Sorun neydi peki canim

Canım bende Aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptırdım 5aa kaliteydi ama sonuç negatif oldu yarın ikinci transferimi olacağım inşallah pozitif görürüz bu defa ankara Centrum tüp bebek merkezinde yapıldı şimdi ikincide ordan yapılacak dualarınız bekliyorum 🤲🏻

5. Denemede farklı olarak ne yapıldı. Birde kalite olarak nasıldı?

Back