• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz peki? Kaçıncı gün embrıyosu transfer edildi? Geçen sefer 6 yumurtaya ragmen embrıyo olusmaması modumu cok düşürdü :(

3.denemede pozitif gördüm.

1.denemede 3 yumurta vardı 4 toplandı. 2 si döllendi ve 5.güne gitti donduruldu. Dondurulmuş 1 embriyo denemesi negatif. 1 i bekliyor.

2. denemede 5 yumurta vardı 6 toplandı. 3ü döllendi ama 1 i 5.güne gitti, 1 i 6.güne gitti donduruldu. 5.güne giden dondurulmuş denendi negatif. 6.gün embriyosu bekliyor.

3.denemede taze yapmaya karar verdik. 3 yumurta vardı 4 toplandı. 3ü döllendi. 1i 5.gün embriyosu olarak transfer edildi - pozitif. 1i 6.gün embriyosu olarak donduruldu.

Yani hiçbir denememde 5ten fazla görülmedi, 6dan fazla toplanmadı. 3yumurta görüldüğü son denememle hamile kaldım. Bize 1 kaliteli yumurta lazım ve o hangi ay olarak bilinmez. O yüzden bence 3 yumurta görünmesi gayet iyi.

3.denemede pozitif gördüm.

1.denemede 3 yumurta vardı 4 toplandı. 2 si döllendi ve 5.güne gitti donduruldu. Dondurulmuş 1 embriyo denemesi negatif. 1 i bekliyor.

2. denemede 5 yumurta vardı 6 toplandı. 3ü döllendi ama 1 i 5.güne gitti, 1 i 6.güne gitti donduruldu. 5.güne giden dondurulmuş denendi negatif. 6.gün embriyosu bekliyor.

3.denemede taze yapmaya karar verdik. 3 yumurta vardı 4 toplandı. 3ü döllendi. 1i 5.gün embriyosu olarak transfer edildi - pozitif. 1i 6.gün embriyosu olarak donduruldu.

Yani hiçbir denememde 5ten fazla görülmedi, 6dan fazla toplanmadı. 3yumurta görüldüğü son denememle hamile kaldım. Bize 1 kaliteli yumurta lazım ve o hangi ay olarak bilinmez. O yüzden bence 3 yumurta görünmesi gayet iyi.
Benım doktorum sayı az oldugu ıcın 3.gün transfer etme taraftarı oluyor hep.ilkinde öyle oldu tutmadı.2.de 5e giden olmadı. Bu seferde 3.güne giden olursa transfer edecek bence.siz iyi beklemıssınız 5.güne kadar

Benım doktorum sayı az oldugu ıcın 3.gün transfer etme taraftarı oluyor hep.ilkinde öyle oldu tutmadı.2.de 5e giden olmadı. Bu seferde 3.güne giden olursa transfer edecek bence.siz iyi beklemıssınız 5.güne kadar

Valla doktor bekleyelim dedi bana sormadı bile :p herhalde giden olunca da diğerlerini de bekletti. Benim yarım rahimim var bu yüzden tek embryo trabsferi oluyor. 3.günde 2 tane transferi riskli buldu herhalde en iyisini, blast olanı transfer edelim dedi ondan bekledi. Normal rahimim olsa yaşım 35, iki embriyo transferine uygunum aslında.

Valla doktor bekleyelim dedi bana sormadı bile :p herhalde giden olunca da diğerlerini de bekletti. Benim yarım rahimim var bu yüzden tek embryo trabsferi oluyor. 3.günde 2 tane transferi riskli buldu herhalde en iyisini, blast olanı transfer edelim dedi ondan bekledi. Normal rahimim olsa yaşım 35, iki embriyo transferine uygunum aslında.
Ne güzel maasallah hamilesiniz suan,donmus embrıyolarınız da var.cok güzel ilerlemişsiniz.yarın opu var benım. Bu seferde olmazsa biraz ara verecegım maddi manevi yıprandık :(

Ne güzel maasallah hamilesiniz suan,donmus embrıyolarınız da var.cok güzel ilerlemişsiniz.yarın opu var benım. Bu seferde olmazsa biraz ara verecegım maddi manevi yıprandık :(

Hiç moralinizi bozmayın. Yarın bebeğimin ilk günü diye düşünün :) transfer sonrası ben sürekli çok sevdiğim dizileri izleyip kitap okumuştum. Aklıma getirmedim transfer olduğumu. O zaman tuttu artık bir alakası var mı bilmiyorum. Tutmayanlarda sürekli transferi düşünüp duruyordum. Rahat olun, mutlu olun. İnşallah bebişinize sağ salim kavuşun :)

Ne güzel maasallah hamilesiniz suan,donmus embrıyolarınız da var.cok güzel ilerlemişsiniz.yarın opu var benım. Bu seferde olmazsa biraz ara verecegım maddi manevi yıprandık :KK43:
Siz taze transfer mi olacaksınız? Kaç yumurtanız döllenmiş bilgi alabildiniz mi

Aradılar bugün,3 yumurtadan 2si olgun demıslerdi sımdı de 1 tanesi daha elenmiş kaldı 1. Takip ediyoruz dediler.bişeyde sormadım moralım alt üst oldu
Moralini bozma canım Allah 1 embriyoyla bile nasip eder inşallah. Umudunu sakın kaybetme

Valla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)
Merhaba ne duası çok merak ettim

Merhaba atkadaşlar (:
Bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum ki umut olsun sizlere. Allahıma bin şükür ilk denememizde pozitifi gördük 😊 Bizim problem şiddetli erkek faktörü ve benim pcos olmamdı... yaşım 27 eşim 33. Tedavim Şişli memorialde oldu, doktorlara inandım, güvendim ve kendimi tamamen ellerine bıraktım. Allah onlardanda binlerce kez razı olsun. Pcos oldugum icin transferim dondurlumus 5 gun embriyosuydu. Pozitif sonuca daha cabuk variriz umuduyla birkac iyi kalite olan embriyoyu pgt ye gonderdik ve ordan saglikli çıkan bir taneyi transfer ettiler 😊 transferden sonra 9 günlük bekleyişimiz güzel sonuçlandı. Şimdi ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama inşallah herşey yolunda gider Allahım herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yolumuz zor ama umudumuzu kaybetmemeliyiz. Bu yola çıkarken kolay olmicak dedim kendime ilkte olmaz ama olana kadar denemeye devam ediceğime söz vermiştim. Her zaman dualarımdasınız 🤲🏼☘️ Bir gün Mucizelerimiz bizi bulacak..

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Merhaba benim geçirilmiş bir myom ameliyatım polikistik over olmam dışında bilinen bir problemimiz yoktu.Umut bahçeci prof. Sabri Cavkaytar ilk ivf hekimimizdi.İlk muayene de dondurulacağını söylemişti.30 yumurta toplandı 19 olgun 14 tanesi döllenmiş, 5. Günü 7 tane kalmış ve dondurulmuş.4AA olan embriyo transferi iki ay sonra(rahim dinlendirme işlemi) yapıldı.test tarihinden 4 gün önce kanamam oldu,2 gün sonra da kan test yapıldı pozitif çıktı şimdi 11 haftalığız.Ivf için gittiğimde aklımda sadece şu vardı herkes üzerine düşeni yapacak sende sana söyleneni harfiyen yap sonrası Allaha kalmış ve üzerimde garip Bi huzur vardı.Sanırım onca zaman tek başıma çırpındığım girdapta artık daha kalabalık bir ekiple mücadele veriyordum.Onlar gerçekten profesyoneldi bende de hiç acaba yoktu.Umarım sizlerinde karşısına doğru insanlar çıkar ve süreç olabildiğince yormadan üzmeden hayırlısıyla iyi sonuçlara gider

Merhaba benim geçirilmiş bir myom ameliyatım polikistik over olmam dışında bilinen bir problemimiz yoktu.Umut bahçeci prof. Sabri Cavkaytar ilk ivf hekimimizdi.İlk muayene de dondurulacağını söylemişti.30 yumurta toplandı 19 olgun 14 tanesi döllenmiş, 5. Günü 7 tane kalmış ve dondurulmuş.4AA olan embriyo transferi iki ay sonra(rahim dinlendirme işlemi) yapıldı.test tarihinden 4 gün önce kanamam oldu,2 gün sonra da kan test yapıldı pozitif çıktı şimdi 11 haftalığız.Ivf için gittiğimde aklımda sadece şu vardı herkes üzerine düşeni yapacak sende sana söyleneni harfiyen yap sonrası Allaha kalmış ve üzerimde garip Bi huzur vardı.Sanırım onca zaman tek başıma çırpındığım girdapta artık daha kalabalık bir ekiple mücadele veriyordum.Onlar gerçekten profesyoneldi bende de hiç acaba yoktu.Umarım sizlerinde karşısına doğru insanlar çıkar ve süreç olabildiğince yormadan üzmeden hayırlısıyla iyi sonuçlara gider

Bende ankara bahçecide pozitifi gördüm ve şuan 33 haftalık hamileyim çok şükür 🤲😍

1. Memorial Bahçelievler, 3 yumurta 2 boş 1 döllenmedi.
2. MedicalPark Bahçelievler, hiç yumurta çıkmadı
3. Bahçeci Fulya, 7 yumurta 3 boş 1 döllenmedi 4 tane 5. Gün embriyosu elde edildi ve biri sıcak transfer yapıdı. Daha çok taze ama hamileyiim 🙏🏻☺️
He eğer umut olmak konusuna gelirsek; bu tedavilerin öncesinde üç kere çikolata kisti ameliyatı geçirdim hatta birinde kist apse yapıp yumurtalıklardan birinin alınmasına sebep oluyodu az kalsın. Hatta bir yumurtalık diğerinden küçük, riske girende sağlam olandı. Umut hep var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bununla sınamasın🙏🏻

1. Memorial Bahçelievler, 3 yumurta 2 boş 1 döllenmedi.
2. MedicalPark Bahçelievler, hiç yumurta çıkmadı
3. Bahçeci Fulya, 7 yumurta 3 boş 1 döllenmedi 4 tane 5. Gün embriyosu elde edildi ve biri sıcak transfer yapıdı. Daha çok taze ama hamileyiim 🙏🏻☺️
He eğer umut olmak konusuna gelirsek; bu tedavilerin öncesinde üç kere çikolata kisti ameliyatı geçirdim hatta birinde kist apse yapıp yumurtalıklardan birinin alınmasına sebep oluyodu az kalsın. Hatta bir yumurtalık diğerinden küçük, riske girende sağlam olandı. Umut hep var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bununla sınamasın🙏🏻
Merhaba 3. Denemede farkli olarak bisey kullandiniz mi acaba? Bende de dollenme problemi var

Merhaba 3. Denemede farkli olarak bisey kullandiniz mi acaba? Bende de dollenme problemi var
Evet tedavinin başlangıçta gonal-f , klomen tablet, growt hormon ve pergoveris kullandım 6 gün kadar sonra klomen tableti bıraktım gonal-f yumurtalık Karşılık vermediği için 150’den 225 e çıkarıldı. Tedavinin son dört günündede ilaçlara cetrotide eklendi. Sonra Standart çatlatma iğneleri falan. Siz kaç deneme yaptınız daha önce

Evet tedavinin başlangıçta gonal-f , klomen tablet, growt hormon ve pergoveris kullandım 6 gün kadar sonra klomen tableti bıraktım gonal-f yumurtalık Karşılık vermediği için 150’den 225 e çıkarıldı. Tedavinin son dört günündede ilaçlara cetrotide eklendi. Sonra Standart çatlatma iğneleri falan. Siz kaç deneme yaptınız daha önce
Benim amh 0.93 ilk denemem 14 yumurta toplandi, 1 dollendi 3. Embriyosu sonuc negatif maalesef, yine ayni sey olucak diye baslamaya korkuyorum artik tedaviye, biesteron ve ari sutu karisimi aldim 2 ay ara verip bunlari kullanicam, size genetik test vb. Yapildi mi peki başarısız denemelerden sonra?

Benim amh 0.93 ilk denemem 14 yumurta toplandi, 1 dollendi 3. Embriyosu sonuc negatif maalesef, yine ayni sey olucak diye baslamaya korkuyorum artik tedaviye, biesteron ve ari sutu karisimi aldim 2 ay ara verip bunlari kullanicam, size genetik test vb. Yapildi mi peki başarısız denemelerden sonra?
Hayır genetik test falan olmadı. İnan o kadar zor başladım ki son tedavime hatta bir dönem psikolojik destek aldım ilaç kullandım. Geçen sene ikinci denemeden sonra yumurtalıkta apse Oluştu ve ölümden döndüm. Ama bir cesaret tekrar başladım iyi ki de başlamışım doktoruma çok güvenerek başladım Allah kuvvetinide veriyor. Benim amh 0,5 falandı heralde yanlış hatırlamıyorsam

Back