- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.907
- 83
- Konu Sahibi _Citlembik_
Peki problem neydi2.denememde pozitif görmüştüm Fakat düşükle sonuçlandı.Bir aksilik olmazsa Bayram sonu 3.tedavime başlayacağım sil baştan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki problem neydi2.denememde pozitif görmüştüm Fakat düşükle sonuçlandı.Bir aksilik olmazsa Bayram sonu 3.tedavime başlayacağım sil baştan..
Benim eşimde problemi ciddi sperm sorunu var.muhtemelen genetik bozuktu.Hersey iyiydi onun dışında.Embriyo 5aa kaliteydi , rahimde bir sorun gözükmüyordu.Ama her ihtimale karşı bu sefer Histereskopı olacağımPeki problem neydi
Benim de işimde çok ciddi derecede sperm problemi var aynı zamanda 45 kromozomlu ,normal şartlarda her birey 46 kromozomla doğarmış. Haliyle Buda tüp bebekte ki süreci daha derin ve yorucu hale getiriyor.Benim eşimde problemi ciddi sperm sorunu var.muhtemelen genetik bozuktu.Hersey iyiydi onun dışında.Embriyo 5aa kaliteydi , rahimde bir sorun gözükmüyordu.Ama her ihtimale karşı bu sefer Histereskopı olacağım
Bizde genetik bir problem yok bu sebeple pgt düşünmüyorum şimdilik çünkü garantisi yok.Evet 1 yıl önce çektirmiştim hiç Bir sorun yoktu.Aslinda aygul hoca bu denemede Histereskopı yapalım dedi ama ben istemedim şimdi böyle birşey olunca aklımda soru işareti kalmasın diye Histereskopı yaptıracağımBenim de işimde çok ciddi derecede sperm problemi var aynı zamanda 45 kromozomlu ,normal şartlarda her birey 46 kromozomla doğarmış. Haliyle Buda tüp bebekte ki süreci daha derin ve yorucu hale getiriyor.
Ne kadar iyi bir embriyo olsa da genetik teste göndermek çok daha mantıklı bir yol diye düşünüyorum tabi bu da büyük bir maddiyat gerektiriyor.
Histeroskopi yerine rahim filmi çekildiniz mi?
Histereskopinın peki maliyeti ne kadar dedilerBizde genetik bir problem yok bu sebeple pgt düşünmüyorum şimdilik çünkü garantisi yok.Evet 1 yıl önce çektirmiştim hiç Bir sorun yoktu.Aslinda aygul hoca bu denemede Histereskopı yapalım dedi ama ben istemedim şimdi böyle birşey olunca aklımda soru işareti kalmasın diye Histereskopı yaptıracağım
5 bin e yakın malasef baya maliyetli oda .Histereskopinın peki maliyeti ne kadar dediler
Ne kadar pahalı bu böyle ya 5 saat sütmeyen işlem için 5 bin .5 bin e yakın malasef baya maliyetli oda .
Sanırım rahimdeki herşey film de görünmüyormuş Histereskopı de daha detaylı oluyormuş birde herhangi birşey varsa rahimde düzeltilecek . Zannetmiyorum birşey olduğunu ama aklımda soru işareti kalmasın diye yaptıracağım bakalım.Ne kadar pahalı bu böyle ya 5 saat sütmeyen işlem için 5 bin .
Yazık günah yemin ediyorum ya.
Bu arada bunun rahim filminden farkı ne oluyor
MasAllah benimde 3.transferle kavuştugum bir oglum var 1 ay önce kurtaj oldum ıcim buruk bi evlada daha sahip olmak istiyorum ama hissettiğim bu duygudan dolayi da suçluluk hissediyorum sanki istemeye hakkim yokmus gibi6 sene sonunda 2. Deneme sonunda oğluma kavuştum 3 sene önce. Öncesindeki aşılama ilaç tedavisi ameliyatlar vs söylememe gerek yok sanırım.
Tam üç yıl sonra tüp bebek yaptırdığım tarihlerde kendiliğinden hamile kaldım tamamen sürpriz. Hiç düşünmezken.10 gün sonra da kızımı alacağım inş kucağıma.
Herkese umut olsun. 6 yıl boyunca döktüğüm gözyaşlarını içimin sızlamasını sadece bunu yaşayanlar bilir.
Allahtan umut kesilmez. Tüm isteyenlere nasip etsin rabbim. Hepinize duacıyım. (olmama sebebi : sebepsiz infertilite ve polikistik over)
Hiç öyle düşünme. Niye suçluluk duyasın.senin olacak diye başkasının olmayacak demek değil ki. Ama ben de hep önce isteyenler için dua ettim. Allah biliyor ikinciyi düşünmedim hiç. Bundan sonrası için de öyle. Allah önce olmayanlara bakabilecek gücü psikolojisi olanlara versinMasAllah benimde 3.transferle kavuştugum bir oglum var 1 ay önce kurtaj oldum ıcim buruk bi evlada daha sahip olmak istiyorum ama hissettiğim bu duygudan dolayi da suçluluk hissediyorum sanki istemeye hakkim yokmus gibi
Tup bebek ile spontan oluşan gebelik arasında saglik açısından bir fark olur mu arkadaşlar otizm down sendromu açısından
3 rabbim dileyen herkese nasip etsin inşalllahArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden umarım boş kalmaz burası
ĞMerhaba 32 yaşındayım doğuştan yarım rahim teşhisi konulması için yaklaşık 2 yil tedaviler doktorlar ameliyatlar vs geçirdim en sonunda 2020 yılında bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine kocaeli üniversite hastanesi umuttepe de Dr. EMEK DOĞER hocayla tanıştım yaklaşık 2 aylık bir rapor ve tedavi süreci sonucunda ağustos ayında kaliteli çift embrio transferim oldu çok şükür ilk denemede de tuttu dilerim isteyen tüm kadınlarımızın kucaklari hayırlısıyla dolar
Allah yardımcımız olsun bu süreç cok zor kim ne derse ona inanıp yapıyoruz. Ama son gittiğim doktor biraz ufkumu açtı diyebilirim. Histerskopi gibi işlemler merkezlerin sırf 2-3 bin lira daha fazla alabilmek için yaptığı işlemler dedi. Yapılan calısmalardan bahsetti. Bu işlemin tüp bebekte olumlu sonuca götürmeye yardımcı olmadığ kanıtlanmış öyle söyledi. Eğer cok gerekli değilse araştırıp gidin lütfen belki bilmek istersiniz diye yazdım.Sanırım rahimdeki herşey film de görünmüyormuş Histereskopı de daha detaylı oluyormuş birde herhangi birşey varsa rahimde düzeltilecek . Zannetmiyorum birşey olduğunu ama aklımda soru işareti kalmasın diye yaptıracağım bakalım.