- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Çok geçmiş olsun canım haklısın gerçekten eşinin sağlığı öncelik şuanda umarım tamamen bitmiş geçmiştirBen de ağrı olmadı canım. Takviye kullananı 2 ay olacak bakalim rabbimden hayirlisi benim eşimde testis tümörü tespit edildi geçen yıl bi testis alındı malesef sıkıntılarımız var Allah korusun ilerler falan diye hep korkuyorum yani her acıdan zor durumdayız öncelik eşimin sağlığı sonrası cocuk. Bakalim her şeyin hayirlisi
Insaallah canim geçen hafta kontrole gtti işte tomografi sonuçları raporları bikac gune çıkacak rabbim hayırlı gzuel haberler almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun canım haklısın gerçekten eşinin sağlığı öncelik şuanda umarım tamamen bitmiş geçmiştirvardır bir zamanı zaten evladınız olacaksa her şekilde gelir size..takviyeler tümör riskini de azaltacaktır diye düşünüyorum
Merhaba eşinizin testis tümörü olduğunu okudum, size moral olmak istedim. Eşim 2011 de testis tümörü oldu, 1 testis alındı ve 2012 de 4 kür kemoterapi gördü. Çok şükür sonra hiçbir sorun yaşamadık. Hep takiplerimiz tomografi kan verme gibi şeyler yaptırdık. İzmirdeyiz biz. Sakın moralinizi bozmayın. Bizde spermiyogram normal çıkıyor. Ancak ilk tüp deneyimi negatif, 2. Si kimyasal oldu. Taze spermler iyi göründüğü için dondurulmuşları denemedik ancak gidişhata göre onları da kullanabiliriz. Çünkü şüpheleniyorum. Dna hasar testi yaptırabilirim.Ben de ağrı olmadı canım. Takviye kullananı 2 ay olacak bakalim rabbimden hayirlisi benim eşimde testis tümörü tespit edildi geçen yıl bi testis alındı malesef sıkıntılarımız var Allah korusun ilerler falan diye hep korkuyorum yani her acıdan zor durumdayız öncelik eşimin sağlığı sonrası cocuk. Bakalim her şeyin hayirlisi
Gerçekten çok sevindim kemoterapi almış olmasına rağmen sperm çıkıyor yani öyle mi kac çıkıyor sayı hareketlilik canım. Bir de tümör alınırken hangi evrendeydi bizimki birinci evreydi seminom dendi yani . Lütfen yazarsan çok sevinirim canımMerhaba eşinizin testis tümörü olduğunu okudum, size moral olmak istedim. Eşim 2011 de testis tümörü oldu, 1 testis alındı ve 2012 de 4 kür kemoterapi gördü. Çok şükür sonra hiçbir sorun yaşamadık. Hep takiplerimiz tomografi kan verme gibi şeyler yaptırdık. İzmirdeyiz biz. Sakın moralinizi bozmayın. Bizde spermiyogram normal çıkıyor. Ancak ilk tüp deneyimi negatif, 2. Si kimyasal oldu. Taze spermler iyi göründüğü için dondurulmuşları denemedik ancak gidişhata göre onları da kullanabiliriz. Çünkü şüpheleniyorum. Dna hasar testi yaptırabilirim.
Siz nasıl fark ettiniz peki hemen ameliyat mi olduGerçekten çok sevindim kemoterapi almış olmasına rağmen sperm çıkıyor yani öyle mi kac çıkıyor sayı hareketlilik canım. Bir de tümör alınırken hangi evrendeydi bizimki birinci evreydi seminom dendi yani . Lütfen yazarsan çok sevinirim canım
Tup bebekle mi oldu canım. Sorun neydi pekiKızlar selam :) ben 1 aşılama 3 tüp bebek sonrası hamile kaldım şükür, maşallah 16 haftalık ikizlere hamileyim şuan. Allah isteyen herkese acilen nasip etsin inşallah :) sorularınız olursa çekinmeyin lütfen
Benim hikayem daha farklı,tüp bebekte iki denemeden sonra denemeyi bıraktım ve kendiliğinden geldi. Tanrı herkese en hayırlısını en hayırlı şekilde versin, sevgilerArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
Sonuç ne cıktı acaba:)Cuma günü testim benimsonuç çıkar çıkmaz ankete katılırım. İlk denemem benim
Allah tamamına erdirsin inşaallah. Sorun neydi sizdeMerhabalar pozitif çıktı
Eş faktörü sperm azlığıAllah tamamına erdirsin inşaallah. Sorun neydi sizde
Bizde de sorun o. Sperm değerleri nasildi peki canim sayı falan kaçtıEş faktörü sperm azlığı
İlk testimizde sadece 5 Di. 3 ay tedavi gördük evde beslenmesine dikkat ederim 1000 milyona çıktı. Daha sonra tüp bebege başladık hemenBizde de sorun o. Sperm değerleri nasildi peki canim sayı falan kaçtı
Yani sadece 5 motil sperm vardı ve bir milyona cıktı öyle mi. Maşaallah cok iyi artmış ya. Tedavide neelr yapildi evde neler yaptiniz anlatir misn canimİlk testimizde sadece 5 Di. 3 ay tedavi gördük evde beslenmesine dikkat ederim 1000 milyona çıktı. Daha sonra tüp bebege başladık hemen
Vallahi canım hayatımıza keçi boynuzun suyu girdi. Alıp kaynatıp içiriyordum. Haftada 2 defa mutlaka balık yiyorduk. Günlük bir muz, bir avuç fındık, Ceviz, badem. Bitter çikolata bir parça. Brokoli sperm yapan tüm şeyleri hayatımıza hattım. Pekmez, tahin süt, baş ve muzdan karışım yaptım hafta 2 defa o şekilde toparladıYani sadece 5 motil sperm vardı ve bir milyona cıktı öyle mi. Maşaallah cok iyi artmış ya. Tedavide neelr yapildi evde neler yaptiniz anlatir misn canim
Anlafim canim biz de 2 aydir keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ve proxeed plus kullanıyor esim. Bakalim bi sure kullanıp sonra ikinci denemeyi yapmayı planladık. Allahtan hayırlısı tabiVallahi canım hayatımıza keçi boynuzun suyu girdi. Alıp kaynatıp içiriyordum. Haftada 2 defa mutlaka balık yiyorduk. Günlük bir muz, bir avuç fındık, Ceviz, badem. Bitter çikolata bir parça. Brokoli sperm yapan tüm şeyleri hayatımıza hattım. Pekmez, tahin süt, baş ve muzdan karışım yaptım hafta 2 defa o şekilde toparladı
Kesinlikle canım rabbim den hayırlısı. Keçi boynuzunun gerçekten faydası çokAnlafim canim biz de 2 aydir keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ve proxeed plus kullanıyor esim. Bakalim bi sure kullanıp sonra ikinci denemeyi yapmayı planladık. Allahtan hayırlısı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?