Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Merhabalar bende oylamaya katılmak isterdim fakat hala deneme sürecindeyim halen pozitifi göremedim..Nisan'da 4.denememe baslicam..yaş 34 bir yıl önce iki tupumde alındı hidro yüzünden ve tek çarem tüp bebek..hashimoto tiroidiyim umarım bu kez olur..çok zor süreçler herkese sabırlar diliyorum..hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim..

Benim ilk denememde gonal 200 doz kullandım 4 yumurta toplandı hepsi dollendi mikroenjeksiyon yöntemi ile 1.deneme üçüncü gün embriyosu AA kalite negatif iki tane transfer edildi. 2.deneme üçüncü gün embriyosu AB kalite iki tane transfer negatif(yurt dışında yaşadığım için burda özel klinikte deniyorum mecburen) 3.deneme tekrar tedavi bu kez gonal 300 doz kullandim (klinik değiştirdim) dördüncü gün embriyosu iki transfer biri Blasto AB kalite diğerini hatırlamıyorum negatif..dondurulmuşlar 5.gune ilerleyemedigi için tekrar tedavi uygulanicak.. AMH düşük çok fazla yumurta toplanamiyor maalesef..4.deneme öncesi DHEA takviyesi bal,polen,arı sütü,d vitamini,balık yaği kullanıyorum bakalım bir farklilik olucak mi bu kez..

Şanslısınız maşallah
Bende iki aşı ama aşılamayı geç üç tüp deneme olumsuz bu ay da dördüncüyü denedik uzun bir zaman üzerine salı günü test ama o da olumsuz maalesef dün çok az da olsa adet belirtim geldi ve bu son denemem di
Umarım kimse aramadan nasip olur isteyenlere

Amin. Binlerce kez amin. Rabbim kolaylaştırsin güç kuvvet sabır versin. Dur bakalım salı gününü bekle yinede..

Canim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler
Merhaba konuşmanıza dalmış gibi oldum kusura bakmayın lütfen bizim de eşim aynı sizinkiyle teşhisi hem hız hem sayı hem morf problemi var.biz de ilk denedik kimyasal oldu ikinciye kadar birsuru takviye kullanıyoruz Mayıs'ta tekrar gideceğim takviyeler neredeyse 4 ay olmuş olacak umarım bu kez olur hepimizin

Canım siz nerede denediniz yaş kaç

Hakkında hayırlısı olsun. Özel değilse niye son denemem dedin?
Günaydın
Özel bir sebebi yok her seferinde olumsuz cevap alınca insan istemiyor artık yine denesek yine olmayacak bir daha hayal kırıklığı niye yaşayalım

Canım siz nerede denediniz yaş kaç
Merhaba canım biz İzmir irenbe de denedik ümit hanım doktorum.benim yaş 37 eşimin 48 o yüzden vitaminler sonrası tekrar deneyeceğiz bakalım bir daha da ancak dondurulmusum kalırsa denerim ilkinde kalmadı..siz neredesiniz?

Günaydın
Özel bir sebebi yok her seferinde olumsuz cevap alınca insan istemiyor artık yine denesek yine olmayacak bir daha hayal kırıklığı niye yaşayalım

Günaydın.
Dondurulmuş transfer veya yapıştırma yöntemi de denendi mi? Yaşlar kaç?
İnsallah yarın pozitif sonuc alırsınız

Biz diyarbakır bahcecide denedik olmadı malesef. Ben 32 eşim 39 yasinda

Biz diyarbakır bahcecide denedik olmadı malesef. Ben 32 eşim 39 yasinda
Hayırlısı canım sizin daha yaslariniz da erken olacak umudunu kesme birşey soracağım olumsuz tüp bebek sonrası hep ağrılı yumurtlama zamanlarım oluyor benim sende böyle farfliliklar oldu mu? Ama bence takviyeleri kullansın eşim biz etkisi oldu mu bilmiyoruz ama oldu diyen çok kişi var

Günaydın.
Dondurulmuş transfer veya yapıştırma yöntemi de denendi mi? Yaşlar kaç?
İnsallah yarın pozitif sonuc alırsınız
Üçüncü denememizde dondurmuştuk
Bizim kendi genetiğimize döllenmiş embriyonun ga genetiğine baktırmıştık Ankara’da özel bir yerde bir sorun çıkmamıştı ama bizim açıklanamayan ınfertılite diyorlar
Bir araya geldiğinde transfer edildiğinde birley oluyor olmuyor işte bunda çok umutluyduk ama bu işler için hatta şehit bile değiştirdik tayin isteyipte daha büyük yerlerde yaptıralım diye ( Bursa da yaptırdık bu arada ) bugün kanamam başladı bile yaşım 37 bu arada eşimde 43

Çok üzgünüm. Açıklanmayan infertilite de ayrı zor yinede umudunu kaybetme. Biraz dinlendir kendini..

Ben de ağrı olmadı canım. Takviye kullananı 2 ay olacak bakalim rabbimden hayirlisi benim eşimde testis tümörü tespit edildi geçen yıl bi testis alındı malesef sıkıntılarımız var Allah korusun ilerler falan diye hep korkuyorum yani her acıdan zor durumdayız öncelik eşimin sağlığı sonrası cocuk. Bakalim her şeyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…