- 17 Ağustos 2019
- 378
- 377
- 103
- 38
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Şanslısınız maşallah1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif
Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
Şanslısınız maşallah
Bende iki aşı ama aşılamayı geç üç tüp deneme olumsuz bu ay da dördüncüyü denedik uzun bir zaman üzerine salı günü test ama o da olumsuz maalesef dün çok az da olsa adet belirtim geldi ve bu son denemem di
Umarım kimse aramadan nasip olur isteyenlere
Merhaba konuşmanıza dalmış gibi oldum kusura bakmayın lütfenCanim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler
Bakalım usulen bir test yaptıracağım sonucu belli ama nasip başka yapılabilecek bir şeyAmin. Binlerce kez amin. Rabbim kolaylaştırsin güç kuvvet sabır versin. Dur bakalım salı gününü bekle yinede..
Bakalım usulen bir test yaptıracağım sonucu belli ama nasip başka yapılabilecek bir şey
Canım siz nerede denediniz yaş kaçMerhaba konuşmanıza dalmış gibi oldum kusura bakmayın lütfenbizim de eşim aynı sizinkiyle teşhisi hem hız hem sayı hem morf problemi var.biz de ilk denedik kimyasal oldu ikinciye kadar birsuru takviye kullanıyoruz Mayıs'ta tekrar gideceğim takviyeler neredeyse 4 ay olmuş olacak umarım bu kez olur hepimizin
GünaydınHakkında hayırlısı olsun. Özel değilse niye son denemem dedin?
Merhaba canım biz İzmir irenbe de denedik ümit hanım doktorum.benim yaş 37 eşimin 48 o yüzden vitaminler sonrası tekrar deneyeceğiz bakalım bir daha da ancak dondurulmusum kalırsa denerim ilkinde kalmadı..siz neredesiniz?Canım siz nerede denediniz yaş kaç
Günaydın
Özel bir sebebi yok her seferinde olumsuz cevap alınca insan istemiyor artık yine denesek yine olmayacak bir daha hayal kırıklığı niye yaşayalım
Biz diyarbakır bahcecide denedik olmadı malesef. Ben 32 eşim 39 yasindaMerhaba canım biz İzmir irenbe de denedik ümit hanım doktorum.benim yaş 37 eşimin 48 o yüzden vitaminler sonrası tekrar deneyeceğiz bakalım bir daha da ancak dondurulmusum kalırsa denerim ilkinde kalmadı..siz neredesiniz?
Hayırlısı canım sizin daha yaslariniz da erken olacak umudunu kesmeBiz diyarbakır bahcecide denedik olmadı malesef. Ben 32 eşim 39 yasinda
5 gün sonra verdim kan 181 çıktı beta gebelik testindede şükür 2 çizgi gördüm ayın 23 ünde doktor muaynem varhamilelik icin 10 olmasi gerekiyodu diye hatirliyorum biraz daha bekle yeniden yaptir derim
5 gün sonra verdim kan 181 çıktı beta gebelik testindede şükür 2 çizgi gördüm ayın 23 ünde doktor muaynem varhamilelik icin 10 olmasi gerekiyodu diye hatirliyorum biraz daha bekle yeniden yaptir derim
5 gün sonra verdim kan 181 çıktı beta gebelik testindede şükür 2 çizgi gördüm ayın 23 ünde doktor muaynem varİkiye katlarsa hamilelik yada kimyasal gebelik olabilir. Normalde 01 çıkıyor çünkü
Üçüncü denememizde dondurmuştukGünaydın.
Dondurulmuş transfer veya yapıştırma yöntemi de denendi mi? Yaşlar kaç?
İnsallah yarın pozitif sonuc alırsınız
Üçüncü denememizde dondurmuştuk
Bizim kendi genetiğimize döllenmiş embriyonun ga genetiğine baktırmıştık Ankara’da özel bir yerde bir sorun çıkmamıştı ama bizim açıklanamayan ınfertılite diyorlar
Bir araya geldiğinde transfer edildiğinde birley oluyor olmuyor işte bunda çok umutluyduk ama bu işler için hatta şehit bile değiştirdik tayin isteyipte daha büyük yerlerde yaptıralım diye ( Bursa da yaptırdık bu arada ) bugün kanamam başladı bileyaşım 37 bu arada eşimde 43
Aa süper bı haber. Yeni HCG salgilanmaya başlamışti demekki. Hayirli olsun5 gün sonra verdim kan 181 çıktı beta gebelik testindede şükür 2 çizgi gördüm ayın 23 ünde doktor muaynem varYorum için teşekkürler
Ben de ağrı olmadı canım. Takviye kullananı 2 ay olacak bakalim rabbimden hayirlisi benim eşimde testis tümörü tespit edildi geçen yıl bi testis alındı malesef sıkıntılarımız var Allah korusun ilerler falan diye hep korkuyorum yani her acıdan zor durumdayız öncelik eşimin sağlığı sonrası cocuk. Bakalim her şeyin hayirlisiHayırlısı canım sizin daha yaslariniz da erken olacak umudunu kesmebirşey soracağım olumsuz tüp bebek sonrası hep ağrılı yumurtlama zamanlarım oluyor benim sende böyle farfliliklar oldu mu? Ama bence takviyeleri kullansın eşim biz etkisi oldu mu bilmiyoruz ama oldu diyen çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?