• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Gerçekten çok sevindim kemoterapi almış olmasına rağmen sperm çıkıyor yani öyle mi kac çıkıyor sayı hareketlilik canım. Bir de tümör alınırken hangi evrendeydi bizimki birinci evreydi seminom dendi yani . Lütfen yazarsan çok sevinirim canım
Canım bizim karmaydı tümör. Seminom ve non seminom. Tek testis var ve sayı 4 milyon, ileri hareket %30-40. Morfoloji %1. Bizimki de ilk evredeydi ancak 4 kür kenoterapi aldık. Ancak tüp bebekte başarı sağlayamıyoruz. 2. Deneme de kimyasal oldu. Daha detaylı tetkik yada kemo öncesi sperm kullanılsın istiycem. Bence spermiyogram yetersiz. Biz de fena gözükmüyor spermiyogram. Ama sonuç hüsran. Bi yerde sorun var yani

Canım bizim karmaydı tümör. Seminom ve non seminom. Tek testis var ve sayı 4 milyon, ileri hareket %30-40. Morfoloji %1. Bizimki de ilk evredeydi ancak 4 kür kenoterapi aldık. Ancak tüp bebekte başarı sağlayamıyoruz. 2. Deneme de kimyasal oldu. Daha detaylı tetkik yada kemo öncesi sperm kullanılsın istiycem. Bence spermiyogram yetersiz. Biz de fena gözükmüyor spermiyogram. Ama sonuç hüsran. Bi yerde sorun var yani
Biz de seminom cıktı canım önce kemoterapi dediler sonra almasa da olur dendi sonuç olarak almadı tek testis ve o da küçükken sonradan indirilmiş testis çok az cikiyor sperm ilk deneme negatif çıktı bakalim ikinci için takviye falan kullanmaya basladik

benim ilk denemde dondurulmuş beşinci gün 5aa embriyo ile tek yumurta ikizlerim oldu. yani tek embriyo bölündü.
allah tüm isteyenlere uğraştırmadan nasip etsin inşallah.
Merhaba hayırlı olsun ikizleriniz 😊 bu nasıl oluyor bölünme doktorunuz nasıl açıklamıştı bu durumu?

Biz de seminom cıktı canım önce kemoterapi dediler sonra almasa da olur dendi sonuç olarak almadı tek testis ve o da küçükken sonradan indirilmiş testis çok az cikiyor sperm ilk deneme negatif çıktı bakalim ikinci için takviye falan kullanmaya basladik
Takiplerinizi sıkı sıkıya yaptırın. 2011 de bizim de tek testisi alıp kemo vermediler, 2012 de yaptırdığımız kan testin de b hcg yüksek çıktı. Apar topar kemo aldı eşim. O yüzden kan her ay vermeli🙏🏻Allah korusun🙏🏻

Takiplerinizi sıkı sıkıya yaptırın. 2011 de bizim de tek testisi alıp kemo vermediler, 2012 de yaptırdığımız kan testin de b hcg yüksek çıktı. Apar topar kemo aldı eşim. O yüzden kan her ay vermeli🙏🏻Allah korusun🙏🏻
Anladım canım geçen hafta kontrole gtti eşim haftaya çıkacak sonuçlar inşaallah iyi çıkar bakalim

Şanslısınız maşallah
Bende iki aşı ama aşılamayı geç üç tüp deneme olumsuz bu ay da dördüncüyü denedik uzun bir zaman üzerine salı günü test ama o da olumsuz maalesef dün çok az da olsa adet belirtim geldi ve bu son denemem di
Umarım kimse aramadan nasip olur isteyenlere 🥺🤲🏻

Üçüncü denememizde dondurmuştuk
Bizim kendi genetiğimize döllenmiş embriyonun ga genetiğine baktırmıştık Ankara’da özel bir yerde bir sorun çıkmamıştı ama bizim açıklanamayan ınfertılite diyorlar
Bir araya geldiğinde transfer edildiğinde birley oluyor olmuyor işte bunda çok umutluyduk ama bu işler için hatta şehit bile değiştirdik tayin isteyipte daha büyük yerlerde yaptıralım diye ( Bursa da yaptırdık bu arada ) bugün kanamam başladı bile 🥺🥺 yaşım 37 bu arada eşimde 43
Geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Bilinçaltı tedavi düşündünüz mü bilinçaltında çocuk istemiyor olabilirsiniz yada bilinçaltında başka bi sebep vardır. Sakin umutsuz olmayın bol dua edin bende hikayemi yazacam size umut olsun

Benimde ilk tedavim Gazi ünv nuray bozkurt negatif ikinci tedavi mehmet erdem hoca da boş kese oldu. Kürtaj oldum. Üçüncü tedavi şişli memorialda 42 yaşında tek yumurta tek embriyo ile tek yumurta ikizlerimi kucağıma aldım. Dr um fazla umutlanma demesine rağmen ben umudumu kesmedim rabbim ol derse olur dedim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizde sorun erkek faktörü olmasına rağmen bende de tedaviye başladığımız ay 3 yumurta vardı biri gelişmedi biri boş cıktı.

Benimde ilk tedavim Gazi ünv nuray bozkurt negatif ikinci tedavi mehmet erdem hoca da boş kese oldu. Kürtaj oldum. Üçüncü tedavi şişli memorialda 42 yaşında tek yumurta tek embriyo ile tek yumurta ikizlerimi kucağıma aldım. Dr um fazla umutlanma demesine rağmen ben umudumu kesmedim rabbim ol derse olur dedim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizde sorun erkek faktörü olmasına rağmen bende de tedaviye başladığımız ay 3 yumurta vardı biri gelişmedi biri boş cıktı.
Sperm değerleri nasıldı canim

3 Klomen 1'i çatlatma iğnesiz. 3 Femera yine 1'i çatlatma iğnesiz 6 kez ilaç tedavisi oldum. 2 aşılama oldum. 2.aşılamada Ohss ile şiştim buna rağmen ortalama 20 yumurta ile aşılama yapıldı.
Buz gibi polikistik overim. Lh'ım 24 civarı hep. Amh'ım 14
İlk tüp bebek 4aa tek dondurulmuş embriyo transferi Medical Park Karadeniz Hasan Tahsin Sanisoğlu - Kimyasal Gebelik
İkinci transferde kalite için biri 10 üzerinden 9 diğeri 8 dedi hocam asını besini karıştırmadı.( Kendisini aşırı seviyorum gereksiz bilgiyle doldurup insanı strese sokmaz hiç. İyi ise iyi der geçer. Buda dip not olsun gitmek isteyen olursa)
2 embriyo transferiyle şuan 12+4 günlük cinsiyetleri henüz belli olmayan ikizlerime hamileyim. Hala dondurulmuş 3 embriyom var.
Toplamada 27 adet toplandı. 7 tanesi iyi kalitede 5.günde donduruldu. İlkinde 2 Adet çözdürülüp 1 adet transfer edildi. 2.sinde 2 Adet çözdürülüp 2side transfer edildi. Rabbim nasip etti inşallah tamamını erdirir.

İsteyen herkese Rabbim tez vakitte uğraştırmadan nasip etsin inşallah 🤲 Benden bu kadar. ♥️

Yaş 29 2 aşılama bir hsg 2 yumurta toplama 3 başarısız tüp bebek denemesi bu ay da histereskopi oldum nisanda transferim var umarım nisan da 4. Deneme diye işaretlerim.. eşim hipospadias hastası görünürde sorun yoktu ikimizde de benim sağ tüp kapalı sadece ama vakti var demekki. Pgt yaptırdık era yaptırdık ona rağmen 3. Deneme tutmadı. En son yeniden toplama yapıldı histereskopi yaptırdık orda da rahme çizik atıldı. ikiz anneleri benim için dua ❤️

Ben kendi adıma değil ablamın adına işaretledim anketi ... 2 asilama 5 tüp bebek denemesi sonrası 6. Tüp denemsinde ikizlere hamile var doğuma az kaldı ..umudu kaybetmeyin hiç bir zaman ...sorun da sebepsiz kısırlık di ..

Bu beş denemede 5. Sinde farklı bir teknik kullanılmisti çok da bilmiyorim ama onda negatif sonuç alınca ümidini yitirmişti ...

Yeni bir doktora geçiş yaptı o doktor ona
"Sen deneyerek hedefine ulasacaksin" demisti

O doktor ile ilk denemede başarılı olundu..darısı isteyen herkesin başına inşallah 🤲
6. Deneme taze embriyo ile yapıldı bu arada ..
En son nerde tedavi gördü acaba

(2.denememdi) Over yetmezliğim olduğu için sadece 3 yumurtam vardı, 2 embriyo yaşamıştı..Transferin hemen öncesi söylenen, kaliteleri biri orta, biri ortadan daha kötüymüş. 5.gün embriyosuydu. 2si nakledildi..O kadar umudum kırıldı ki transfer sonrası daha fazla yatmam gerekirken belki en fazla 20 dk yattım, sonra amaan tutmayacak zaten ben acıktım dedm eşimle ayıptır söylemesi kebapçıya gitmiştik:)) bi gün dinlenip işe devam etmiştim, sonuç ikizlere 31 haftalık hamileyim :) Tutunacağı varsa tutunuyor..üzüldüm ama kafama çok takmadım elden ne gelir dedm, sanırım rahat olmak yapabilceğinz kadar akışa bırakmak, takıntı haline getirmemek önemliymiş.

(2.denememdi) Over yetmezliğim olduğu için sadece 3 yumurtam vardı, 2 embriyo yaşamıştı..Transferin hemen öncesi söylenen, kaliteleri biri orta, biri ortadan daha kötüymüş. 5.gün embriyosuydu. 2si nakledildi..O kadar umudum kırıldı ki transfer sonrası daha fazla yatmam gerekirken belki en fazla 20 dk yattım, sonra amaan tutmayacak zaten ben acıktım dedm eşimle ayıptır söylemesi kebapçıya gitmiştik:)) bi gün dinlenip işe devam etmiştim, sonuç ikizlere 31 haftalık hamileyim :) Tutunacağı varsa tutunuyor..üzüldüm ama kafama çok takmadım elden ne gelir dedm, sanırım rahat olmak yapabilceğinz kadar akışa bırakmak, takıntı haline getirmemek önemliymiş.
Maşaallah canım darısı bizlere olsun ikiz hep hayalimdir. Eşin de bi sıkıntı varmıydı peki

Merhaba ben 1.denemede pozitifi gördüm diye oy verdim ama kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin bozunduğunu öğrendik ve düşükle sonuçlandı. 2 dondurulmuşumuz vardı iyi kalite, düşükten 2 ay sonra transfer oldu ama tutmadı, transferden kan verene kadarki süreçteki stresimi tarif edemem. 1,5-2 ay kadar önce tekrar yumurta toplattık, 8 yumurtadan 4ü döllendi 3ü donduruldu. 3 gün önce de 2 embriyom rahmime kondu. İnşallah tutunmuşlardır ve pozitifi görür bebelerimi sağlıkla evime getiririm 9 ay sonra. Çok yıpratıcı bir süreç, anksiyetem tavan yaptı, psikolojik destek aldım bu dönemde, kendi kendimi tedavi edemedim artık o sınırı aşmıştım çoktan. Transfer öncesi ilk kez tansiyonum yükselmedi, ateşim çıkmadı, sıradan bir muayeneye gitmişim gibiydim. Test yapmama 6 gün kaldı, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah. Duaya ihtiyacım var 🙏🏼

Merhaba ben 1.denemede pozitifi gördüm diye oy verdim ama kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin bozunduğunu öğrendik ve düşükle sonuçlandı. 2 dondurulmuşumuz vardı iyi kalite, düşükten 2 ay sonra transfer oldu ama tutmadı, transferden kan verene kadarki süreçteki stresimi tarif edemem. 1,5-2 ay kadar önce tekrar yumurta toplattık, 8 yumurtadan 4ü döllendi 3ü donduruldu. 3 gün önce de 2 embriyom rahmime kondu. İnşallah tutunmuşlardır ve pozitifi görür bebelerimi sağlıkla evime getiririm 9 ay sonra. Çok yıpratıcı bir süreç, anksiyetem tavan yaptı, psikolojik destek aldım bu dönemde, kendi kendimi tedavi edemedim artık o sınırı aşmıştım çoktan. Transfer öncesi ilk kez tansiyonum yükselmedi, ateşim çıkmadı, sıradan bir muayeneye gitmişim gibiydim. Test yapmama 6 gün kaldı, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah. Duaya ihtiyacım var 🙏🏼
Allah yardımcın olsun.bu kadar stres yapma herşey olacağına varır.senin için en hayırlısı ne ise o olsun.umarim kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.ben de haftaya iki dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum.hakkimizda hayırlısı

Allah yardımcın olsun.bu kadar stres yapma herşey olacağına varır.senin için en hayırlısı ne ise o olsun.umarim kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.ben de haftaya iki dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum.hakkimizda hayırlısı
Profesyonel destek iyi geldi ve bu transferime rahat gittim, öncekilere göre çok daha rahat bir süreç yaşıyorum. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah bebelerimizi kucağımıza alırız🙏🏼

çok teşekkür ederim :)
benim genetik sanırım. çünkü hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var.
çok nadir görülen bir durummuş çünkü nerdeyse bölünmesi tamamlanmış 5. gün embriyosuydu. ama olabiliyor.
30 yaş üstü, daha önce doğum kontrolü hapı kullanmış kadınlarda olasılık daha fazlaymış.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Merhaba hayırlı olsun ikizleriniz 😊 bu nasıl oluyor bölünme doktorunuz nasıl açıklamıştı bu durumu?

Back