kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

merhaba bayanlar;
fotoğraf paylaşacağım dedim giremedim kusura bakmayın bayanlar ama şimdi paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

blog: herbalyasamdestekciniz

Son düzenleme:
Gunaydinlarrr sabah shake imi çayimi ve suyumuda ictim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlarrr dun toplamda 10 kilo verdigimi ogrendimm cok mutluyum birgun 8 li rakamlari hic goremeyecegim diye cok korkuyordum :)

Gunaydinnn guzelliler :) sabah erkenden uyandim cok sıkıldım bostanci sahile inip bi yuruyus yapayim sonrada kahvaltimi yaparim dedim muhtesem bir sekilde basladim yani gune :)

Eklentiler

• $1403337711496.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 199
Selam kizlarrr dun toplamda 10 kilo verdigimi ogrendimm cok mutluyum birgun 8 li rakamlari hic goremeyecegim diye cok korkuyordum :)

tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin şuan kaç kilosun umarım hedefine ulaşırsın

tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin şuan kaç kilosun umarım hedefine ulaşırsın

Tesekkur ederim 2 ayda 10 kilo verdim 98 den 89 a düstum cok sukur saglikli bir sekilde :)

Tesekkur ederim 2 ayda 10 kilo verdim 98 den 89 a düstum cok sukur saglikli bir sekilde :)

bencede canım önemli olan sağlıklı bi şekilde kiloları verebilmek inşallah kalan kilolarınıda sağlıklı bir şekilde verirsin

bencede canım önemli olan sağlıklı bi şekilde kiloları verebilmek inşallah kalan kilolarınıda sağlıklı bir şekilde verirsin

Insallah suan cok iyi gidiyorum verecegime eminim yani :)

Öğlen tavuk yedim bahya yemisim ama birde salata :) aksam shakeimi icecegim simdide :)

Aksam shakeimide ictim ohh misss :)

Iste hedefim bubkadin gibi olmak sonucta ayni yontemi kullaniyoruz biz :)

Eklentiler

• $1403384753418.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba kk nin guzel hatunlari sabah guzel bir yuruyus yaptimmmm sonra eve geldim shakeimi ictimm hayat bana guzel :)

Oglenn tavuguk salata peynirr yedim simdi uzerine birde cay icecegimmm

Aksam shake imi ictim :)

Merhaba hanimlarr :) bugun biraz hareketliydi gunumm sabah kurs ordan okula gittim ordan ise gittim derken aksami ettimm gun icerisindede sabah shake cay ve aloe verami ictim
Oglen tavuk,bulgur pilavi ve salata yedim yanindada 1 bardak ayrani goturdum :))
Aksamda shake imi ictim aralardada meyveler yenmistir :)

Merhaba bayanlarrr :) yazamadim ozurler dilerim gunlugumden ve sizden programim cok guzel gidiyor ama ramazanda girdi cok yogun gunler yasiyorum buraya bakip cikiyordum hemen ama sizinle cok guzel bir duyguyu paylasmak istiyorum yemek yediktek sonra bile artik 9 lu kilolari gormemek ve bir daha gormeyecegimi bilmek cok guzel bir duygu bugun yemektrn sonra bi tartik 87 verdigim 12 kilo ile gurur duydum darisi herkesin basina :) benim kilo vermem gercekten zorlu bir surec vermeme engel faktorler var ama ne yapiyorum onlarida yeniyorum herke sverebilir unutmayin yazdiginiznsurece bakmaya calisacagim :)

Arkadaslar cevrenizde zayiflayamaayan birilerini gorunce hemen yardim edin bence ben suan bunu yapiyorum ve o kadar huzur doluyumki bunu yapmak sizede motive verecek bugun aylardir gorusmedigim pekte samimi olmadigimiz bi arkadasimla bulustuk ve isterse yapabilecegini gormesini sagladim simdi onunla devam ediyoruz kilolu insanlari en iyi biz anlariz unutmayalim bunu :)

merhaba bayanlarr uzun süredir giremiyorum işlerim yoğun biraz birde ramazan girdiya giremiyordum o bakımdan tabii programımı çok güzel bir şekilde uyguluyorum ve bu konuda insanlara yardım etmeye devam ediyorum :)

Sizlerle before after fotografkmi paylasmaktan gurur duyarim :)

Eklentiler

• $1405354842775.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 185
merhaba bayanlar, uzun süredir giremedim sebebi ise gerçekten fazlasıyla yoğundum biraz nefes alınca geldim hemen buralara ve bu süreç içerisinde kesinlikle diyetimide bırakmadım aranıza toplamda 15 kilo vermiş birisi olarak dönmenin sevinci var içimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…