- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
-
- Konu Sahibi melikea123
hoşgeldinnn canım beni,mm seni buralara tekrar bekliyordum zatennnn :*****Askimmm ben geldimmm
hosbuldumm tatlimmm aaay kilolari alinca burasi bi iyi gelior wallahihoşgeldinnn canım beni,mm seni buralara tekrar bekliyordum zatennnn :*****
evett canımm seni burada gördüğümee çokk sevindim şimdi kiloları verme vaktiiiiii :)hosbuldumm tatlimmm aaay kilolari alinca burasi bi iyi gelior wallahi
merhaba herbalife ile zayıflayanlar grubu tarzı bir şey değil burası ama istediğin zaman yazabilirsin :)merhaba herbalife ile zayıflamaya başlayalı 3 gün oldu.Beni de aranıza alır mısınız?
kulllanıyorum ben o yüzden istediğiniz zaman yazabilirsiniz destek olabiliriz birbirimize :)Sizin kullandığınızı görünce öyle sandım
evet hala kullanıyorum genelde bulgur pilavı tüketirim ben pirine göre dahada çok severim çok nadir pirinç pilavı yerim ona denk gelmişsinizdir ki artık benim 1 yıl oldu kendi düzenimi oturttum gidiyorum öyle :)çok sevinirim benimde bu gün 4.günüm öğünlerde paylaştığınız prinç pilavı da var sizin bana pilav prinç hamurişi kızartma yasak dedi haşlanmış tavuk et balık köfte birde bol salata ve ya sebze yemeği dedi de merak ettim sorayım dedim başlarken kilom 68.3 boy 1.50 siz ne yaptıız kullanıyor musunuz hala ?
ooo tebrik ederimmm çok iyi bir sonuççç :)Darısı başıma artık bu gün tartıldım danışmanımın ofisinde 66.2 6 günde 2 kilo
valla bende sonra dan az bulmuştum belden 4 cmooo tebrik ederimmm çok iyi bir sonuççç :)