kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

herkese merhabalarr giremiyorum sık sık ama sizinle 1 ay önce ki halimden bir önce sonra fotoğrafı paylaşmak istiyorummm

Eklentiler

• 10620558_888003124544591_709604892023686063_n.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 284
canım merhaba bende herbalife baslayacagım.
sen ona basladıgında kac kiloydun kac kilo verdin kac haftada etk etti?
pazartesi spora baslıyorum spordan 1 hafta sonrada o malzemeleri almak istiyorum bana çayı ve shakeden bahsettiler baska hangi ürünleri var vermem gereken 14 kilo var...

98-99 kilodan 75 e düştüm :)

peki kaç ayda? ben aksam ögünden sonra arada acıkıyorum basladımda form bisküvi yesem olurmu

peki kaç ayda? ben aksam ögünden sonra arada acıkıyorum basladımda form bisküvi yesem olurmu
ara öğün zatenn yapmanızz gerekiyorr ama size ufak bir ipucu su içmeden olmazzz ona çok dikkat etmeniz gerekiyor önemli nokta sağlıklı beslenmek ve su içmektir :)

merhabalarrr kilo vermeye devam ediyorummm her şey çok mükemmel sizinle tekrar önce sonra fotoğrafımı paylaşacağımmm birazdaann:)

buda 20 kglık farkım :)

Eklentiler

• 10846302_1516827291902447_3387980844607356459_n.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 275
buda 20 kglık farkım :)
Merhaba Melike :) tebrik ederim ,çok güzel kilo verdin Bir arada ben de bu ürünleri kulandım,ama sanırım doğru kulanmadım çünkü faydasını görmedim....acaba tekrar mı başlasam diye düşünmüyorum değil....bana özelden daha ayrıntılı bilgi verebilir misin acaba ? şimdiden teşekkür ederim....

merhabalarr özeldende yazdım asıl ilgini için ben teşekkür ederimmmm :)

merhabalar
herbalife baslamak istiyorum ama urunlere baktigimda asaga ve yukari programlar var ve her programda 1 den-5e kadar setler var... bunlarin farki nedir nerden baslicam????

Tskler cvp beklerken bilgi edindim ama set olarak biraz pahli geldi herhald shakele baslarim

Mrblar butun yazsmalaei.okuyamadim ama.galiba iyi.kilo verlmis. Bana genelmolarak urunnler hakknda vilgi verrmisinz acaba

bende bugün instagramda hyasamkocum u keşfettim zayıflayanların fotolarını görünce inanamadım bnm cok fazla kilom yok ama mayısda evlendiğimde 56 kiloydum evlendikten sonra 60 oldum cok fazlada yemiyorum ama işten dolayı cokta hareketsizim sürekli oturuyorum sizinde paylaşımlarınızı görünce heveslendim açıkcası bnde denemeye baslıcam hedefim 50 olmak

eminim başaracaksınız benimde instagram hesabımda birçok zayıflayan var ve bende dahil birçok arkadaşım müthiş sonuçlar aldı eminim başaracaksınız ben hep derim ben kilo verdiysem gerçekten herkes verir:)

iradene sahip ol, bir fitnes klubüne yazıl,mali durumun iyiyse herbalife ürünleri ni kullan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…