- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 27
-
- Konu Sahibi melikea123
Tabiikide canim gezdiririm seni sevdigim butun yerlere gotururum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalarrrr :) koşuşturmalı birgün daha :) sabah shakein fotoğrafını paylaştığımda okuldaydım işerim vardı onları hallettim sonra arkadaşa yurt aradık :) kursa falan yazıldım onlarla ilgilendimsabah shake imi aloe vera suyumuy ve çayımı içtim
öğlen ise ; tavuk sote yapmıştım kendime onu yedim
1 saat sonra shake imi içmeyi planlıyorum birde bugün 15 dakika 15 dk eliptik bisiklet yapacağım spor şarttt
Tatlimmm cok superrr mutlaka spor yapp!! Fitnesse yazildinmi
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Yok canım şimdi evde eliptik bisiklet var onunla yapıp 1 saat yürüyüşe çıkacağım ramazandan sonra yazılmaya karar verdim bugün gideceğim yerede karar verdim :)
Aynen tatlim bende ramazandan sonra bir cok seyi degistirmeyi dusunuyorumm. Diyetisyenimi mesela degistirmeyi, hollandali bir diyetisyene gidiyorum ama yabanciya nekadarda dil doksen
Anlayamaz seni. Cok yediriyo bana 1 ayda 2
Kilo verdirmeyi calisiyo deli
Olucam ya, o yuzden kendi dilimizden anliyan kendi topragimizdan
Olan turk bir diyetisyene gitmeyi karar verdim,
Ama bu ayin 26sinda randevum var diyetisyende. Ramazandan sonra turk diyetisyene gitmek istiyorum o komsu kiza 5 kilo verdirrti 2 haftada. Tam istedigim gibi, ve tekrar fitnessa yazilmayi dusunuyorumm.
neden ramazandan sonra canım diyetisyen değiştirmek için? ben oruçken gidemem diye spora 1 ayım boşa yancağını düşündüğümden karar verdim hakkında hayırlısı olsunda :)
Tatlim ramazan kapida bende senin gibi bu yuzden ramazandan sonra istiyorum oruc oruc fitnesse gidemem ve diyetisyen zaten son randevum e bir ayda oruc var diyet yapamam o yuzden oructb sonra direk yeni diyetisyen
canım oruçdada diyetisyenlerin verdiği listeler var örneğin ben oruçta herbalife kullanmaya devam edeceğim onunda ramazana uygun programı var :)
diyetisyene gidiyorsunya sen canım yediğin şeyler hiç benzemiyor diyetisyen listesine :)
Anladim ben hic denemedim oructa ve zaten burdakiler sagliksiz buluyo orucu o yuzdende liste yapamazlar :) kiz zaten kim diyetisyeni dinliyorki. Kafama gore yapiorum. Ona kalsa ayda 2 kilo. Delimiyim ben o listeyi yapim haha :)
Hahaha aynen tatlim o yuzden degistirmek istiom
hayırlısı diyelimmmm :)