kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

merhabalarrrr :) koşuşturmalı birgün daha :) sabah shakein fotoğrafını paylaştığımda okuldaydım işerim vardı onları hallettim sonra arkadaşa yurt aradık :) kursa falan yazıldım onlarla ilgilendim sabah shake imi aloe vera suyumuy ve çayımı içtim

öğlen ise ; tavuk sote yapmıştım kendime onu yedim

1 saat sonra shake imi içmeyi planlıyorum birde bugün 15 dakika 15 dk eliptik bisiklet yapacağım spor şarttt

Tatlimmm cok superrr mutlaka spor yapp!! Fitnesse yazildinmi

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Tatlimmm cok superrr mutlaka spor yapp!! Fitnesse yazildinmi

Yok canım şimdi evde eliptik bisiklet var onunla yapıp 1 saat yürüyüşe çıkacağım ramazandan sonra yazılmaya karar verdim bugün gideceğim yerede karar verdim :)

Yok canım şimdi evde eliptik bisiklet var onunla yapıp 1 saat yürüyüşe çıkacağım ramazandan sonra yazılmaya karar verdim bugün gideceğim yerede karar verdim :)

Aynen tatlim bende ramazandan sonra bir cok seyi degistirmeyi dusunuyorumm. Diyetisyenimi mesela degistirmeyi, hollandali bir diyetisyene gidiyorum ama yabanciya nekadarda dil doksen
Anlayamaz seni. Cok yediriyo bana 1 ayda 2
Kilo verdirmeyi calisiyo deli
Olucam ya, o yuzden kendi dilimizden anliyan kendi topragimizdan
Olan turk bir diyetisyene gitmeyi karar verdim,
Ama bu ayin 26sinda randevum var diyetisyende. Ramazandan sonra turk diyetisyene gitmek istiyorum o komsu kiza 5 kilo verdirrti 2 haftada. Tam istedigim gibi, ve tekrar fitnessa yazilmayi dusunuyorumm.

neden ramazandan sonra canım diyetisyen değiştirmek için? ben oruçken gidemem diye spora 1 ayım boşa yancağını düşündüğümden karar verdim hakkında hayırlısı olsunda :)

neden ramazandan sonra canım diyetisyen değiştirmek için? ben oruçken gidemem diye spora 1 ayım boşa yancağını düşündüğümden karar verdim hakkında hayırlısı olsunda :)

Tatlim ramazan kapida bende senin gibi bu yuzden ramazandan sonra istiyorum oruc oruc fitnesse gidemem ve diyetisyen zaten son randevum e bir ayda oruc var diyet yapamam o yuzden oructb sonra direk yeni diyetisyen

canım oruçdada diyetisyenlerin verdiği listeler var örneğin ben oruçta herbalife kullanmaya devam edeceğim onunda ramazana uygun programı var :)

diyetisyene gidiyorsunya sen canım yediğin şeyler hiç benzemiyor diyetisyen listesine :)

Anladim ben hic denemedim oructa ve zaten burdakiler sagliksiz buluyo orucu o yuzdende liste yapamazlar :) kiz zaten kim diyetisyeni dinliyorki. Kafama gore yapiorum. Ona kalsa ayda 2 kilo. Delimiyim ben o listeyi yapim haha :)

ahahaahhaa boşuna diyetisyene gidiyorsun yani canım :) ben hiç yapamadım diyetisyen listelerini :)

Hahaha aynen tatlim o yuzden degistirmek istiom

selamlar kızlarrr bugün 1 saat yürüyüşe çıkmak dışında komple evdeydim :)
çalışmam gerekiyordu yetiştirmem gereken işler vardı :)
sabah kahvaltımı ve akşam yemeğimi biliyorsunuz:)

ğlen ise
1 kase ayranlı çorba(başka yerlerde soğuk çorbada diyorlarmış)
1 tabakta mantar:)

Bugun isteydim sonra da arkadasimla bulustuk yeni yazabiliyorumm :)
Sabah shakeimi ictim klasik kahvaltimiyani :)
Oglen 4 tane kofte
Semizitu salatasi
Normal salata
Mercimek koftesi
Aksamda shakeimi ictim her sey muhtesem yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hanımlarrr :) cok yogun gunler geciriyorum pek giremiyorum yazanda olmamis zaten :) ben programima harfiyen uyuyorum 2 haftaya tartilcam bakalim sonuclaar nasil olcakk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir türlü yazamadım birkaç gündür gerçekten işlerim olduğundan giremiyordum birde antepden teyzem geldi kuzeni falan gezdiriyorum boş vaktim olunca
ama sabah sizinle fotoğraf paylaşacaüım en güncel halimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…