kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

günaydınlar kurstan çıktım bugün işe gitmedim vede sabah kahvaltım olarak shake imiçayımı aloe vera suyumu içtimmm :)

bende bu topiğe katılmak istiyorum...70.6 kiloyum ,1.60 boyum var ve artık bu kilolardan sıkıldım ...Çalışıyorum çok sık giremeyebilirim ama topiğe girip yazmak isterim vakit buldukça...

canım günlüğünü okudum ama ara sayfaları çok eşeleyemedim kusura bakma ama sen nasıl zayıflıyosun merak ettim??
merhabalar, ben besin takviyesi kullanarak zayıflıyorum bu yollada şuana kadar 15 kilo verdim işte sabah ve akşam takviyelerimi kullanıyorum öğlen ise protein ağırlıklı sağlıklı yemekler yiyorum :)

bloğum: http://herbalyasamdestekciniz.blogspot.com.tr/ buda bloğum pek yazamıyorum artık bloğa çok yoğundumda ama bundan sonra biraz daha aktif olacağım :)

merhabalarrrrr bugünki menümü sizlerle paylaşmak isterim hanımlar:)

sabah kahvaltı olarakk shake im ve yanında aloe vera suyumla yağları yakmaya yardımcı çayım
öğlen ise domates çorbası ve tavuk şiş yanında bulgur pilavı
akşam ise shakeimi içtim

ara öğünlerde ise 1 nektari ve 1 armut yedim

ya canım bu shake ile zayıflama saglıklı mıdır. ne kadar sürede 15 kg verdin?

ya canım bu shake ile zayıflama saglıklı mıdır. ne kadar sürede 15 kg verdin?
ben kullanan biri olarak hiçbir zaratını görmedin aynı zamanda bir çok hastalığım bunlşar sayesinde geçti şöyle söyleyeyim 1 yıldır kaşıntım vardı doktorllar tahlillerde bir şey çıkmayınca stressten deyip yolluyorlardı sonra benimle ilgilenen ürünleri aldığım kişiye anlattım durumu o bunun için bana verdiği 2 tablet sayesinde kaşıntm şuan yok denecek kadar az onun dışında iyi geldiği bir hastalığım daha var biraz özel olduğu için o burda anlatamıyorum onu :)

günlük başlığımdada olduğu gibi kaçıncı günlüğüm inanın ben saymadım:2:
önceden üni hazırlık dönemindeydim o zaman pek konsantre olamadım ondan sonra üniversiteye başladım evet bu şişman halimle ve okuldaki kızların yarısı manken gibi emin olabilirsiniz utanır oldum halimden:26: şuan sanırım düşünsem bile diyet yapmama engel bulamıyorum o yüzdenn sıkı bir diyete başlıyorum bu sefer burda kendime söz veriyorum vize final dışındada hergün buraya yazacağımm
Merhaba. Cok guzel gidiyosunuz 15 kilonun vucudunuzdaki farki da gayet guzel ama ben biseyi anlamadim. Aksam yemegi yerine shake mi iciyosunuz? Bi tek kahvalti ve oglen yemegi mi var programinizda ve shake nedir:))

Merhaba. Cok guzel gidiyosunuz 15 kilonun vucudunuzdaki farki da gayet guzel ama ben biseyi anlamadim. Aksam yemegi yerine shake mi iciyosunuz? Bi tek kahvalti ve oglen yemegi mi var programinizda ve shake nedir:))

merhaba teşekkür ederim öncelikle:)
shake kilo verme amacıyla kullandığım besin takviyeleri ne yazıkki isim veremiyorum burada blogumda net şekilde anlatmaya çalışıyorum sabah kahvaltısında kilo verme amacıyla shake cay vede aloevera suyu denilen ürünleir kullanıyorum öğlen ise protein ağırlıklı besleniyorum akşam ise shake içiyorum ürünlere gelirsek;
shake: vücudun ihtiyaç duyduğu A vitaminlerin bir kısmını, lif , demir ve protein içeriyor.
çay: vücuttaki yağı parçalayıp enerjiye dönüştürüyor
aloe vera ise: bağırsakları düzenleyip kabızlık gibi sorunları engelliyor :)

merhabalarr,, herkese mutlu haftalarrr sabah kahvaltım olan shakeimi çayımı ve aloevera suyumu içtim, öğlen yemeğinde ise merciek köftesi çiftlik kebabı vede salata yiyeceğim:)

Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün itibari ile shake kullanmaya başladım, ilk olarak sabah tam tarifinde deği gibi 1 bardak süte 2 kaşık karıştırıp içtim saat 8 gibi. sonra peşine işe gelmek için yürüdüm tam 1 saat (5,5 km) çok susattı beni 1,5-2 litre su içtim devamındaki 2 saatte ama saat 11 gibi korkunç acıkmıştım. deli gibi midem kazınıyordu. İlk gün olduğu için olabilir mi acaba? sürekli kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Bir de o yağ yakıcı çay ve lif hapları gerçekten alınmalı mı? sanki gerek yok gibi geldi bana.

Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün itibari ile shake kullanmaya başladım, ilk olarak sabah tam tarifinde deği gibi 1 bardak süte 2 kaşık karıştırıp içtim saat 8 gibi. sonra peşine işe gelmek için yürüdüm tam 1 saat (5,5 km) çok susattı beni 1,5-2 litre su içtim devamındaki 2 saatte ama saat 11 gibi korkunç acıkmıştım. deli gibi midem kazınıyordu. İlk gün olduğu için olabilir mi acaba? sürekli kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Bir de o yağ yakıcı çay ve lif hapları gerçekten alınmalı mı? sanki gerek yok gibi geldi bana.
merhabaa hayırlı olsun başlangıcınız sadece shake mi içiyorsunuz çayını vede aloe vera suyunu kullanıyor musunuz ara öğünlerinize ve suya dikkat ettinizmi?

blog: http://herbalyasamdestekciniz.blogspot.com.tr/

şimdilik sadece shake içiyorum sabah ve akşam öğünleri yerine ve evet her shake'den sonra en az 1,5 lt su içmeye dikkat ediyorum. 3. günüm bu gün ilk günkü kadar midem kazınmıyor açlıktan alışmaya başladım sanırım. lakin henüz kiloda bir gram bile bi değişim göremedim, ümitle bekliyorum baskülün ibresinin ilk oynayacağı günü :)

şimdilik sadece shake içiyorum sabah ve akşam öğünleri yerine ve evet her shake'den sonra en az 1,5 lt su içmeye dikkat ediyorum. 3. günüm bu gün ilk günkü kadar midem kazınmıyor açlıktan alışmaya başladım sanırım. lakin henüz kiloda bir gram bile bi değişim göremedim, ümitle bekliyorum baskülün ibresinin ilk oynayacağı günü :)
merhabalar internet sıkıntısından dolayı giremedim ben tartılmak için ürünlerin bitmesini beklemenizi tavsiye ederim :)

Herkese merhaba bir turlu giremiyordum siteye mobil uygulamadan girilmiyordu birde surekli birlikte zayıfladıgım arkadaslarla ilgileniyordun umarim burada her sey yolundadır :)

merhabalarrr herkese mutlu günler mutlu kilo vermelerr programım müthiş gidiyor yazamadığım için sık sık bilgilendirmek istedim :)

X