- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 27
-
- Konu Sahibi melikea123
Basin sagolsun allah rahmet eylesin baban icin canimmm bende severim zeytini :) o çayid ahic duymadim umarim.iyi olur senin icin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arastirdin mi canim bi zaraari yoktud insallah :)Amiieen saol canimmm. Ewetya bende cok merak ediyorum sonucu
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Arastirdim tatlim bunu chinada iciyorlar saglikliymia
Aynenn oylee bugunki yediklerim
Kahvalti : elmalisirkeli su, 1 yumurta, 7 zeytin, bikactane maydanoz, 1 kucukboy salatalik, 1 pu er thee ( yag yakici cay sozde )
Spor 30 dk yuruyus kosubandinda
25 dk leslie sansone haraketleri
2 dk squat hareketleri
5 dk yuruyus kosubandinda toplam 3 km yuruyus yaptim bugun
Ogle: 1 greyfurt , 1 portakal, 1 cay pu erh thee, 1 yesilcay,
1,5 litre su bitirdim hala iciyorum,
Aksam: fasulye yemegi tabagimin yarisi kadar ve 1 kucukboy salatalik
1 cay pu erh thee, ve 1 yesilcay.
Ve sonra 1,5 litre su bitirecem
Protein pek goremedim sanki canimm ama bol bol.c vitamini alinmis :) afiyet olsunn :) su az ama ic canim:)
Saol tatlimm proteindan ne yemeliyim mesela ? Sonra 20 dk yuruyus yapcam yine
Protein tavuk balik agirlikli mantardada vardir(kültür mantari bak hollandadaki mantardan bahsetmiyorum) bir cok besindede var eve gidince listem vardi ona bakip daha dogru bilgi vericem sana canim sonra su olayinada cozum bulalim.ben herbalife a baslarken kaptanim bana her saat basi 1 bardak su ic demisti cok zorda olmuyor ve vucudun ihtiyac duyan suyu aliyor ben gun sonunda 4 litre icmis oluyorum.genelde :)
Haahah anladim canimewet daha 1,5 litre su tuketmem lazim, suanda kosubandindayim aksam yediklerimi eritiym dedim 1 km yuruyum.
Iyi cokk iyiii canim disiplinini cok sevdim bende simdi haftalik plan yapiyorumm :)
Saol canim a oylemi nasilgidio,
3 litre su tukketim yaninada 2 yesilcay, 3 cay pu erh thee. Midem bulaniyo..
Valla guzel gidiyorr islerimi yoluna koymazsam karisiyor 2 aydir her seyi duzenli yapmaya çalısıyorum hem okul hemde isler var canim okul tatilde isleri yoluna koymak sart :) hem duzen olunca nedense yemegin bile duzenli oluyor :)
Dimi katiliyorum bende herseyi planlamak lazim bende oyle yapiorum daha onceden cunku hersey elime ayagima dolanir ozmn. Stresse giriyorum ozmn
Evet aynen oyle dedigin gibi canim okuyormusun sen çalısıyormusun :)
Okuyorum canim meslek uzeri huzurevi meslegini aliyorum 2inci ayda hayirlisiyla in sha Allah
Tabi orda sistem farkliya insallah hakkinda hayirlisidir bende lisede meslek okudum bilgisayar simdi universitedeyim bilgisayar ögretmenligi okuyorummm ayni zamanda çalısıyorum :)
Ewet burda cocuklar 4 yasinda anaokula basliyor liseyi gecen yil bitirdim. Oylemi canim neguzel hakkinda hayirlisi olsun seninde sen nerde calisiosun ve nerde kaliosun
Istanbulda yasiyorum canim ailemle kaliyorum burada okuyorum.gitmek istemedim baska bir ile burada islerim oldugu icin aksamasin istedim ilk calistigim yere stajyer olarak baslamistimmm sonra orada calismami istediler agustosta 2 yil olacak orada calisiyorum ilkokul ogrencileri icin egitim veren bi sitede egitim videolarini montajliyorum ayni zamanda grafik tasarim ogrenmeye calisiyorum bunun dışında kullandigim.bu urunlerin yani herbalife ın egitimlerine katılıp saglikli yaasam uzerine bilgiler aliyorum ve yavas yavas urunlerin satısınada dahil oluyorum urunleri alan kisilerin de koçlugunu yapiyorum ben kullandiktan sonra sonuclari gorunce 2-3 arkadasimda baslamaya karar verdi onlarla ilgileniyorum daha bircok seyy yapiyorum da zamanla yazinca gorursun buraya onceliklerim bunlar :)