kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

Cok super is yapiosun ozamann :) bende bu meslekten sonra hosteslik istedim ama bilemiyorumm..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hosteslik icinde fizik onemli tabi :) oda guzel bir is ama:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bugun ne yedigimi soyleyeyim sabah klasik kahvaltimi yani;
Shake
Cay ve
Aloe vera suyumu ictim

Oglen ;
Tavuk doner yedim baya vardii bulgur pilavi vardi onu az yedim sonra yanina birde ayran ohh miss

Aksam;
Shake icildi

Ara ogunlerde elma yendi
Bugum temizlik gunu gibi birsey oldu teyzem baya hastaydi temizligini yaptim onun banka isleri vardi alinda cokta yogun degilmiaim bugun :)

Hosteslik icinde fizik onemli tabi :) oda guzel bir is ama:)

Ewet iste zayiflarsam 1 sene icinde yapabilirimde. Zayif olsamda yapmak istemiom bi yandan yoksa fizik okadarda zor degil yaklasiorum yawas yawas hedeflerime haha

Bende bugun ne yedigimi soyleyeyim sabah klasik kahvaltimi yani;
Shake
Cay ve
Aloe vera suyumu ictim

Oglen ;
Tavuk doner yedim baya vardii bulgur pilavi vardi onu az yedim sonra yanina birde ayran ohh miss

Aksam;
Shake icildi

Ara ogunlerde elma yendi
Bugum temizlik gunu gibi birsey oldu teyzem baya hastaydi temizligini yaptim onun banka isleri vardi alinda cokta yogun degilmiaim bugun :)

Ohhh afiyet olsun canimm o doner oeffff kac kilosun simdi

Ewet iste zayiflarsam 1 sene icinde yapabilirimde. Zayif olsamda yapmak istemiom bi yandan yoksa fizik okadarda zor degil yaklasiorum yawas yawas hedeflerime haha

Ohhh afiyet olsun canimm o doner oeffff kac kilosun simdi

Hedeflerine yaklasmana sevindimmm canimm insan meslek konusundaa iyi dusunup karar vermeli :) suan tartilmiyorum programim geregi 3.5 haftada bir tartiliyorum 3.5 hafta sonunda tartida 85-87 kiloyu gormeyi dusunuyorum en son 90 kiloydum ama sıkılastigim.icin daha az oorundugumu soyluyorlar :)

Yarin sabah 1 saat falan yürüyüs yapmaya karar verdim :)

Hedeflerine yaklasmana sevindimmm canimm insan meslek konusundaa iyi dusunup karar vermeli :) suan tartilmiyorum programim geregi 3.5 haftada bir tartiliyorum 3.5 hafta sonunda tartida 85-87 kiloyu gormeyi dusunuyorum en son 90 kiloydum ama sıkılastigim.icin daha az oorundugumu soyluyorlar :)

Wauwwww tatlimm 3,5 hafta nasil dayanabiloorsun ben hic dayanamammm hergun tartilmam lazimmm

Wauwwww tatlimm 3,5 hafta nasil dayanabiloorsun ben hic dayanamammm hergun tartilmam lazimmm

Canim 3.5 hafta bekliyorumm cunku uyguladigim programa guveniyorumm onceden bende oyleydim ama hergun tartiya bakmak tamamen moral bozucu aldigini gorunce ornegin 100 gr bile olsa moral bozuklugu

Herkese günaydin :) 3 gundur teyzemde kaliyordum sonunda evime gidecegimm evimi ozledim :))) shakeimi cayımı aloe vera suyumu evde icicem kisacasi kahvaltimida evde yapcam :)

Evime geldim jahvaltimi yaptim yani
Shake
Aloe vera suyum
Ve çayimmm :)))

bu sefer sonuna kadar devam edeceğinize inanıyorum. ve verdiğiniz kilolar için sizi yürekten tebrik ediyorum. her babayiğidin harcı değildir bir buçuk ayda sekiz kilo vermek...

bu sefer sonuna kadar devam edeceğinize inanıyorum. ve verdiğiniz kilolar için sizi yürekten tebrik ediyorum. her babayiğidin harcı değildir bir buçuk ayda sekiz kilo vermek...

çok saol çokk bak sadece inan ve bu yolu yalnız yürüme vereceksin ben şuan inanıyorum ki ben hayatım boyunca bir daha kilolara çıkmayacağım :)

herkeseee melabalarrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

rapor verim mi size vereyim vereyim :)
sabah;shakeçay
aloe verammm

öğlennn ;
yeşil mercimekten çorba
7 tane köfte(nasıl gözüm döndü acaba ) :)
salataa
limonataa

akşam ; shake

sular içiliyor
aralarda 4 erik ve 1 elma yendi :)

pazara gittim, evde odamı topladımm eşyalarımı ayarladım falan yarın işe gideceğimde onlarla uğraştım :) söylemeyi unuttum birde sabah 1 saat faln yüründü :)

Aksam araöğünüm olarak ise biraz kiraz ve 2 tane kayisi yedimm :)

Yarin herbalife urunlerim geliyor bu sefer ahududu lu ay soyledim bakalimm nasilmiss tadii:)))

kahveyi bırakmıştım yani normalde hergün 5-6 fincan filtre kahve içen ben 2 aydır kahveyi ağzıma sürmüyordum bugün bi sade türk kahvesi içesim geldi hava falan kötü olunca kendime ufakta bir ödül vermek istedim :KK1::KK1::KK14:

Hala öğlen yedigim tavuktan midem bulaniyor var mi boyle bir sey yaa neyse eve gidim shake imi iceyimde kendime geliyim :)

Daha onceden size fındıkli shake i özledigimi belirtmismiydim :)

Eklentiler

• $1402073807033.jpg
    $1402073807033.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 116
X