- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
-
- Konu Sahibi melikea123
Canimmm cok iyi gdiyorsun super!!! Diyetinnn nasil bisii pek okuyamadim vakit olmadigindan :s
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Tatlimm Aloe vera icecegi yagmi yakiyor??
Canim ama o icecek sekerli degilmi ya :s
Anladim canim herbalife nedir anlatirmisn
Canim herbalife saglikli beslenmek adına besin takviyesi diyebilirim sakin yanlis anlama zayiflama ilaci degil ben tamamen karsiyim.zayiflama ilaclarina herbalife tamamen bitkisel turk kalp vakfi onayida var bircok sporcuda kullaniyor aslinda bana ilk basta bu yuzden guvenilir geldi sonra kullandikca bir zarari degil bircok yararinida gordum ilk kullanmaya basladığım andan itibaren tabi bunun yani sira gunluk rapor verdigim bir koçumda var ürünleri aldığım kisi :) nasil kullanıldığınıda anlatayim sabah kahvalti yerine gecen herbalife shake aloe suyumuz ve birde cayimiz var öglen ise protein ağırlıli olarak istedigini yiyorsun hemde istedigin kadar aksam ise yine shake imiz var ara öğünlerimizide unutmuyoruz tabii bu sayede günlük ihtiyacimiz olan minerali proteini vitamini kalsiyumu yani vücudumuzun ihtiyac duyduğu her seyi almis oluyoruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Coksukur alhamdulillah basladim diyetime daha yeni. Kahvalti yaptim. 1 yemek kasigi elmalisirke su suyla ictim
Sonra 1 yumurta haslanmis, 1 kucukboy salatalik hepsini yiyemedim. Bikactane dal maydanoz, 1 cracker tuzsuz yagsiz kuru kuru kcalisi 38 kcal. Ve 7 zeytin ( zeytini cok severim bi oturusta 40tanefelan yiyebilirim zeytinciyim yani rahmetli babam gibi.. ) ve cay pu er thee diye chinadan geliyor yag yakici felan. Bilmiyorum ise yariyormu :)
Biraz oturup sonra kosubandimda 20 dk yurumek 10 dk kosmak ve 5 dk yurumek sonra callents mi neydi haha diye bi videoyu uyguliyim :) bakalim artik...