- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
-
- Konu Sahibi melikea123
Cok super is yapiosun ozamann :) bende bu meslekten sonra hosteslik istedim ama bilemiyorumm..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hosteslik icinde fizik onemli tabi :) oda guzel bir is ama:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bugun ne yedigimi soyleyeyim sabah klasik kahvaltimi yani;
Shake
Cay ve
Aloe vera suyumu ictim
Oglen ;
Tavuk doner yedim baya vardii bulgur pilavi vardi onu az yedim sonra yanina birde ayran ohh miss
Aksam;
Shake icildi
Ara ogunlerde elma yendi
Bugum temizlik gunu gibi birsey oldu teyzem baya hastaydi temizligini yaptim onun banka isleri vardi alinda cokta yogun degilmiaim bugun :)
Ewet iste zayiflarsam 1 sene icinde yapabilirimde. Zayif olsamda yapmak istemiom bi yandan yoksa fizik okadarda zor degil yaklasiorum yawas yawas hedeflerime haha
Ohhh afiyet olsun canimm o doner oeffff kac kilosun simdi
Hedeflerine yaklasmana sevindimmm canimm insan meslek konusundaa iyi dusunup karar vermeli :) suan tartilmiyorum programim geregi 3.5 haftada bir tartiliyorum 3.5 hafta sonunda tartida 85-87 kiloyu gormeyi dusunuyorum en son 90 kiloydum ama sıkılastigim.icin daha az oorundugumu soyluyorlar :)
Wauwwww tatlimm 3,5 hafta nasil dayanabiloorsun ben hic dayanamammm hergun tartilmam lazimmm
bu sefer sonuna kadar devam edeceğinize inanıyorum. ve verdiğiniz kilolar için sizi yürekten tebrik ediyorum. her babayiğidin harcı değildir bir buçuk ayda sekiz kilo vermek...