Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Beni bildiğim tüplerin tıkalı olması etkilemez zaten embriyoyu direk rahme transfer ediliyor normal bi gebelik gibi tüplerden geçmiyorki tüplerinin ikiside tıkalı olup hamile kalan arkadaşım var umarım Allahım gönlüne göre verir

Merhabalar bende 3. Gün embriyo geçen salı transfer oldum dünden beri meraktan idrar yapıyorum silik çıktı inşallah vardır

Eklentiler

• 2A9C1A4B-9B43-454D-903D-A19F706DB142.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 79
  • F1BB60E2-C4A3-45AE-AEB4-82566522D966.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 77
Morelimi bozmak istemiyorum zor tutuyorum kendimi ama 12. Gün daha sağlıklı olur bence boşuna üzülmek istemiyorum
Tebrik ediyorum iradeli insan :) 2 senedir bekliyorum testi de yapıyorum da sonrası var biliyorum ikinci kn testi yükselecek kese kalp falan riskli ayları atlat bir sürü mevzu rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın iğneler beni mahvetti her yerin mosmor

Hayal kırıklığının ne olduğunu 21 yıl içinde öğrendim temkinliyim oyüzden zor uzun stresli bir süreç çok zor ama başka çaremiz yok kısmetimiz bakalım neyi gösterecek bize

İğnemi yaptırdın transferden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…