-
- Konu Sahibi merveberen91
4. Gün3.gün tutmadı
İnş sağlıklı bi evladım olur bende anne olabilirim sağolun Allahım hepimize nasip eder inşRabbim yardımcın olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah hayırlı sağlıklı itaatli evlatlar versin hepimize...güzel sonuçlarını duyalım inşallah burdanda☺❤
Geçen sene tüp bebek denedik tuttu fakat 4. Ayda bebeğimi kaybettim kesesi yırtıldı çok zordu çokCanım senin sorunun ne doktorlar ne diyor peki neden olmuyormuş tabi Allah bilir ama hani etkileyen birşey var mı
Yaa çok üzüldüm ilk defa duyuyorum kese yirtilmasini neden yirtilirkiGeçen sene tüp bebek denedik tuttu fakat 4. Ayda bebeğimi kaybettim kesesi yırtıldı çok zordu çok
Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin insallahGeçen sene tüp bebek denedik tuttu fakat 4. Ayda bebeğimi kaybettim kesesi yırtıldı çok zordu çok
Evet nadir görülüyormuş oda beni buldu grip olmuştum ateş çıkması keseyi delmiş belkide nasip değildiYaa çok üzüldüm ilk defa duyuyorum kese yirtilmasini neden yirtilirki
İnş bu sefer tutmuştur ç tesiyi nasıl bekliyorum zaman geçmiyor sanki inş iyi sonuçlar alırım hepimiz alırızİnş sağlıklı bi evladım olur bende anne olabilirim sağolun Allahım hepimize nasip eder inş
Beni bildiğim tüplerin tıkalı olması etkilemez zaten embriyoyu direk rahme transfer ediliyor normal bi gebelik gibi tüplerden geçmiyorki tüplerinin ikiside tıkalı olup hamile kalan arkadaşım var umarım Allahım gönlüne göre verirEtkileyebiliyormuş canım...Benim tıkanıklık tüplerin en sonunda, yani en kolayıymış aslında etkilemeyedebilir diye düşünmüştü doktorum ama şimdi 2 başarısız deneme olunca değerlendirmeye almak gerek dedi. Bir sonraki adım olarak sanırım tüpleri ameliyatla alıcaklar birdahaki denemeden evvel. Ama 2.bir görüş almam gerek diye düşünüyorum önemli bir karar sonuçta. Ayni sebeple hamile kalamayanlarda yazsa deneyimlerini paylaşsa ne iyi olur aslında
İnşallah canım bize de inşallah mutlu haberi verirsinİnş bu sefer tutmuştur ç tesiyi nasıl bekliyorum zaman geçmiyor sanki inş iyi sonuçlar alırım hepimiz alırız
İnş bu sefer olmuştur dua etmekten başka çaremiz yok malesefİnşallah canım bize de inşallah mutlu haberi verirsin
İnş tutmuştur bende geçen p tesi transfer oldu bakalım c tesi belli olacakMerhabalar bende 3. Gün embriyo geçen salı transfer oldum dünden beri meraktan idrar yapıyorum silik çıktı inşallah vardır
İnş çok istiyorum anne olmayı nasipte vardır inşİnşallah canım bize de inşallah mutlu haberi verirsin
8. Gün sen hiç test yapmadın mıİnş tutmuştur bende geçen p tesi transfer oldu bakalım c tesi belli olacak
Morelimi bozmak istemiyorum zor tutuyorum kendimi ama 12. Gün daha sağlıklı olur bence boşuna üzülmek istemiyorum8. Gün sen hiç test yapmadın mıbana doktor 5 i dedi kan ama ben durmuyorum
Tebrik ediyorum iradeli insan :) 2 senedir bekliyorum testi de yapıyorum da sonrası var biliyorum ikinci kn testi yükselecek kese kalp falan riskli ayları atlat bir sürü mevzu rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın iğneler beni mahvetti her yerin mosmorMorelimi bozmak istemiyorum zor tutuyorum kendimi ama 12. Gün daha sağlıklı olur bence boşuna üzülmek istemiyorum
Ben verdm işte 5. Gün embriyosu 8. Gunum bugun negatif cikti 0.10 ilaclarini kullan 12. Gun bidaha kan ver dediMorelimi bozmak istemiyorum zor tutuyorum kendimi ama 12. Gün daha sağlıklı olur bence boşuna üzülmek istemiyorum
Hayal kırıklığının ne olduğunu 21 yıl içinde öğrendim temkinliyim oyüzden zor uzun stresli bir süreç çok zor ama başka çaremiz yok kısmetimiz bakalım neyi gösterecek bizeTebrik ediyorum iradeli insan :) 2 senedir bekliyorum testi de yapıyorum da sonrası var biliyorum ikinci kn testi yükselecek kese kalp falan riskli ayları atlat bir sürü mevzu rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın iğneler beni mahvetti her yerin mosmor
Keşke etken yapmasaydın şimdi beklemen daha zorlaşacak ama sayılı gün geçiyo benimde ctesi belli olacak hakkımızda hayırlısı inşBen verdm işte 5. Gün embriyosu 8. Gunum bugun negatif cikti 0.10 ilaclarini kullan 12. Gun bidaha kan ver dedi
İğnemi yaptırdın transferden sonraTebrik ediyorum iradeli insan :) 2 senedir bekliyorum testi de yapıyorum da sonrası var biliyorum ikinci kn testi yükselecek kese kalp falan riskli ayları atlat bir sürü mevzu rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın iğneler beni mahvetti her yerin mosmor