Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

(QUOTE="mervezn91, post: 60695557, member: 873171"]
Kaç tane yumurtan var ve sperm de iyiyse 5.güne gidiyorlar 3.günden sonra sperm iyiyse gidebiliyormuş labarotuvar ortamında
16 toplanmıştı , 13 döllenmişti şuan 13 ama kaçı kalır rabbim bilir azalabilir dediler
[/QUOTE]
İşte zamanla azalabilir canım benim de 3.günde 9 dan 5 e düşünce 5.güne gitmediler çünkü 5.gün biraz zor hiçte kalmama riski olursa diye riske atmadan az yumurtası olanları donduruyorlar 3.günde 2.günde bile dondurdukları oluyormuş

5.gün embriyo transferim negatif
4.gün embriyo transferim negatif
3.gün embriyo transferimde kızımı kucağıma aldım(çok şükür)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende dondurulmus 3. Gun embriyosu transfer ettiricem baan da nasip olur ins bana dua edin nolur 4 gebelik kaybim var

İnşallah canım inşallah anladığım kadarıyla sen de çift embriyo istiyorsun. İlk tüp bebek denenem mi
Evet benim de ilk denemem olacak canım inşallah iki embriyo istiyorum ama çoğu yapmıyormuş ancak 2.denemede ya da 3.de yapıyorlarmış

Benim transferden sonra 5. günümdü bugün. Hiç farklı hissetmiyorum. Duygu durumum çok değişken. Bazen umutluyum bazen umursuz. Transferden bu yana her sabah ananas yedim. 3 gündr avokado yiyorum. Folik asit, koenzim ve balık yağı kullanıyorum. İlk denemem olduğu için tecrübesizim açıkçası iyi doktor nasıldır ayırt edemiyorum

Canım iyi düşün iyi olsun tutunmuştur inşallah bebişin pozitif düşün

Neden öyle diyor bazı yerler 3.gün embriyosunu 2 tane koyuyor sırf şans yükselsin diye bazıları özellikle yapmıyor para kazanmak için
Valla ben hiç anlamadım ilkde devlet olunca herhalde demiştim şimdi özel oda yapmıyo yasaksa her yerde yasak neye göre uygulama var anlamış değilim insanlar ne zor şartlarda tedavi görüyo maddi açıdan bile ne kadar çok zorluyo ama umrunda olmuyo doktorların hayırlısı artık nasibimizde olanı yaşıcaz

Aynen canım ama bazı doktorlar da tam tersi sırf kendi merkezlerinin ilk denemede daha yüksek başarı oranı olsun diye kendi 2 ya da 3 koyuyor ben burda çok okudum ilk denemede 2-3 koyan Allah iyisiyle karşılaştırsın insanlara para olarak bakıyorlar sanırım

Benin ilk denememde de 2. De de cift koydular hatta 2. De istersen 3 koyalim dediler ben istemedim.. 2 sinde de 1 tanesi tuttu ilki sonradan basariz oldu ama 2. Si devam 17. Haftadayiz...

Ayrica biri iyi doktor nasil anlasilir bilmiyorum demis.. iyi doktor senin iyi anlasabildigin seni anlayan sana iyi anlatan doktordur gerisi hikaye

Beşinci güne ulaşan bir sürü embriyom oldu ama bana da tek koydular. Yasalar böyle imiş. Özel benim gittiğimde. Niye farklı anlamıyorum. Ben demiştim de iyi doktor nasıl anlaşılır bilmiyorum diye. Doktorumla anlaşıyoruz ama tabi uygulama takip noktasında onlara güvenmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Neyse gün saymaya devam

Enteresan bende klinikte yaptirmadim ozel bir muayenehaneye gidiyorum 5. Gun koydurdum ama dedigim gibi 2 koydular ben istemeden hemde yani ben talep etmeden.. enteresan transferi hangi merkezde yapiyor

Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…