Iyyim iyyim şu cazgir gibi konuşanlarin cevaplarini veriyim bi anlaticam
Ev tuttu dizdi merak etme senHeee heee aynen. Durduk yere açmıştın zaten bu konuyu. Öylesine işte. Bırak bu işleri. 2 katın yaşta kadınlar var burda, sen kimi yiyon acaba? Erkek kıtlığı varmışcasına yapışın bu tiplere. Seni seven kapıdan bacadan girer yine de o evden gelinlikle çıkartırdı. Ama kolayı seçmiş. Kaynanaya gitmeyeceksiniz, nereye gideceksiniz, ev mi tutup düzdü ne etti?
Amin canim sizedeŞaka gibe birde beni su kadar zamanda affederlerin hesabını yapıyorüzülecek olmalari umurunda değil.
İşi yok gücü yok şuan, yeni ev yeni düzen hayal.
Allah akıl fikir versin.
Oturmicaktik oturmuyoruzda ev ayriYarın birgün ailemle beraber oturacağız derse ne olacak
Iyyim iyyim şu cazgir gibi konuşanlarin cevaplarini veriyim bi anlaticam
İyi de orda sen '' Yaaaaa nerden biliyonuz kaçacağımı, belki kaçmıcam Alla Allaaaa diye atarlandın. Haftasına kaçtın.Ev tuttu dizdi merak etme sen
Ben kararimi vermiştim. Sadece benim durumda olanlar neler yaşadi neler oldu diye sordum açtim konuyu. Gidebilir miyim gidemez miyim gidersem ne olur diye sormadimkacanlara evlilik nasil nasil affetti aileniz diye soruyorsun o vakit.
bu kadar insan hayatini mahvetme bekle ailenin başıni öne eğme baba evinden o sekilde çıkma diyor..orali olma ama kaç hayatim ben kactim mutluyum diyene begeniler tesekkurler..
24 yaş cahil cuhela yaşı da değil oysa..
Ben sordum yavE ne yapalim, kacarak evlendin diye basina tac mi takalim? Ne istedigini anlamadim nispet yapar gibi..
Neresi nisspet bunun Allah aşkina bunan neresi hava? Sen öyle okumak istiyosun öyle okuyosunE ne yapalim, kacarak evlendin diye basina tac mi takalim? Ne istedigini anlamadim nispet yapar gibi..
Ne biliyon sen alla senİyi de orda sen '' Yaaaaa nerden biliyonuz kaçacağımı, belki kaçmıcam Alla Allaaaa diye atarlandın. Haftasına kaçtın.Demek bişey biliyoz da konuşuyoz de mi?
ailenle durumlar ne peki barıstinizmiNeresi nisspet bunun Allah aşkina bunan neresi hava? Sen öyle okumak istiyosun öyle okuyosun
Sen bu çeneyle o evde de fazla tutunmazsın....Ne biliyon sen alla sen
Kaçacağını bildik işte çılgın köfte seni. Bi de atarlanıyordun.Ne biliyon sen alla sen
Cazgır demişsiniz bize çok gücendim.Amin canim sizede
Nasilsa gidecek yeri yok deyip koca ve kayın aile daha beterleriniÇene yapana çene yaparim sana az bile daha daSen bu çeneyle o evde de fazla tutunmazsın....
Neyse alıştın zaten kaçmaya sıkıntı olmaz senin içinkaçip kacmamam seni mi gerdi umutsuz ev hanimi
Siz benim konu açma sebebimi hiç anlamamişsiniz ama hadi oda olsun.Cazgır demişsiniz bize çok gücendim.
Evi düzmüş eşinizz başınız göğe ermiştir umarım.
Mutluluğunuzla hava atmak gibi bir hataya düşmezsiniz umarım çünkü kimse sizin yada bir başkasının mutsuz olmasını istemez burada.
Yazdıklarımizi hiç anlamışsıniz ama olsun.